2010-05-09 33 views
唔係第一次o黎喇,四十幾蚊一碗蛋/火腿/叉燒加日本公仔麵,抵唔抵真係見仁見智喇..日本出前一丁係唔同dd gei..次次o黎都食日本出前一丁,今次創新d,試新野黑白多士 - 芝麻醬都幾香,不過冇想像中咁特別..hm..好像搽上一層芝麻糊在多士上咁囉~炸雞脾沙律 - 由於上次食炸雞脾西炒飯隻雞脾好出色,今次換上沙律再食一次~今次隻雞脾依舊脆pok pok但咸左d wor!! 而d沙律就真係普通左d喇,冇特別...唔知係咪太近隻雞脾,d沙律仲熱熱地tim....漢堡包 - 見到成二十六蚊,應該幾勁咁,試下啦...塊扒好厚,不過d肉好散, 失敗..不推介...反而上次食西多士有驚喜wor!因為佢係煎唔係炸,感覺上健康d..大家可以探訪下個廁所,「外」有乾坤呀!

次次o黎都食日本出前一丁,今次創新d,試新野

大家可以探訪下個廁所,「外」有乾坤呀!
黑白多士
炸雞脾沙律 - 咸 =.=''
漢堡包 - 唔得....
2010-04-23
$50 (Last Night Supper)
  • 炸雞脾
  • 西多士