獅叔

Shiok Restaurant by ATUM
2024-02-17 103 views
最近知道旺角 The Forest 入面有間星馬菜 、環境充滿特色 、裝修好 colourful😍, 所以去試吓!馬來沙嗲豬串燒:燒嘢得剛剛好、肉質唔會太乾、沙嗲醬味道香濃,好滋味!辣死你媽:名字好攪笑、 其實係香脆嘅燒雞髀,好大隻、炸到外脆內軟,再配上好多銀魚仔 、花生粒、青瓜、口感豐富!而椰香飯🥥帶有淡淡嘅椰子味、加上辣醬、好好食呢!巴東牛肉:牛肉炆得好軟淋、帶有微微的辣,香料味道好突出!我叫了炸饅頭用來配這個牛肉一齊食,好惹味呀!美祿咖央烤吐司🍞 :香脆嘅吐司外層鋪滿厚厚的美祿粉 、而吐司入面有半溶嘅牛油同咖央醬,我超鍾意食呢個、好邪惡呢😍蝶豆花荔枝冰;賣相一流、顏色好靚💜味道唔太甜、好清新呢!

蝶豆花荔枝冰;賣相一流、顏色好靚💜味道唔太甜、好清新呢!