2016-09-28 3888 瀏覽
首先我覺得呢間酒店真系衝住我既EQ而來,因為真系好普通仲系好離譜咁我地一行五人4大1小,攞房果陣講左可以食晚餐buffet當然就食晚餐啦,心唸點都5會差得過早午餐啦!(套票包一餐自助餐)咁我地6點15分抱住好大期去到,到左之後先見果條咁既龍長到嚇死人,之後就走左個侍應咁既女人出黎叫人5好排啦,聲稱依家排就有好耐有排排架,如果8點至8點半就無咁多人喎,但佢表示5系可登記左一定有位架,佢只系講啲野叫你走之後你8點黎一樣由尾開始排過,即系如果過左時你咪無得食囉。咁緊系5走啦!排到7點幾先入😩真系好攰又眼訓張台不知所謂到爆,我老公座走廊仲要無bb登比我女,可以講話系「等了又等」先有。我系有攞私家差同匙羹比女女用既,但我想要bb餐具我問個女侍應“請問有無BB餐具呀?”佢話“有呀”咁就走左,我問得我5系要問黎做咩呢請問,我再叫佢攞既時候佢既眼神就望我女隻匙羹度啦,好似系度話緊“你咪有囉”既眼神,講真有咩理由碗都無比我個女呀?!我咩都私家拎黎好5好?攞到黎又黑口黑面,成個侍應餐盤隊埋我女度,我自己攞佢就收反佢個盤,你個盤好乾淨?隊埋黎我自己汁我豆埋你份人工好5好?講啲侍應仲嬲,成班傾計,根本好多人做

講啲侍應仲嬲,成班傾計,根本好多人做野架,話間野人手不足不如話佢地hea又系廢,多人但個個系度傾計吹水講下笑,最搞笑張台已經細架啦,收野又何其慢,踢十踢先郁一郁,5叫都5收野,下下要人叫5主動既,全部人都系度發夢。

行出行入攞野食正常有員工行緊有客同時行一定會讓客啦,呢度5讓不特只仲要好似同你鬥快咁一定要行先過你,比你行左先仲要黑反你面,真系好野👍

啲人做野手腳慢過龜又無禮貌,黑口黑面仲要5願做,講真相比起上次新濠影薈真系天同地。野食差無野揀地方又細,衰過香港3星,吹到話請個✌法國✌甜品師父黎做都系食垃圾..我食朱古力噴泉5洗黎呢度食啦!啲野食系其他酒店食既一樣有幾法國呢?