2021-08-06 14 瀏覽
朋友話呢間嘅shake shake海鮮用嘅醬汁好特別,係餐廳獨創好有馬來西亞特色既辣汁,所以我心思思都想試吓。😋唔講唔知原來餐廳做緊個優惠,就係二人同行嗌主食就送一份麻辣小龍蝦,感覺上好抵食!👍🏻我哋叫咗二人份量嘅海鮮搖盤,入邊包含咗五款海鮮加配料,海鮮方面有鮑魚、蜆、大蝦、扇貝、螺,而配料方面就有份量唔少嘅粟米同埋腸仔,不得不提腸仔非常好食,絕對唔會比海鮮失色,海鮮用特色醬汁攪勻後非常之入味,有好香嘅牛油同埋蒜香味,帶出咗海鮮嘅鮮甜。🤩我哋仲叫咗一份脆豬手,一上枱已經切好晒,唔使好論盡咁樣自己切開,非常貼心,豬手皮脆卜卜,豬手肉亦唔會太鹹同埋太乾。🤓本身以為送嘅麻辣小龍蝦份量會好少,點知一上枱都有10隻以上嘅小龍蝦,麻辣汁香香麻麻咁非常惹味,下次就算冇得送都會再想嗌。🤪嗜酒嘅朋友叫咗一杯long island,配埋海鮮同豬手都真係食得好滿足!🥳