Flames (Hung To Road)

2024-05-08 58 views
今日係同事LAST DAY,為左同佢FAREWELL特突揀左佢至愛既餐廳之一FLAMES食FAREWELL飯,興祝佢脫離地獄。呢到環境好,好坐又可以坐耐啲吹水,最緊要係食物質素真心唔錯,好多同事都中意黎呢到食飯。我地叫左一個小食同兩個主菜,首先係芝士肉醬焗墨西哥脆片,肉醬辣辣地,上面酒滿芝士粉,咸香又香口,好岩黎番杯啤酒。跟住係燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉,呢個係我地第二次叫了,今次我覺得仲好食左,充滿我中意既芝士奶香味,大蝦又新鮮爽口,加三文魚籽,鮮味十足。最後係卡邦尼薄餅,我一直都好中意呢間PIZZA既餅皮﹐佢地既厚皮有好香發酵味同好煙靭,PIZZA既邊個個都食晒唔會淨底。
2024-05-02