芝加哥串燒酒場 (明雲閣)

Chicago Bar And Restaurant (明雲閣)
同元朗既朋友聚首一堂,去飲cocktail傾下偈既好選擇!cocktail 種類又多又好好飲!每次黎都要飲一款新既~多次回頭客!🍸PINEAPPLE MOJITO & PEACH MOJITO朋友都唔係飲開烈酒,所以點左兩杯不同果味既mojito 俾佢地!薄荷清香加上甜甜既果肉,非常容易入口,仲可以自己加蜜糖,女仔飲一定喜歡💕🍸Blue Hawaiian 清新既藍色配椰子菠蘿既味道,充滿熱帶風情!🍸Around the world有選擇困難症既我就點左一杯around the world, 一次飲哂各種酒,酒精味較濃,但巧妙地配上士多啤梨乾 ,甜甜味感覺令整杯酒非常容易入口。🍢串燒:重點推介~香蔥燒蟶子皇、味增甲羅燒、香蒜蔥花廣島蠔蟶子皇先甜多厚肉,配勁惹味香蔥燒香令人回味無窮。甲羅燒有勁多蟹肉蟹膏配鵪鶉蛋,又滑又香濃,人人都要食一隻。廣島蠔勁大隻,燒香完依然肥厚多汁。必點推介:炸拉絲水牛芝士條、一口和牛串、羊肉串、一口番薯仔燒、燒原隻魷魚串 每次都不能錯過的芝士條!份量多,即炸脆口,熱辣辣既芝士咬開拉絲!和牛串及羊肉串夠哂惹味,香濃醬汁入哂味,充滿燒烤風味!番薯仔香甜可口,一啖一粒!

🍸Blue Hawaiian
清新既藍色配椰子菠蘿既味道,充滿熱帶風情!
🍸Around the world

🍢串燒:
重點推介~香蔥燒蟶子皇、味增甲羅燒、香蒜蔥花廣島蠔

必點推介:

夠哂惹味,香濃醬汁入哂味,充滿燒烤風味!番薯仔香甜可口,一啖一粒!燒魷魚燒得勁香,充滿海鮮味!
有得飲酒🍻+食串燒🍢 仲有得帶埋狗狗一齊添呀!🩷店內仲有大電視 夜晚同啲朋友黎食宵夜+傾計飲酒就岩晒~好難得佢地既串燒同炸物款式都好多 全部即叫即整我最愛係流心炸芝士年糕 年糕煙煙韌韌 入面係咸甜芝士🧀做佐酒小食最適合不過雞腎 雞心 牛舌芯 燒茄子🍆極推!茄子可以完美將茄子肉同皮分開 燒得好好雞腎好爽 雞心入味肥嫩 牛舌芯爽彈 牛味香濃 果然係最甜最滑既部位😋酒類都有唔少 cocktail都有~不過配串燒我都係會揀啤酒🍻好夾場內有客人會同埋狗狗一齊黎 感覺好寫意好chill🫶🏻
有得飲酒🍻+食串燒🍢 仲有得帶埋狗狗一齊添呀!🩷
店內仲有大電視 夜晚同啲朋友黎食宵夜+傾計飲酒就岩晒~
好難得佢地既串燒同炸物款式都好多 全部即叫即整

雞腎 雞心 牛舌芯 燒茄子🍆極推!

茄子可以完美將茄子肉同皮分開 燒得好好

酒類都有唔少 cocktail都有~
不過配串燒我都係會揀啤酒🍻好夾

場內有客人會同埋狗狗一齊黎 感覺好寫意好chill🫶🏻
2024-02-08
2024-02-04 22 瀏覽
蔥燒半殼扇貝$55食得串燒最鍾意食燒扇貝,扇貝肉厚身爽口彈牙,而且幾抵食$55有兩隻明太子玉子燒$58入口後綿密滑順。搭配鹽巴醃漬、直接熟成的明太子,粒粒惹味原隻魷魚串$28肉質爽口富彈性,配上惹味醬汁,無論味道或是口感已令人著迷!蜜糖雞翼$24、土匪雞翼$25鹽燒牛舌心$ 33雞肉軟骨棒$28用鹽調味, 忠實呈現牛舌獨特的香味和口感!另外試埋雞肉雞軟骨棒,免治雞肉棒的口感鬆軟配合埋蛋液更增幾分鮮味招牌茄子燒$39燒茄子加咗滿滿嘅孜然粉,肉質腍甜加咗少少蔥非常惹味Blue Hawaiian $88藍色的酒體、滿滿的碎冰,調酒熱帶感十足ROYAL HAWAIIAN$89另一杯雞尾酒都比較夏威夷風,呢杯入口比較酸📍芝加哥串燒酒場(明雲閣)元朗金祥坊2號明雲閣地下

蔥燒半殼扇貝$55

明太子玉子燒$58
入口後綿密滑順。搭配鹽巴醃漬、直接熟成的明太子,粒粒惹味

原隻魷魚串$28
肉質爽口富彈性,配上惹味醬汁,無論味道或是口感已令人著迷!

蜜糖雞翼$24、土匪雞翼$25

鹽燒牛舌心$ 33雞肉軟骨棒$28

招牌茄子燒$39
燒茄子加咗滿滿嘅孜然粉,肉質腍甜加咗少少蔥非常惹味

Blue Hawaiian $88
藍色的酒體、滿滿的碎冰,調酒熱帶感十足

ROYAL HAWAIIAN$89
另一杯雞尾酒都比較夏威夷風,呢杯入口比較酸

📍芝加哥串燒酒場(明雲閣)
元朗金祥坊2號明雲閣地下
2024-02-04 20 瀏覽
之前都見啲youtuber介紹芝加哥串燒酒場出咗名啲串燒好抵食所以今日我哋就近近地去咗佢嘅元朗分店餐廳一貫酒吧嘅風格漆黑得嚟有啲情調最啱幾個朋友嚟飲嘢食嘢餐牌當然以串燒為主我哋就隨意揀咗幾樣嘢嚟食一上碟個賣相勁靚我哋合共叫咗呢啲串燒風味燒雞腎串雞肉軟骨棒蜜糖雞翼燒大啡菇(隻)鹽燒鮮白鱔串鹽燒雞軟骨(串)燒蜜糖叉燒(串)明太子玉子燒(份)其中白鱔真係好厚肉好大條明太子玉子燒亦都厚實,好有滿足感雞肉軟骨棒就最有口感雞腎煙煙靭靭咁幾好食燒明太子多士(份)呢個勁抵食,多士又夠鬆化,真係必叫大蔥雞脾肉串燒冬菇(串)一口蕃薯仔燒第二round嚟講番薯仔真係超甜,好好食大蔥雞髀肉就夠曬抵食飽肚燒冬菇亦都好香茄子燒(原條)當然唔少得嘅燒茄子大大條不再話下仲有濃鬱嘅孜然粉味最啱用嚟送酒啤酒方面我哋叫咗麒麟白桃果蓉啲白桃味真係湧出嚟最啱一啲飲唔慣苦味啤酒嘅朋友食到勁滿足兩個人都係大約500蚊以酒吧串燒嚟講都真係夠抵食推薦大家嚟飲嘢喔

之前都見啲youtub

雞肉軟骨棒
蜜糖雞翼
燒大啡菇(隻)
鹽燒鮮白鱔串
鹽燒雞軟骨(串)
燒蜜糖叉燒(串)
明太子玉子燒(份)

其中白鱔真係好厚肉好大條
明太子玉子燒亦都厚實,好有滿足感
雞肉軟骨棒就最有口感
雞腎煙煙靭靭咁幾好食

燒明太子多士(份)
呢個勁抵食,多士又夠鬆化,真係必叫

大蔥雞脾肉串
燒冬菇(串)
一口蕃薯仔燒
第二round嚟講
番薯仔真係超甜,好好食
大蔥雞髀肉就夠曬抵食飽肚

食到勁滿足兩個人都係大約500蚊
以酒吧串燒嚟講都真係夠抵食
推薦大家嚟飲嘢喔
2024-01-16 23 瀏覽
星期五晚,心情特別好,飲返兩杯更是錦上添花。近近地在屋企附近的芝加哥,嘆兩杯之餘連晚餐,一舉兩得。點了餐前最啱食的枝豆$29,全晚最清淡的,正好緩一下繁忙的味蕾串燒是這裏的重點,燒豬大腸$29,豬大腸獨有的香味,經燒烤後,發揮得淋漓盡致。韭菜燒$16,放滿了孜然粉,加上韭菜的獨有香味,非常滋味燒原條茄子燒$39,近期大愛的燒茄子,滿滿的料頭,配合軟腍的茄子,極合口味!香蔥燒蟶子皇$108,蟶子同樣是近期大愛,火喉剛剛好,軟腍中帶點咬口,加上蔥蒜的調味,好喜歡!原條蒲燒鰻魚$99,是大滿足的燒鰻魚,完全可以吃個夠的 😋😋味噌甲羅燒$48,蟹膏的精華,濃郁惹味,加入蛋黃後,味道層次更豐富。燒芝士年糕$32有兩件,外層微脆,質地軟糯,內有香軟的芝士,好食!炸厚切薯片$23,是串起的薯片?還是串起的格薯?不論那一樣,味道同樣正!Blue Hawaiian $88 - 椰汁菠蘿汁加冧酒,藍色的浪漫🌹ROYAL HAWAIlAN $89 - 菠蘿汁、檸檬汁加上 Gin 酒,酒味不算濃,有點果味,還算易入口。飲飽食醉,輕輕鬆鬆的回家去!

韭菜燒$16,放滿了孜然粉,加上韭菜的獨有香味,非常滋味

飲飽食醉,輕輕鬆鬆的回家去!
2024-01-02 35 瀏覽
好耐冇同朋友出去飲吓酒食吓嘢,元朗近近地都係去返老地方,貪佢哋環境闊落坐得舒服吧枱仲可以望住街景芝士燒扇貝$55/2隻香蒜蔥花廣島蠔 34/隻廣島蠔上面鋪滿葱花,加上炸過的香脆蒜粒,令口感和味道都更加豐富香蔥蟶子皇我都幾鍾意佢哋個燒蟶子, $108有一份,大大隻,滿滿的肉質感鹽燒白鱔 土匪雞翼、雞肉軟骨棒 都燒得非常出色食完海鮮肉類燒烤,當食番蔬菜平衡一下,今晚叫咗芝士焗雜菌$45、茄子$39、燒翠玉瓜$19非常鐘意芝士焗雜菇,芝味十足~📍芝加哥串燒酒場(明雲閣)元朗金祥坊2號明雲閣地下

芝士燒扇貝$55/2隻

香蒜蔥花廣島蠔 34/隻

香蔥蟶子皇
鹽燒白鱔

土匪雞翼、雞肉軟骨棒 都燒得非常出色

非常鐘意芝士焗雜菇,芝味十足~

📍芝加哥串燒酒場(明雲閣)
元朗金祥坊2號明雲閣地下

2023-12-25 24 瀏覽
今次要同大家分享我嘅最新發現喇!🎉😍我最近去到元朗嘅芝加哥串燒酒場,真係一個串味天堂!🔥✨首先,我要講下佢哋嘅Margarita,一啖入口,真係酸甜可口,加埋大量冰塊,真係解暑聖品!🍹☀️而且,呢度嘅和牛棒同燒韓式牛助條串都係絕對必試!🥩🌶️佢哋嘅和牛棒咬落去,肉質嫩滑多汁,再配上獨特嘅醬汁,真係味覺爆炸!而燒韓式牛助條串,啱啱燒熟嘅牛助條,帶有微微辣味,好開胃!辣辣辣♨️🔥唔係咁鍾意牛嘅朋友,可以試下蜜汁燒黑豚肉同大蔥雞脾肉串!黑豚肉燒到微微焦香,加埋香甜嘅蜜汁,真係一絕!而大蔥雞脾肉串就係咁香嘅組合,每一口都帶有大蔥嘅香氣,好開胃啊!😋🍗當然,串燒酒場仲有其他嘅串燒選擇,例如玉子燒、翠肉瓜串、鹽燒鮮白鱔串同鹽燒多春魚鹽燒雞軟骨!每一款都好好味,令我食指大動!🤤🍢總括而言,芝加哥串燒酒場絕對係一個串燒愛好者嘅天堂!食物多款多味,每一款都咁好味!而且,價錢亦都好親民!下次你地去元朗嘅時候,記得要黎試下啊!你絕對唔會後悔㗎!🌟🌟🌟🌟🌟#食評 #元朗 #串燒 #美食 #芝加哥串燒酒場 #必試款 #食指大動

2023-12-19 28 瀏覽
今次放工落元朗HAPPY HOUR, 經過見到呢間芝加哥串燒酒場門口個超大3D屏幕幾吸睛😂而且有陣陣串燒香即刻俾佢吸引咗入去試吓☝️坐低即刻叫咗佢哋兩杯Cocktail Mojito($82)&Rainbow($118)幾種顏色混合而成嘅Cocktail睇落去幾吸引而且Mojito薄荷青檸嘅口感飲落去幾清新配上串燒一大享受煙燻和牛牛舌($76)牛舌切得幾厚身,燒完之後啲油脂感出晒嚟🤤炭燒牛扒($49)&燒韓式牛肋條($29)牛扒係切片上嘅,肉質幾嫩滑另外牛肋條搽上韓式醬汁食落去幾惹味而且兩份牛嘅熟度燒得啱啱好👍🏻茄子燒($39)呢個茄子燒真係幾大份,表皮消略帶煳香夠乾身,孜然蒜蓉醬鋪面燒到10分香口💥燒新疆羊肉串($48)孜然味好夠,食落去又唔會太蘇麻辣薯條($88)&脆炸雞軟骨($68)呢個價錢嚟講份量幾多而且都炸得啱啱好唔會太乾邪惡之選卡路里炸彈😈

煙燻和牛牛舌($76)
牛舌切得幾厚身,燒完之後啲油脂感出晒嚟🤤

炭燒牛扒($49)&燒韓式牛肋條($29)

茄子燒($39)

燒新疆羊肉串($48)
孜然味好夠,食落去又唔會太蘇

麻辣薯條($88)&脆炸雞軟骨($68)
2023-11-29 21 瀏覽
#燒汁牛仔骨 ⭐️⭐️⭐️⭐️#A5極品和牛粒 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#臘腸串 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#香蔥燒蟶子皇 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#蒜蓉牛油燒大頭蝦 ⭐️⭐️⭐️⭐️#燒原隻魷魚串燒 ⭐️⭐️⭐️⭐️#招牌燒法國鵝肝 ⭐️⭐️⭐️⭐️#流心湯圓燒 ⭐️⭐️⭐️⭐️#特濃芝士薯條 ⭐️⭐️⭐️⭐️#PeachMojito ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#PineappleMojito ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️同朋友出去飲嘢一定要配串燒小食先至啱傾!今次約左朋友係元朗呢間串燒bar!仲有個大電視下次睇波一定會去呢到啊!⭕️和牛粒啖啖牛脂肪味好正⭕️臘腸串第一次食原來又幾夾串燒架喎⭕️蟶子皇鮮嫩彈牙仲大大隻好滿足⭕️大頭蝦大大隻好吸睛⭕️鵝肝味濃郁豐富⭕️個湯圓好驚喜外皮脆卜卜內餡流心好正⭕️飲品整得又靚又好飲果然專業
#燒汁牛仔骨 ⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️鵝肝味濃郁豐富
⭕️個湯圓好驚喜外皮脆卜卜內餡流心好正
⭕️飲品整得又靚又好飲果然專業
2023-11-25 24 瀏覽
芝加哥串燒酒場元朗金祥坊2號明雲閣地下A-B號舖同朋友肉杯野 食下片燒 一種社交和放鬆方式食材非常豐富多樣 肉類、海鮮、蔬菜常見的肉類食材有雞肉、牛肉、豬肉等而海鮮方面可以有蝦、魚、 生蠔 龍蝦 等蔬菜方面,大蔥、彩椒、 大啡菇,金菇食材表面呈現金黃色和微微焦糖化 食材釋放出油脂 獨特炭燒香氣蒜粉、孜然等 如果好食得辣,記得同店員講聲碳燒牛扒(塊). $49燒宮崎去骨雞腿(塊) $42明太子玉子燒(份) $58燒士匪雞翼(串)$25汁燒京蔥串 $19韭菜燒(串) $16香蒜燒鮑魚 (3隻) $82烤黑松露蝦串 $32香蒜芝士燒大虎蝦(隻) $68燒牛油帆立貝(串) $38鹽燒多春魚(份) $32烤魷魚(1隻) $20炸饅頭(串)$23極品紅東星斑柳(串)$38Cocktail 系列 Rose $82 Pina Colada $86
芝加哥串燒酒場
元朗金祥坊2號明雲閣地下A-B號舖

同朋友肉杯野 食下片燒 一種社交和放鬆方式
食材非常豐富多樣 肉類、海鮮、蔬菜
常見的肉類食材有雞肉、牛肉、豬肉等
而海鮮方面可以有蝦、魚、 生蠔 龍蝦 等
蔬菜方面,大蔥、彩椒、 大啡菇,金菇
蒜粉、孜然等 如果好食得辣,記得同店員講聲

碳燒牛扒(塊). $49
極品紅東星斑柳(串)$38

Cocktail 系列
Rose $82 Pina Colada $86

2023-11-21 29 瀏覽
第第第三訪了😈食完成日都心絲絲想再食🫣睇完肥豪—再食就中風😭😭肥豪簡直係極邪惡 望住佢食 真係太殘忍 忍唔到!所有串燒質素都好高質 佢唔單只係一間酒吧 串燒種類極多🍢仲可以邊飲酒邊食邊chill🍻🍢grill 🍴碳燒牛扒🍴大蔥雞脾肉串🍴雞肉軟骨棒🍴燒大啡菇🍴芝士黑松露大啡菇🍴香蒜蔥花廣島蠔半打🍴浦燒鳗魚串🍴鹽燒雞皮🍴脆炸雞軟骨(With 急不及待被喝掉的啤酒🍻)🍴燒宮崎去骨雞腿皮燒到超脆!似薯片~🍴鳳梨燒🍴水牛城燒雞翼🍴燒魚肉燒賣🍺串燒必須酒!!!•KIRIN (FZ.)-Original❄️啤酒之鬼 第一次飲frozen 都幾過癮🤤•San Miguel Negra黑啤呢啲比較適合有歷練的麻甩佬👨🏻•Samuel Adams呢杯有清新既果味 淡淡荔枝香 比較易入口 girlfriend able 👧🏻

🍢grill

🍴香蒜蔥花廣島蠔半打

🍴浦燒鳗魚串

🍴鹽燒雞皮

🍴脆炸雞軟骨
(With 急不及待被喝掉的啤酒🍻)

🍴燒宮崎去骨雞腿
皮燒到超脆!似薯片~

🍴鳳梨燒

🍴水牛城燒雞翼
🍴燒魚肉燒賣

🍺串燒必須酒!!!

•KIRIN (FZ.)-Original
❄️啤酒之鬼 第一次飲frozen 都幾過癮🤤

•San Miguel Negra
黑啤呢啲比較適合有歷練的麻甩佬👨🏻

•Samuel Adams

2023-10-30 41 瀏覽
坐在門口位,看著街景,一邊摸杯底,一邊同朋友傾下計,總算消退不少返工的疲倦😌不喜歡啤酒的朋友,Cocktail 也有很多的選擇。至於串燒,整體都不錯,我地點了以下食物(點了很多,未能盡錄🤣),特別推薦的食物有菠蘿、茄子和不同的海鮮👍🏻1. 燒蠔 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️: 熱烘烘的,很鮮味,推介!2. 聖子 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:鮮👍🏻3. 象拔蚌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:鮮👍🏻4. 扇貝⭐️⭐️⭐️⭐️:這稍微過熟,但也可以5. 鹽燒雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:有日式燒雞翼嘅風味,外脆內多汁6. 牛舌心⭐️⭐️⭐️:頂嗰兩舊好好味,最入嗰舊太熟7. 鵝肝⭐️⭐️⭐️:這個有點失望,唔記係唔會知道食緊鵝肝8. 鱔⭐️⭐️⭐️:脆的,但略嫌有點腥9. 燒韭菜⭐️⭐️⭐️⭐️:夠香,好味10. 燒茄子⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:強烈推介,好淋好入味👍🏻👍🏻👍🏻11. 燒菠蘿⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:好甜好juicy😋12. 多春魚⭐️⭐️⭐️⭐️:又係燒得剛剛好,好味如放工想搵個地邊hea下,飲杯野,推介大家來試試吧!

不喜歡啤酒的朋友,Cocktail 也有很多的選擇。

2. 聖子 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:鮮👍🏻
3. 象拔蚌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:鮮👍🏻
4. 扇貝⭐️⭐️⭐️⭐️:這稍微過熟,但也可以
6. 牛舌心⭐️⭐️⭐️:頂嗰兩舊好好味,最入嗰舊太熟
8. 鱔⭐️⭐️⭐️:脆的,但略嫌有點腥
9. 燒韭菜⭐️⭐️⭐️⭐️:夠香,好味
11. 燒菠蘿⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:好甜好juicy😋
12. 多春魚⭐️⭐️⭐️⭐️:又係燒得剛剛好,好味

如放工想搵個地邊hea下,飲杯野,推介大家來試試吧!

2023-10-28 25 瀏覽
朋友想搵我吹吹水,叫我去元朗芝加哥串燒酒場一齊食晚飯。餐廳環境舒適,不會感覺擠迫,適合傾偈,適逢萬聖節有相關嘅裝飾,增添節日氣氛。我哋點咗以下嘢食。XO醬燒廣島蠔:必食!!juice得黎有鮮味燒象拔蚌仔:新鮮爽脆。香蔥燒半殼扇貝:火候控制得好,冇話好黐牙。香蔥燒蟶子皇:好大隻,爽口兼有鮮味鹽燒牛舌心:真係用中心部位,好林,冇根。燒得好香。鹽燒雞翼:雞皮燒得脆脆地,入邊仲有肉汁。風味燒雞腎串:爽口惹味,送啤酒一流。鹽燒鮮白鱔串:好厚肉,新鮮,彈牙爽口。招牌燒法國鵝肝串:燒到變表面香脆,外脆內軟。鵝肝嘅香氣久久不散。原條茄子燒:茄子燒得夠時間,好夠林。調味亦都好惹味。韭菜燒:抵食之選。同埋食返啲蔬菜中和返。鹽燒多春魚:一份有四條,咬到啲春時卜卜聲。鳳梨燒:食咗咁多油膩嘢之後,整返串鳳梨燒,清吓油膩感。Chicago logo beer: 帶少少甜味,易入口。Peach mojito: 朋友點的我就唔comment.眨吓眼就過咗兩個幾鐘,下次再傾過。
朋友想搵我吹吹水,叫我去元朗芝加哥串燒酒場一齊食晚飯。

我哋點咗以下嘢食。

XO醬燒廣島蠔:
必食!!juice得黎有鮮味

燒象拔蚌仔:
新鮮爽脆。

香蔥燒半殼扇貝:
火候控制得好,冇話好黐牙。

香蔥燒蟶子皇:
好大隻,爽口兼有鮮味

鹽燒牛舌心:
真係用中心部位,好林,冇根。燒得好香。

鹽燒雞翼:
雞皮燒得脆脆地,入邊仲有肉汁。

風味燒雞腎串:
爽口惹味,送啤酒一流。

鹽燒鮮白鱔串:
好厚肉,新鮮,彈牙爽口。

招牌燒法國鵝肝串:
燒到變表面香脆,外脆內軟。鵝肝嘅香氣久久不散。

原條茄子燒:
茄子燒得夠時間,好夠林。調味亦都好惹味。

韭菜燒:
抵食之選。同埋食返啲蔬菜中和返。

鹽燒多春魚:
一份有四條,咬到啲春時卜卜聲。

鳳梨燒:
食咗咁多油膩嘢之後,整返串鳳梨燒,清吓油膩感。

Chicago logo beer:
帶少少甜味,易入口。

Peach mojito:
朋友點的我就唔comment.

眨吓眼就過咗兩個幾鐘,下次再傾過。
2023-10-11 49 瀏覽
地點容易搵氣氛唔錯,但音樂有啲大聲食物多選擇,上菜速度正常但部分串燒唔夠熱、不過調味唔錯最差係生蠔!難食(不要order)!同員工反映,員工們會識同你講反映下,但店舖in charge無動於衷,難為了員工 都會再去,但係會食飽先去
地點容易搵

氣氛唔錯,但音樂有啲大聲
食物多選擇,上菜速度正常
但部分串燒唔夠熱、不過調味唔錯
最差係生蠔!難食(不要order)!

都會再去,但係會食飽先去

串燒
2023-10-05 39 瀏覽
又去到元朗串燒場!經過門口都好吸引,所以一月去食!入邊佈置都酒吧,咁好吸引。除咗串燒仲有其他煮食。招牌鹿兒島A5肉眼珍珠飯珍珠飯配搭A5和牛好夾 ! 主導五成熟左右非常嫩口,加埋照燒汁食到好開胃。串燒方面叫咗幾串,燒菠蘿勁多汁,熱辣辣外脆內軟。燒韭菜必食! 條條都好入味仲有少少辣,唔會好乾身。鹽燒雞翼,亦都係必食,燒到恰到好處唔會太硬,但係個雞皮好脆。燒帶子,勁鍾意食海鮮,加埋啲蔥花蒜頭好入味。叫咗杯Salty caramel,入邊成份有Bailey Carmel ,好易入口,仲有cream喺面頭女仔實鍾意。另一杯係Tequila pop,加7喜,成杯野好Fresh。
又去到元朗串燒場!經過門口都好吸引,所以一月去食!
入邊佈置都酒吧,咁好吸引。除咗串燒仲有其他煮食。

招牌鹿兒島A5肉眼珍珠飯

串燒方面叫咗幾串,

燒菠蘿勁多汁,熱辣辣外脆內軟。

燒韭菜必食!
條條都好入味仲有少少辣,唔會好乾身。

鹽燒雞翼,
亦都係必食,燒到恰到好處唔會太硬,但係個雞皮好脆。

燒帶子,勁鍾意食海鮮,加埋啲蔥花蒜頭好入味。