2024-03-31
行經見到佢做緊港式鐵板優惠而家門口都聞到好香,所以今晚晚餐就食港式扒餐!港式鐵板牛扒+薯條飲品呢個鐵板真係最傳統既港式扒房出品,牛扒肉質都好淋又唔會落好多鬆肉粉個種,有牛肉既質感而且肉味都幾濃郁,重點係呢個價錢食到咁既質素真係好滿足。薯條都係新鮮炸起外脆內軟,好抵食!牛柳鐵板餐加蒜另外一定要食佢既招牌鐵板餐,我地就揀咗牛柳同埋加蒜蓉,牛柳既牛味更加突出而且岩岩黎到應該係3成熟左右,可以根據喜好慢慢燒,塊岩板都好夠熱所以都唔怕一陣就燒唔到。肉質好嫩滑而且又冇筋,食落有咬口但唔係咬唔爛個種,整體都幾高質!櫻花燒西冷丼除左扒餐仲有丼飯餐都好吸引,朋友叫咗呢款燒牛西冷,肥瘦適中而且都燒得好靚,咬落肉汁滿瀉而且真係有少少炭火香味,加埋個燒汁同飯一齊食又係好正!!
港式鐵板牛扒+薯條飲品
牛柳鐵板餐加蒜