今次同男朋友黎到澳門😇黎到澳門個個都話要食豬扒包😴但我就覺得大家已經食到厭曬啦🥰今次見到依間咁有歐陸風情既特色麵包工房就覺得一定要大推😱design同特式小食都係超打卡呀‼️🥞 All Day Breakfast ($78)+ 腌制三文魚 ($12)+ 猪柳漢堡扒 ($15)+ 炒碎牛肉配洋蔥 ($10)依個all day breakfast就算唔加都已經係超級飽肚🤩酸種包勁軟綿綿☁️加埋雙蛋既蛋汁煮得岩岩好🤪食完絕對有個good morning 呀😍🍨 烤燕麥脆片配希臘乳酪和雜莓 ($58)平時出面食既希臘乳酪都係非常之甜🫠而今次既乳酪唔係太甜之外 佢地既燕麥脆片都非常易入口同好似薯片咁脆😚食落去就好似一個減左糖既棉花糖雪糕咁啊🍦🍳 北非香辣蕃茄焗蛋配酸種包 ($58)依個蕃茄味加埋少少好似辣椒仔既味道絕對適合一啲鍾意食辣既人啊😳食落去勁香😜加埋啲醬係個包面係柔軟同魔鬼既化身😇好食到食完一啖再一啖😙🍤 叻沙蝦多士 ($75)見到每個人黎到都點依個😚我地當然都唔冇漏啦🙂遞上多士個一下我同男朋友都o曬嘴啊 😮個多士成3cm厚🤯中間全層都係蝦🥶咬落口麵包烘到外脆內軟😽沾埋啲叻沙汁勁惹味😧好想再

🥞 All Day Breakfast ($78)
+ 腌制三文魚 ($12)
+ 猪柳漢堡扒 ($15)
+ 炒碎牛肉配洋蔥 ($10)

🍨 烤燕麥脆片配希臘乳酪和雜莓 ($58)

🍳 北非香辣蕃茄焗蛋配酸種包 ($58)

🍤 叻沙蝦多士 ($75)
見到每個人黎到都點依個😚我地當然都唔冇漏啦🙂遞上多士個一下我同男朋友都o曬嘴啊 😮個多士成3cm厚🤯中間全層都係蝦🥶咬落口麵包烘到外脆內軟😽沾埋啲叻沙汁勁惹味😧好想再番去食啊🫨

飲品
☕️ Hojicha Latte
飲落去6成都係焙茶味🤤加埋latte唔會話好搶focus😎茶控既你唔好錯過啊!
🍵 Pistachio Latte
舖頭用左開心果肉加埋落去🫨每啖都勁重開心果味呀!
🍋 Lemonade
清新涼快之選!🤤飲落去透心涼而且非常適合食完野消滯😎飲完又可以食多餐啦😚