2024-06-20
終於食到心心念念既R&R Bagel但整體唔係好啱個人口味叫左個Bacon Jam BLT, Bagel配garlic ($95)同埋mocha ($40)Bagel包質可能係紐約式bagel,口感偏硬、冇咩軟彈既口感,揀左garlic因為睇食評話蒜味好濃郁但我呢個食落蒜味欠奉,面頭都睇到得好少蒜粒。餡料豐富,有煙肉,cream cheese, 芝士片同埋惹味既醬汁,仲有蕃茄同沙律菜,雖然個煙肉煎得唔脆,但個醬汁好濃郁,成個配搭味道幾好。杯mocha味道正常,口感都滑順。整體黎講個bagel包質係令人失望,得個餡料配搭係令人滿意,加上我係內用,張枱冇人執,佢都係叫啲食客幫手清理食完既垃圾,枱面上都係麵包碎,冇咩service 可言,睇埋個價錢就會覺得唔多值,即使係就中環地段黎講。
但整體唔係好啱個人口味
同埋mocha ($40)
杯mocha味道正常,口感都滑順。