2017-03-22 3339 views
今日出銅鑼灣開餐,見早左,又無乜嘢做,就唸住食少少嘢先。醒起呢間就黎試下。一到門口,就有張乒乓波枱,佢係比人借拍打嘅,不過可以抽波但唔比喧嘩,無癮。茶餐廳,正常都會揾卡位坐,我坐左小巴卡位上。侍應即劇話,仲有下午茶喎。。。。咁唔那那聲叫呀,下午茶正常都抵D嘛!蝦多士沙律,正。而家方間蝦多士求其整件蝦係面,攞去炸,唔掂囉。呢個蝦膠,足類實淨,沙津又夠舊式,好過而家乜款式點律都一定係薯仔最多嘅,差太遠了!魚柳包,魚柳夠大條,好juicy,個包煎過,有誠意。影唔到咋,條魚長到突出個包成2節手指嫁!叫左一杯華田,一杯朱古力,無乜特別好講。算小小出名嘅茶記咁嘅價錢,性價比高呀!

茶餐廳,正常都會揾卡位坐,我坐左小巴卡位上。

叫左一杯華田,一杯朱古力,無乜特別好講。
算小小出名嘅茶記咁嘅價錢,性價比高呀!
  • 魚柳包
  • 蝦多士沙津