2023-04-08 643 瀏覽
🇲🇴世記咖啡快餐·雞扒包$32 (+厚蛋$10) l 秘製香滑奶茶$21我哋呢個豬扒包真係勁一波三折 我哋本身第一日已經想食㗎啦 但係行咗兩間分店先發現佢星期日休息🥲唯有第二日食 點知去咗近大三巴啲嗰間分店發現嗰間係無豬 無雞既 所以就決定行黎南灣呢間分店 點知搵勻成個menu又係唔見 問店員先知原來係得外賣店先有豬扒包賣 所以依家全澳門得氹仔嗰間舖頭有🥲🥲好彩佢個厚蛋雞扒包都好好食 佢個雞扒好嫩好juicy 個厚蛋都整得好滑 不過我覺得雞扒都係冇豬扒咁脆身 食落無咁滿足 下次再黎一定要食到豬扒包!🐷另外我哋仲買咗之前都有買過嘅奶茶 佢呢個都幾好飲 茶底好香 而且唔會話太甜 我覺得有少少似蘭芳園個個感覺 好襯個豬仔包🍵·📍南灣南灣湖景大馬路744F號湖景豪庭地下E號舖
🇲🇴世記咖啡快餐
雞扒包$32 (+厚蛋$10)
厚蛋雞扒包
l 秘製香滑奶茶$21
秘製香滑奶茶

📍南灣南灣湖景大馬路744F號湖景豪庭地下E號舖
5 分鐘 (堂食)
厚蛋雞扒包
秘製香滑奶茶