喺St. Regis Bar嘅用餐體驗愉快☺️職員根據我哋口味推介Modern Art🍹及Garnet Sour🍹以Speyside gin, 接骨木花liqueur及fino sherry混合嘅Morden art🍹用以番石榴及青檸點綴,入口輕薄清新💐Garnet sour🍹以rye whisky, cointreau, ruby port wine, 檸檬汁及蘆薈汁製成,略嫌太甜🤫職員知道我哋略嫌garnet sour太甜之後,送咗2杯whisky sour俾我哋😳驚喜🫶🏻太貼心了吧?!classic嘅whisky sour絕對啱我哋口味☺️另外,估唔到嚟飲嘢有咁多snack送,仲要高質好味😳有蠶豆乾、蓮藕乾及薯片😍然而,喺估唔到有咁多snack嘅之前,我已經叫咗酥炸西西里魷魚仔🦑好好味!個炸粉好特別,薄而鬆脆👍🏻啖啖魷魚,仲有洋蔥圈🤤 灑上海鹽及法國紅椒粉,唔會太咸又帶少少辣,唔洗點醬都好味🤤🤤

Modern  Art

Garnet  Sour