2019-06-17 43 瀏覽
今日真係冇乜邊個唔鍾意食, 你最近就開咗一間只係食雞翼嘅鋪頭,就係雞翼山話明係雞翼山,除咗雞翼之外冇賣其他嘢食,但係雞翼嘅味道達到10款 食雞翼梗係要開心share,咁我同朋友就叫咗$118嘅套餐,包括左三款唔同口味嘅雞翼,每款有四隻以及一杯飲品雞翼山既雞翼全部即叫即炸,喺收銀處俾咗錢之後就有咗號碼單,等叫號碼攞餐第一款就係避風塘雞翼,雞翼炸過之後再用炸蒜同指天椒炒香,食落去有少少辣,好惹味,絕對有避風塘嘅風味第二款就係佢哋熱賣嘅文青風玫瑰🌹味,炸香左嘅雞翼再加埋玫瑰蜜同花瓣,好sweet,好睇又好食第三款就係黑松露蒜蓉味,黑松露味勁香,估唔到配埋蒜蓉味係咁夾,三款雞翼食落去熱辣辣同好juicy食咗咁多雞翼梗係唔試埋杯嘢飲,我哋揀咗野莓伯爵冰茶,莓味既乳酸,都幾解渴總括嚟講三款雞翼都好好食,同行嘅朋友都非常滿意,仲話要陸續試晒佢所有嘅款式,鍾意食鍾意嘅朋友就要來試吓

避風塘雞翼

文青玫瑰雞翼