2024-01-31 1696 瀏覽
好耐無約亞姨食好野,就佢地點我哋去左荔枝角一間工廈既泰國餐廳,超有驚喜😁招牌泰式火山排骨🌋依度嘅signature dishes, 賣相已經非常吸晴,佢係豬肉,人哋話黐住骨嘅肉係最好食,有少少肥肉、肉嫩又帶酸又帶辣。加上佢嘅特色醬汁,有辣椒粉、芫荽,蔥等等,睇得出花左好多心機和時間先會咁好食。佢大大份唔使驚佢膩,因為佢既酸辣會令你食慾大增😁黃咖喱海鮮配蒜蓉🥘有青口,魷魚(係超多)、薯仔、魚柳、紅椒、蝦、青椒、洋蔥等,咖哩帶著香茅既香,好有特色有清香、唔會非常辣。配蒜蓉包,絕配呀!魷魚同蝦彈牙,魚柳咬落好香嘅魚肉味!蒜蓉包面平均塗上滿滿既蒜蓉同牛油已經超香又帶點甜,加上帶有香茅嘅咖喱,層次感非常豐富!👍🏻👍🏻👍🏻泰式肉碎生菜包🥬用左特別既調味,豬肉味濃郁,瘦肉中帶少少肥肉令口感豐富、香味倍增,咸咸辣辣好惹味。加上粒粒微脆脆,蔥頭、蔥粒。再配爽脆生菜,正呀!亞姨點左熱泰式青檸蜂蜜;我呢就點左我最鐘意既青檸梳打🍋最後仲有甜品 - 椰皇三皇奏,今日有bonus,係4重奏,平時只會有自己炒既椰絲(超級香脆)、椰奶啫喱(好滑)、椰皇啫喱(超香椰青味、第4重)仲有椰肉(爽滑)🥰 加埋真係無得頂👍🏻

招牌泰式火山排骨🌋
佢大大份唔使驚佢膩,因為佢既酸辣會令你食慾大增😁

黃咖喱海鮮配蒜蓉🥘
配蒜蓉包,絕配呀!
魷魚同蝦彈牙,魚柳咬落好香嘅魚肉味!

泰式肉碎生菜包🥬
再配爽脆生菜,正呀!

亞姨點左熱泰式青檸蜂蜜;
我呢就點左我最鐘意既青檸梳打🍋

2024-01-31
  • 招牌泰式火山排骨
  • 泰式肉碎生菜包
今日去荔枝角傾野朋友搵左間泰國野在億利工業大廈樓上室內裝修簡單但俾到人一個舒服既感覺晚餐價錢經濟實惠星期一晚都可以座無虛席很不錯門口重點推介招牌泰式火山排骨一定要試超打卡able//泰式火山骨 $168//由排骨堆砌成一座小山賣相吸引點都要打張卡先份量超多 數條超大條的排骨可以2-4位用餐廳仲會提供埋手套及骨桶好細心排骨肉燉煮至腍身入味輕輕一撕即可骨肉分離面上舖有芫荽同酸辣泰式汁排骨浸在酸辣香料醬汁好入味呢個特製濃郁酸辣泰式汁超惹味入口味道就是少少酸好開胃而且食到中段會越來越感受到辣勁雖然看似好似好多肉但幾個人share 又唔會覺得太飽 //黃咖哩牛腩牛根 $75////蒜蓉包 $15//另外點了個黃咖哩配有牛腩牛根伴碟有紅椒、洋蔥、薯仔夠豐富黃咖喱椰奶味很香濃牛腩牛根煮得好淋好入味另外咖喱配上蒜蓉包蒜蓉包熱辣辣香噴噴入口外脆內軟 蒜蓉味道好突出咖喱係要配埋蒜蓉包一齊食先夠滋味//泰式蝦餅4件 $78//蝦餅每件都好大件外層炸得脆卜卜一啖咬下就發現好足料蝦滑有起膠口感之餘入口仲夾雜著蝦肉粒十分彈牙配上泰式酸辣醬味道更加惹味 //椰皇三重奏 $42//最後食埋個甜品就滿足三重奏呢個名唔係
今日去荔枝角傾野

但幾個人share 又唔會覺得太飽

//黃咖哩牛腩牛根 $75//
//蒜蓉包 $15//
另外點了個黃咖哩配有牛腩牛根
伴碟有紅椒、洋蔥、薯仔夠豐富
黃咖喱椰奶味很香濃

泰式奶茶的奶香較重 帶微甜口感
  • 招牌泰式火山排骨
  • 泰式蝦餅
2024-01-09 1049 瀏覽
約左朋友食飯,佢話想食特色泰國菜,我喺下晝食果陣覺得啲船麵唔錯,但未試過散叫,所以睇完餐牌之後,夜晚就去金亞淶試下啲打卡泰國菜。呢度雖然係工廠區,但交通方便,鄰近地鐵,所以唔會太難去。睇下餐牌有咩食先 睇完就用QR Code落單啦!因為工廠大廈網絡唔係好好,所以呢度有裝WiFi 可以睇下環境 泰式春卷 4件 $58呢度嘅春卷好多料,除左豬肉之外,都有木耳、紅蘿蔔等等,外面皮脆,但無咩油,食落真係好開胃。 菠蘿海鮮炒飯 $88飯炒得乾身,粒粒分明,飯除左黃薑之外,都有少少香辣嘅咖哩味。材料有好多,肉鬆下面有蝦球、魷魚、雞肉,同味道好似豬肉乾嘅泰國臘腸,缺點係菠蘿殼太細,好容易倒瀉飯。 泰式火山骨 $168好多舖頭都有呢個菜式,但第一次有舖頭係大到夾唔起嘅。唔好話筷子,就算用手套攞,都放唔到落碗,真係超適合打卡。都真係食,撥走上面嘅芫茜,見到裡面係泰式酸甜汁,點豬肉食好正。睇賣相係煲湯肉,但又無一般煲湯肉咁鞋,點汁配合排骨本身近骨嘅油花位,成件事會變得好正。 青檸梳打$20青

睇下餐牌有咩食先

可以睇下環境
泰式春卷 4件 $58
菠蘿海鮮炒飯 $88
泰式火山骨 $168
青檸梳打$20
青檸同泰國梳打水,無咩添加,但食左咁多嘢,好適合解膩。

金鑽鮮菠蘿冰🍍$20
外觀見到杯嘢有啲黃色,原來係菠蘿果醬🍍果肉好甜,整到出名夠甜嘅金鑽鳳梨,都可以少少酸。所以好飲過平時罐頭菠蘿🍍落罐頭水嘅好多,呢個比較真材實料。呢個甜度好足夠,又有解膩效果。
椰皇三重奏$42
普通版有椰皇燉奶、椰皇水啫哩,今次加埋好嫩滑嘅椰肉,配合自己炒嘅椰絲,變成四重奏。
椰皇燉奶燉得好滑,都有椰香味,外面已經好正,下層更期待
椰皇水啫哩望落似大菜糕嘅質感,但無佢咁硬,少少爽口
下一層係椰肉,平時好多椰皇嘅肉都係硬到食唔到,椰青肉先夠嫩。呢間舖頭特登訂啲靚椰皇,所以好夠嫩,嫩到全部肉都可以清曬。

總數:$396
#金亞淶泰國餐廳
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓102號舖
電話: 28893478
2024-01-04
2024-01-04 712 瀏覽
聽朋友講過荔枝角工廈有間唔錯嘅泰國菜餐廳,呢日放假,帶埋媽媽過去試吓,估唔到呢晚食嘅每款菜式都咁高水準,媽媽對呢餐飯表示十分滿意。泰式火山骨火山骨一上枱就好震撼,每支骨嘅長度都有成隻手臂咁長,豬肉食落肉味香濃又juicy,一啲都唔嚡,淋埋底下嘅汁料同吃,酸酸辣辣,好開胃,令人忍唔住食完一啖接一啖。另外,餐廳亦有提供手套,方便食火山骨,十分細心。黃咖哩海鮮海鮮新鮮,雖然看上去細細一盤,但其實份量都唔少,當中有魷魚、蝦、魚柳同青口,咖哩甜甜哋又辣辣哋,好惹味,送飯送薄餅一流。蒜蓉包蒜蓉包外脆內軟,蒜蓉牛油落得適中,食落味道剛好但又唔會膩,用嚟點咖哩汁食,真係好夾好好味。泰式蝦餅蝦餅食得出好足料,除咗爽口彈牙嘅蝦膠之外,亦食到一粒粒蝦,加上外層酥脆,口感很好。招牌泰式奶茶泰式奶茶飲落甜度適中,配上香濃嘅茶味同奶味,比例啱啱好,好正。泰式青檸蜂蜜估唔到青檸加蜂蜜呢個組合都幾夾,成杯飲品既滋潤又清爽。椰皇三重奏呢款甜品好有驚喜,係必食之選,甜品最底層係椰皇啫喱,中間係椰子奶凍,最面頭就係烤過嘅椰子碎,味道少甜,椰味香濃,口感豐富,食完重口味嘅泰國菜,再食呢款甜品好refreshing,為我哋呢餐

泰式火山骨

另外,餐廳亦有提供手套,方便食火山骨,十分細心。

黃咖哩海鮮

泰式蝦餅

招牌泰式奶茶

泰式青檸蜂蜜
估唔到青檸加蜂蜜呢個組合都幾夾,成杯飲品既滋潤又清爽。

椰皇三重奏
呢款甜品好有驚喜,係必食之選,甜品最底層係椰皇啫喱,中間係椰子奶凍,最面頭就係烤過嘅椰子碎,味道少甜,椰味香濃,口感豐富,食完重口味嘅泰國菜,再食呢款甜品好refreshing,為我哋呢餐作完美終結。

2023-12-28
2023-12-29 589 瀏覽
同朋友放工去長沙灣香工行街買衫,正好晚餐時分,就帶咗我去佢嘅飯堂,由正宗泰國人主理的 金亞淶泰國餐廳。室內裝修樸實無華,晚餐價錢經濟實惠,好快就座無虛席。泰式菠蘿沙律泰式菠蘿肉質厚身,有入口即化的質感,果味較重。來一口酸中帶甜的菠蘿和泰式配料,中和了其他菜式的油膩感。沙律沾滿菠蘿汁,口感爽脆帶點濕潤口感,配蔬菜和洋蔥一起吃,多了份爽脆感。咖哩軟殼蟹肉質厚身的軟殼蟹炸得好夠味,又唔會油膩,啖啖蟹肉。外層微脆的口感,加上蟹肉味道鮮甜,而且咖喱醬汁味道濃郁,香濃微辣,無令人失望!菠蘿海鮮炒飯用菠蘿海鮮配搭炒飯,上菜時聞到很香的味道,海鮮肉質爽口鮮甜,啖啖肉吃得開心,炒飯質感煙韌,粒粒飽滿很入味。較健康的主食,菠蘿口感豐富,炒飯味道香濃,這款泰式傳統菜感覺很特別。椰汁珍多冰這個味道挺香的,滿滿的椰汁鮮甜,珍多冰最傳統。金鑽鮮菠蘿冰甜甜酸酸的金鑽鮮菠蘿冰,金鑽菠蘿本身已經好甜,仲要加埋大大粒冰,飲落清香又開胃。椰皇三重奏口感creamy 冰涼的椰皇三重奏,足料食落都幾飽肚,充滿椰子香味,甜度適中,賣相得意,很好的推介!
室內裝修樸實無華,晚餐價錢經濟實惠,好快就座無虛席。

泰式菠蘿沙律
咖哩軟殼蟹
菠蘿海鮮炒飯
椰汁珍多冰
這個味道挺香的,滿滿的椰汁鮮甜,珍多冰最傳統。
金鑽鮮菠蘿冰
椰皇三重奏
  • 金鑽鮮菠蘿冰
  • 菠蘿海鮮炒飯
  • 椰汁珍多冰
  • 泰式金鑽鮮菠蘿沙律
今日約左朋友去荔枝角行街,上openrice 見依間泰國菜評價唔錯就去試下。 餐廳環境唔錯。平日晚上去都幾多人,員工都好有禮。 兩個人去只係叫咗泰式火山骨、蒜蓉包同嘢飲。❇️泰式火山骨$168//由排骨堆砌成一座小山,賣相吸引點都要打張卡先!排骨腍身入味,輕輕一撕即可骨肉分離。有芫荽同酸辣泰式汁排骨浸在酸辣香料醬汁。好入味呢個特製濃郁酸辣泰式汁非常惹味。味道就是少少酸好開胃。雖然佢大大份,但佢既酸辣會令你食慾大增。我覺得好食過我喺泰國食嘅泰式火山骨。❇️蒜蓉包 $35 一份有4片。熱辣辣香噴噴同好脆身。 味道正常。❇️椰汁珍多冰 $22好好飲,份量都唔錯。 總結:聽職員講呢度嘅廚師係泰國人,所以啲味道都好正宗。下次過嚟再試吓佢其他嘢先!🥰

餐廳環境唔錯。平日晚上去都幾多人,員工都好有禮。

兩個人去只係叫咗泰式火山骨、蒜蓉包同嘢飲。

❇️泰式火山骨$168//
由排骨堆砌成一座小山,
賣相吸引點都要打張卡先!

排骨腍身入味,輕輕一撕即可骨肉分離。
有芫荽同酸辣泰式汁排骨浸在酸辣香料醬汁。
好入味呢個特製濃郁酸辣泰式汁非常惹味。
味道就是少少酸好開胃。
雖然佢大大份,但佢既酸辣會令你食慾大增。
我覺得好食過我喺泰國食嘅泰式火山骨。

❇️蒜蓉包 $35
一份有4片。熱辣辣香噴噴同好脆身。
味道正常。

❇️椰汁珍多冰 $22
好好飲,份量都唔錯。

6天前 0 瀏覽
金亞萊泰國餐廳位於荔枝角長沙灣道883號1樓102室正宗泰國人打理金亞萊雞扒咖哩飯 $58雞扒非常大塊炸到脆卜卜咬開有肉汁咖哩汁有好香的椰汁味必食手工春卷$584大條肥嘟嘟非常足料配埋泰式辣醬更惹味沙爹雞串燒$58有4串大大串雞肉非常滑配埋滿滿花生碎的沙爹醬食到唔停口冬蔭功湯河$58冬蔭功湯帶點酸好開胃河粉分量多雞絲肉好瘦椰皇三皇奏$42椰絲增加口感椰皇啫喱清甜食完甜品非常滋潤龍眼水$20龍眼大粒非常香顏色深啡好清潤
金亞萊泰國餐廳

2024-05-16
  • 黃咖哩飯
  • 沙嗲串燒
2024-05-17 0 瀏覽
同事住附近話呢到啲野食仲好味過泰國,即刻跟佢黎試下🥰價錢好相宜,而且選擇都唔小!珍多冰|青檸薏米水珍多冰椰汁味濃郁仲有好多配料😍薏米水相對清新啲!泰式火山骨|第一次食,原來咁巨型🤩不過食落就無乜儀態😂係用手撕啲肉,幾有風味!啲肉好淋好嫩,醬汁酸酸辣辣🤤有啲位痴住肥膏食落仲有啲似豬頸肉!建議多啲人食,兩個人係食唔哂,有小小膩🙈泰式炒通菜|泰國菜必點⭐️通菜好爽脆,加入辣椒同麵豉醬炒好惹味👍🏻青咖喱牛腩|平時啲青咖喱有時會好辣,呢間辣度岩岩好!牛腩有好多舊,炆到好淋,肉質軟嫩👍🏻薯仔都好好食!加埋蒜蓉包一齊食索哂咖喱汁超正🥰蒜蓉包淨食都好香脆同埋蒜蓉味超濃😋
同事住附近話呢到啲野食仲好味過泰國,即刻跟佢黎試下🥰

價錢好相宜,而且選擇都唔小!

珍多冰|青檸薏米水
珍多冰椰汁味濃郁仲有好多配料😍薏米水相對清新啲!

泰式火山骨|

泰式炒通菜|

泰國菜必點⭐️通菜好爽脆,加入辣椒同麵豉醬炒好惹味👍🏻

青咖喱牛腩|

2024-05-11 0 瀏覽
金亞淶泰國餐廳⭐️⭐️⭐️⭐️💫🐾 海南雞船河轉金邊粉 $57海南雞份量啱啱好,偏肥同埋非常之滑。雞油味好香,絕對係中上嘅海南雞。湯底就普通,冇船河湯底嘅感覺,但都有啲鹹香味。作為配料嘅芽菜好新鮮爽脆,而麵就正正常常🐾 馬拉棧炒通菜 $15性價比非常高,份量多又好食。馬拉棧本身嘅味道好香,但可能俾得有啲多,所以有啲偏鹹🐾 餐湯 附送雞腳一隻嘅雞湯。雞腳腍得嚟又保留到少少口感。以免費嘅餐湯嚟講好香雞味,絕對好過嗌野飲🐈‍⬛ Overall適合好肚餓嘅時候做lunch。成個set食完會超滿足📍 金亞淶泰國餐廳 (荔枝角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓102號舖#香港美食 #荔枝角美食 #neko_nibbles_lck #唔好伏自己
金亞淶泰國餐廳

⭐️⭐️⭐️⭐️💫

🐾 海南雞船河轉金邊粉 $57

🐾 馬拉棧炒通菜 $15

🐾 餐湯

🐈‍⬛ Overall
適合好肚餓嘅時候做lunch。成個set食完會超滿足

📍 金亞淶泰國餐廳 (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓102號舖

2024-05-06 9 瀏覽
喺呢個時候,飲一杯凍冰冰嘅泰式奶茶真係好正!佢哋嘅泰式奶茶。坐低我就叫咗一杯凍泰式奶茶。奶茶好快就上枱。杯奶茶好大杯,而且仲有好多冰。我飲咗一啖,即刻覺得好涼爽。奶茶嘅茶味好濃郁,而且仲有陣陣嘅奶香味。甜度啱啱好,唔會太甜,亦唔會太淡。另外既個蒜蓉包。蒜蓉包好香口,而且仲有好多蒜蓉。我食咗一啖,即刻覺得好滿足。蒜蓉包嘅外層好脆,內裡嘅包好鬆軟。蒜蓉嘅味道好濃郁,而且仲有少少辣味。

2024-04-10
下午茶
  • 蒜蓉包
2024-05-04 19 瀏覽
真係好鐘意食船麵,所以今日特登叫同事陪我嚟一齊食。呢到個湯好濃,當然唔係真正嘅船麵咁細碗,個份量係足夠一個大人食用嘅,我哋叫咗豬頸肉同埋牛腩牛根面,仲有人叫咗咖哩牛腩飯🤣,雖然好似九唔搭八咁,但味道其實都唔錯,而且作為一個打工仔,呢個午餐價錢非常合理👍👍👍推薦比係附近打工嘅你❤️

2024-04-24
2024-04-28 10 瀏覽
突然間想食火山骨,又唔想去到九龍城咁遠本身喺荔枝角返工就Google返附近嘅泰國菜見到呢間唔錯就去試吓火山骨我覺得可以有四粒星 佢夠腍同埋都幾大份,一男一女應該啱啱好食得晒 ,煲得好腍而且香料幾香,怕辣嘅可以醬汁另上,醬汁係泰國師傅親自調製非常香濃惹味🥰🥰🥰另外叫咗個拼盤小食,最好食係個蝦餅料充足而且非常彈牙,春卷脆卜卜,最難食就係個串燒所以可以唔使叫,串燒裏面嘅肉係完全分辨唔到係乜嘢肉,而且醃料醃過濃,一大浸尿餲味,難食過殭屍肉🤮🤮🤮🤮🤮🤮最後嗰個菠蘿沙律個,菠蘿係甜嘅,但係啲醬料太鹹太鹹啦實在,我就頂唔順🥲🥲🥲鍾意濃味嘅可以叫不過火山骨值得一試,不過價錢偏高咗少少🤏要$170到180左右一份。
突然間想食火山骨,又唔想去到九龍城咁遠
本身喺荔枝角返工就Google返附近嘅泰國菜
見到呢間唔錯就去試吓

火山骨我覺得可以有四粒星

鍾意濃味嘅可以叫
今次超驚喜!去荔枝角睇戲之後搵到一間性價比高的泰國餐廳,食物水準不錯,重點真係超大份勁足料!環境舒適,座位寬敞,傾計好地方。我哋選了招牌2人套餐$358,真係好抵!🌟#泰式金鑽鮮蒞蘿沙律香甜可口,解渴開胃,配上酥脆魚干仔,口感十足!可以encore❤️🌟#泰式火山骨激讚!超巨型的火山骨,啖啖肉,配上秘制醬汁,好正。見到每枱食客都叫,證明性價比好高。🌟#沙嗲豬及雞串燒肉質嫩滑,醬香入味,炭香味撲鼻,滿滿的沙嗲汁,好juicy !🌟#雞絲肉丸船河配料一樣好有誠意!肉丸新鮮彈牙,大大份!用豬骨湯配搭多種香料熬煮的湯汁,好飲!🌟#椰皇三重羹必試!面層桂花甘香鋪面,中間係奶香味十足的燉蛋白,滋陰潤肺同時養顏,底層清甜椰青水羹,清熱解毒,養生美味🤤🌟 #青檸檬薏米水(熱及凍)微甜解膩,大大杯,滿滿的維他命c,岩晒想美顔排毒的朋友。餐廳雖在工廈,位置鄰近地鐵站,附近有不少市集和商店,經過此區的朋友,可以一試!

我哋選了招牌2人套餐$358,真係好抵!
🌟#泰式金鑽鮮蒞蘿沙律

🌟#泰式火山骨

🌟#沙嗲豬及雞串燒

🌟#雞絲肉丸船河

🌟#椰皇三重羹

🌟 #青檸檬薏米水(熱及凍)
微甜解膩,大大杯,滿滿的維他命c,岩晒想美顔排毒的朋友。

• 泰式金鑽鮮菠蘿沙律
  • 青檸檬薏米水
2024-04-26 9 瀏覽
見到呢間咁多好評就想黎食下係咪真係咁好食同屋企人兩個食 叫左個二人餐 價值358 星期一至五不用加一 如果大家食唔晒 外賣盒細嘅要加$1 大嘅要加$5 所以大家量力而為啦仲有 如果要加飲用水係自助式嘅 呢間餐廳只會收Alipay同WeChat Pay 同 Cash 同埋最好打電話去book位椰皇三重奏 放佢喺第一張相 因為呢個係必食推介 下面有椰青水嘅啫喱 食完超級涼快解油膩感青檸梳打 普通啦沙爹串燒 。好食 沙爹好香 唔辣 推薦個船粉 正常發揮啦菠蘿沙律 菠蘿太甜了 但脆脆幾好食 呢個火山骨5算入味 但份量都算多 底食想提提大家 由於走塑 餐廳不會主動提供膠手套 如果想要膠手套食 要加一蚊一對
見到呢間咁多好評就想黎食下係咪真係咁好食

椰皇三重奏  超級好食  三個口感  鍾意椰青要食

青檸梳打 普通啦

青檸梳打

沙爹串燒 。好食 沙爹好香 唔辣 推薦

個船粉 正常發揮啦

菠蘿沙律 菠蘿太甜了 但脆脆幾好食

呢個火山骨5算入味 但份量都算多 底食
2024-04-26
椰皇三重奏  超級好食  三個口感  鍾意椰青要食
2024-04-24 19 瀏覽
這間泰國餐廳位於荔枝角D2 place旁邊的工業大廈內,位置很方便,很適合逛街後來吃,餐廳環境闊落,簡潔明亮泰式豬頸肉串燒 一份有4串,每片豬頸肉都很厚,肉汁豐富,一口咬一去非常滿足!泰式去骨海南雞(例)雖然是例牌但它的份量差不多有半隻了,性價比很高!而且是沒有骨頭,咬下去每口都是肉,肉質不會老👍🏻另外點了油飯配搭,真的很好吃泰式肉碎生菜包泰式肉碎份量超多,上菜時像小山丘,肉碎的香葉味濃,配著新鮮生菜一起吃真的吃不膩!冬蔭公豬肉丸雞絲湯粉麵條選了河粉,冬蔭公酸酸辣辣的十分開胃🤤,豬肉丸有4顆,雞絲是滿滿的,還原泰國吃的味道泰式酸辣鳳爪一碟有十多隻鳳爪,而且是去骨的,每口甜甜辣辣的非常惹味!飲品喝了凍泰式奶茶和椰汁珍多冰,很滿足!吃了這麼多東西才三百多💰真的很化算呀!我們都是捧着肚子走的!

泰式豬頸肉串燒

泰式去骨海南雞(例)

泰式肉碎生菜包

冬蔭公豬肉丸雞絲湯粉

泰式酸辣鳳爪
一碟有十多隻鳳爪,而且是去骨的,每口甜甜辣辣的非常惹味!

• 招牌泰式奶茶
  • 燒豬頸肉