2021-10-03 358 瀏覽
Update下啦,無理由轉左嘢,吾update下嘅,仲要係好嘢,有心思,食物又好嘅咖啡店嘅。經過幾次都上入去,由出面望入去,好有格調的cafe ,同埋都多人㗎,枱枱都叫到滿滿的食物。先來一杯薑片咖啡,如你喜歡薑又喜歡咖啡,呢杯一定要點,可能令你吾止飲一杯tim,呢度嘅咖啡除了平常見的,仲有好多特別的咖啡,難得尼到,諗吾到咩理由,吾點一杯特別的味道鯖魚泡飯,味道濃郁,尤其如我圖中所見,側面有一小碗嘅物料,少酸少辣,不得了影底左餐牌嘅資料,不過點都想講下呢個樽仔面,佢俾你自由配料,我見大部份每枱,最少一位都叫左,我,一個人,又點樣食得到甘多嘢呢~留番下一次尼,再點佢,,,你地多人嘅,都試下吧,借着咖啡同埋泡飯嘅味道,,相信樽仔面,都係有保證嘅。店內有一小角落,都有小許咖啡產品,一看無妨

店內有一小角落,都有小許咖啡產品,一看無妨

2021-07-04