2024-03-05
呢間餐廳多次回訪,終於忍唔住要寫下好評📝,因為呢間真係呢區係好高質西餐!餐廳環境好浪漫,坐位舒服又寬敞,星期4 夜晚7:30-9:30 仲有live music 🎼🎤 🎸Shirley唱得好好聽,好值得嚟支持吓!戶外位仲Pet friendly🐱🐶, 真係要大大力推介👍🏻食物方面唔止超值,仲質素好高,擺盤都精美! 我哋order 咗餐廳大受歡迎嘅🐮二人餐,有3款頭盤+ 湯 + 2 款main course +甜品 + 餐飲 仲可以揀house wine🥂 真係食得超級豐富啊🤩Signature Beef Wellington Set For Two🐮 $1,088🩵Daily Oyster 4pcs🦪 法國生蠔大大隻,好肥美鮮甜,仲有少少海水味,yummy啊😋🩵巴馬火腿配蜜瓜🍈充滿鹹香火腿配上勁鮮甜蜜瓜,真係絕配,好滿足😍🩵香草牛油田螺酥皮盒造型好精緻,田螺收藏酥皮盒入面,咬落有唔同層次感,好特別。🩵招牌蟹肉🦀龍蝦🦞濃湯濃郁龍蝦湯,啖啖都好香,入面仲有蟹肉,熱騰騰嘅湯岩晒呢啲天氣飲👍🏻.🩵香煎日本帆立貝蕃茄醬意大利麵🍝有我最愛帆立貝🥰 鮮甜帆立貝跟帶有酸甜嘅蕃茄,味道好夾。🩵5小時慢煮
🩵Daily Oyster 4pcs🦪
法國生蠔大大隻,好肥美鮮甜,仲有少少海水味,yummy啊😋
🩵巴馬火腿配蜜瓜🍈
充滿鹹香火腿配上勁鮮甜蜜瓜,真係絕配,好滿足😍
🩵香草牛油田螺酥皮盒
造型好精緻,田螺收藏酥皮盒入面,咬落有唔同層次感,好特別。
🩵招牌蟹肉🦀龍蝦🦞濃湯
🩵香煎日本帆立貝蕃茄醬意大利麵🍝
有我最愛帆立貝🥰 鮮甜帆立貝跟帶有酸甜嘅蕃茄,味道好夾。
🩵5小時慢煮美國威靈頓牛柳 (2pcs)
呢個必點⭐️ 經過咗5小時慢煮,牛柳鎖緊肉汁天好嫩滑,被黃金酥脆包裹住,入口外脆內軟,好好味。
🩵是日精選甜品🍰 Tiramisu & Brownie
上碟已經超吸引,兩款甜品都唔會過甜,但各有特色,為呢一餐完美作結♥️
🩵餐飲
一間咁有氣氛嘅餐廳,色香味都有,下次都要再嚟🥰