2022-08-01 140 瀏覽
You can just tell when a cafe is serious about their food 🍳😍.I am loving their new menu, which serves a variety of pastas, toasts and chicken 🐓 pastries! .Their pasta was al dente and coated with a delicious sauce that had dimensions to its flavour. .I went for their grilled chicken stew, which was just absolutely amazing! Incredibly satisfying and perfect with their slice of chunky sourdough (crispy along the edge and super fluffy at the centre!)😍.Can’t wait to revisit🥳🍝Orecchiette with spicy n

Can’t wait to revisit🥳

🍝Orecchiette with spicy nudja cream sauce HKD 128
🥘Grilled chicken stew toast HKD 118
2022-07-31 112 瀏覽
終於黎到呢間備受好評嘅Cafe!平日朝早黎到Brewed,獨霸窗口位好爽,加埋陽光好舒服好chill呢~ 好鍾意呢間cafe比平時嘅地舖高半層,望到街邊人來人往之餘,又唔會有眼神接觸。🍴Brewed除左有Benedict、蘑菇toast、大蜆意粉、雞肉沙律,仲有非一般嘅cafe food:北非焗蛋、慢煮鴨肉多士、鯷魚意粉等。星期一至五朝早黎到仲有breakfast set▪️北非香辣番茄焗蛋配酸種麵包 $88/smallShakshuka其實係中東地區嘅家常早餐~ 入面有唔少洋蔥、紅黃燈籠椒、番茄蓉、feta cheese、流心蛋。入口酸甜開胃,微辣惹味,香料味突岀但容易接受。篤穿隻流心蛋一齊食,口感滑溜。Sourdough烘得好脆!就咁食就偏乾韌,但蘸埋汁岩岩好。外皮香脆,麵包煙韌富麵粉香,索汁一流!好鍾意佢酸甜唔鹹,惹味得黎又覺得好fresh又light,叫個small一個人早餐食岩岩好 (之前食過有間好鹹好重口味)▪️伯爵茶朱古力 $45/Hot有拉花嘅朱古力!入口伯爵茶味濃郁,朱古力再慢慢跑岀。甜度適中,係以伯爵茶為主角嘅一杯,略嫌口感唔夠順滑,飲到少少茶粉。
終於黎到呢間備受好評嘅Cafe!

▪️北非香辣番茄焗蛋配酸種麵包 $88/small
北非香辣番茄焗蛋配酸種麵包

北非香辣番茄焗蛋配酸種麵包

▪️伯爵茶朱古力 $45/Hot
伯爵茶朱古力

2022-07-29 80 瀏覽
成日都好想試吓北非焗蛋😚呢到嘅北非香辣番茄焗蛋 材料都幾豐富✨除咗有流心雞蛋🥚仲有番茄蓉🍅芝士🧀三色椒🫑洋蔥🧅再配埋個外脆內煙韌嘅酸種麵包 沾晒汁 酸酸甜甜帶辣 都幾開胃❣️
2022-05-30 201 瀏覽
法式西多士就食得多 但係佢地呢度最特別嘅係 係用咗丹麥多士嚟整!所以食落更加香脆 而且仲好香牛油味🧈同埋比一般更加清甜!棉花糖焗法式西多士 面頭仲有超級邪惡嘅煙花糖 再加埋個楓糖漿一齊食 真係好鮮甜!!
𓊔 𓊔Brewed是我經常到訪的cafe。很簡單,因為食物超高質素。畢竟客人回頭,食物是最最最決定性的因素。常常在想,Brewed的食物那麼多元化,又炒又煎,怎麼小小的open kitchen,但是都沒有太大油煙?告訴大家,他們的廚房是有魔法的。今次再訪,他們又有新菜式了!𐜨 Slow Cooked Duck Ragu Tagliatelle 香濃慢煮鴨肉闊條麵鴨肉與蔬菜慢煮成香濃肉汁,闊條麵非常掛汁,與軟嫩鴨肉絲一拼入口,很滿足的一道菜。𐜨 Garlic Prawn Toast 蒜油大蝦多士以home made蒜油烹調大蝦,大蝦每隻都超大隻爽口。酸種麵包多士沾上蒜油和鷹嘴豆泥,很香口惹味。𐜨 Shakshuka 北非香辣蕃茄焗蛋配酸種麵包經過改良後的無肉版本更貼近傳統風味,酸酸辣辣非常開胃,最適合夏天吃。𐜨 Passion Fruit Pomegranate Soda 百香果石榴梳打用上新鮮果肉自家調配果漿,淡淡柑橘香味,很fresh! 𐜨 Earl Grey Chocolate 伯爵茶朱古力驚喜之作。朱古力的濃和伯爵茶的香配合得剛剛好,完美比例。𐜨 Affogato夏天必點的Aff
𓊔 𓊔
Brewed是我經常到訪的cafe。
很簡單,因為食物超高質素。
告訴大家,他們的廚房是有魔法的。
今次再訪,他們又有新菜式了!

𐜨 Garlic Prawn Toast 蒜油大蝦多士

Garlic Prawn Toast 蒜油大蝦多士

𐜨 Shakshuka 北非香辣蕃茄焗蛋配酸種麵包

Shakshuka 北非香辣蕃茄焗蛋配酸種麵包

用上新鮮果肉自家調配果漿,淡淡柑橘香味,很fresh!

𐜨 Earl Grey Chocolate 伯爵茶朱古力
驚喜之作。朱古力的濃和伯爵茶的香配合得剛剛好,完美比例。

Earl Grey Chocolate 伯爵茶朱古力
Earl Grey Chocolate 伯爵茶朱古力  + Passion Fruit Pomegranate Soda 百香果石榴梳打

𐜨 Affogato
夏天必點的Affogato,看著澆上Espresso的雪糕,暑氣全消!
𓇥 ☄︎
📸

Affogato
2022-05-01
Garlic Prawn Toast 蒜油大蝦多士
Earl Grey Chocolate 伯爵茶朱古力
Affogato
2022-03-31 364 瀏覽
呢間上環小店bookmarked 好耐,但一直未有時間🥺 上星期終於可以一試😋發現自己來得太遲!錯過呢間咁好味嘅餐廳🍴當日特登早起身,11:30~到餐廳,打算避開繁忙時間。友人點咗杯Mocha☕️佢話味道偏苦,但尚可接受👌🏼我就點咗杯Earl Grey Chocolate 🍫 真係好有驚喜!😻我未試過飲過一杯咁濃嘅伯爵茶味!會愈飲愈想繼續,但因為食完都飽飽地,實在飲唔落,陣間講下點解😹另有餐廳俾客人自行斟水&拎餐具,所以無收10% 服務費,我11點左右想叫12:00lunch hour 嘅嘢食,職員都好有禮貌回應,因為我都怕唔啱規矩,我話我可以等到12:00先嗌,職員都話唔緊要,仲問我想幾時上,真心覺得服務好好👍🏼👍🏼我終於明白點解有foodie 將  列做佢心目中第一位cafe🤩連食物質素都好正😋圖三係早餐menu可以見到,雖然話早餐,但相當濃味,都有辣味,好彩我當佢lunch咁食,裡面啲雞肉好滑!汁同塊toast 都夾,我覺得啲雞肉正過塊toast 🤪另一款都係辣肉意大利醬貓耳朵,上面灑咗一層芝士,不過友人唔好芝士,所以大部分貓耳朵都係我食晒😬正!嘢食極度新鮮,即叫即煮,好鍾意個熱度

另一款都係辣肉意大利醬貓耳朵,上面灑咗一層芝士,不過友人唔好芝士,所以大部分貓耳朵都係我食晒😬正!嘢食極度新鮮,即叫即煮,好鍾意個熱度,會推薦朋友黎食🥶

最後想講呢度自助斟水嘅水係檸檬水,食完濃味嘅嘢真係可以fresh
一 fresh😚

餐廳環境:適合同朋友黎吹水食飯,裝修偏向木色系、簡約設計。有廁所👍🏼

餐廳位置:鄰近上環地鐵站,地點方便👍🏼地鋪,只須行幾級樓梯(畢竟上環都係依山而建,店鋪係斜路上面都正常)

餐廳消費:250~(兩人,不加一)
2022-03-27
•香烤雞肉沙律 𝙎𝙞𝙜𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙 𝙘𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙨𝙖𝙡𝙖𝙙 $98雞肉用咗啤酒同埋唔同既中東香料醃製🍻🧂雞皮煎到香脆 雞肉既肉質嫩滑 呢個烤雞係近期食過最惹味既雞排٩(ˊᗜˋ*)و 烤雞下面有巨量既牛油果蓉好飽肚🥑沙律菜中夾雜咗啲車厘茄同開心果乾🍅 嫌啲沙律菜太dry既話仲可以點埋下面既紅菜頭蓉一齊食 雖然係一份沙律 但係真係整得好有心機 同埋好少見cafe會有grilled octopus salad下次想再去試下~ •香濃慢煮鴨肉闊條麵 𝙎𝙡𝙤𝙬 𝙘𝙤𝙤𝙠𝙚𝙙 𝙙𝙪𝙘𝙠 𝙧𝙖𝙜𝙪 𝙩𝙖𝙜𝙡𝙞𝙖𝙩𝙚𝙡𝙡𝙚 $128鴨肉因為慢煮完所以一絲絲咁好軟嫩 份量都夠多🦆 闊條麵煮到al dente🍝 同鴨肉汁撈埋一齊食濃淡度啱啱好 唯獨係闊條麵既份量比較少 男仔食既話應該會唔係好夠食 闊條麵上面舖上咗火箭菜同埋cheese🧀評分ʕ •̀ o •́ ʔ 👅味道:♥♥♥♥︎♡💸cp值:♥♥♥♡♡ 🤟🏻回頭率:♥♥♥︎♥︎♡📍 Brewed上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖
雞肉用咗啤酒同埋唔同既中東香料醃製🍻🧂

💸cp值:♥♥♥♡♡
🤟🏻回頭率:♥♥♥︎♥︎♡

grilled  chicken  salad
grilled  chicken  salad
  • French  toast  with  marshmallow
✿ 棉花糖焗法式西多士 𝙁𝙧𝙚𝙣𝙘𝙝 𝙩𝙤𝙖𝙨𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙢𝙖𝙧𝙨𝙝𝙢𝙖𝙡𝙡𝙤𝙬 $88黎之前就係比佢地呢個french toast吸引到🍞呢度既西多士同大部分cafe唔同 佢地用咗丹麥多士danish toast黎整 雖然外層唔係好香脆 但係丹麥多士既內層充滿牛油香🧈食落比普通西多士更加特別 配料有超邪惡既拉絲棉花糖、士多啤梨、藍莓同開心果乾🍓🫐 淋埋楓糖漿一齊食口感更加濕潤🍯✿ 𝙄𝙘𝙚𝙙 𝙝𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 𝙡𝙖𝙩𝙩𝙚 $46 (+$25 𝙛𝙤𝙧 𝙨𝙚𝙩 𝙡𝙪𝙣𝙘𝙝)呢杯焙茶拿鐵既焙茶味濃郁亦唔會太甜 可以encore!!評分ʕ •̀ o •́ ʔ 👅味道:♥♥♥♥︎♡💸cp值:♥♥♥♡♡ 🤟🏻回頭率:♥♥♥︎♥︎♡📍 Brewed上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖
黎之前就係比佢地呢個french toast吸引到🍞
雖然外層唔係好香脆 但係丹麥多士既內層充滿牛油香🧈
食落比普通西多士更加特別
配料有超邪惡既拉絲棉花糖、士多啤梨、藍莓同開心果乾🍓🫐
淋埋楓糖漿一齊食口感更加濕潤🍯

呢杯焙茶拿鐵既焙茶味濃郁亦唔會太甜 可以encore!!

評分ʕ •̀ o •́ ʔ
👅味道:♥♥♥♥︎♡
💸cp值:♥♥♥♡♡
🤟🏻回頭率:♥♥♥︎♥︎♡

上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖
french  toast  with  marsmallow
2022-03-21 183 瀏覽
今日又去到上環搵食好多店都閂咗我個friend話呢間好好食一定要試咁我就跟着Google Map去搵啦係行過唔同嘅大街小巷入邊都見到唔同嘅餐廳但好可惜疫情嘅關係日頭三點就關啦好彩呢一間冇事照常營業今日我就叫咗大蝦吐司多士同熱朱古力第一呢一間嘅裝修係好別緻清雅咁再去到食物啦賣相都係好好個喎我冇諗過大蝦吐司多士份量係咁大份㗎食Tea來講真係好飽佢啲大蝦🍤真係好乾淨啲麵包係好脆又好鬆軟,好好味😋杯朱古力就冇得頂啦,香濃啊又係食環境嘅時候囉係享受同relax
今日又去到上環搵食
咁再去到食物啦賣相都係好好個喎
我冇諗過大蝦吐司多士份量係咁大份㗎
食Tea來講真係好飽
佢啲大蝦🍤真係好乾淨
啲麵包係好脆又好鬆軟,好好味😋
杯朱古力就冇得頂啦,香濃啊
又係食環境嘅時候囉
係享受同relax
2022-03-06
2022-03-21 138 瀏覽
❂ 中環-𝖡𝗋𝖾𝗐𝖾𝖽 ❂➶北非香辣蕃茄焗蛋𝖲𝗈𝗎𝗋𝖽𝗉𝗎𝗀𝗁想食呢個北非蛋好耐啦裡面有好多料 食到有佢蒜蓉洋蔥、黃椒、鮮蕃茄 等等面頭仲有隻溫泉蛋撈埋一齊食更加滑溜 酸酸的好開胃粒粒既洋蔥同埋番茄粒同麵包一齊有口感整體唔算太辣 好惹味❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 7.9/10➶ 𝖠𝗏𝖺𝖼𝖺𝖽𝗈 𝖡𝖾𝗇𝖾𝖽𝗂𝖼超級多牛油果蓉 足夠搽曬兩塊麵包仲有剩醬汁特別 將牛油果味更加提升煙肉特別香口脆身 平時唔係點食煙肉既我都覺得好好味❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 7.8/10➶ 𝖲𝖼𝗈𝗇𝖾夠牛油香味 切開唔鬆散Clotted cream好滑溜 最值得一讚既係個Jam竟然係‼️ 玉桂蘋果黎‼️酸酸甜甜好過癮 就算食曬個scone都好想食埋D醬呢😂❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 7.6/10𝖣𝗋𝗂𝗇𝗄𝗌:𝖠𝗆𝖾𝗋𝗂𝖼𝖺𝗇𝗈𝖬𝗈𝖼𝗁𝖺 📍 Brewed 上環禧利街27號富輝商業中心地下E號舖@brewed.hk #sharemyfoodin中環
❂ 中環-𝖡𝗋𝖾𝗐𝖾𝖽 ❂

➶北非香辣蕃茄焗蛋𝖲𝗈𝗎𝗋𝖽𝗉𝗎𝗀𝗁
想食呢個北非蛋好耐啦
裡面有好多料 食到有佢蒜蓉
洋蔥、黃椒、鮮蕃茄 等等
面頭仲有隻溫泉蛋

𝖠𝗆𝖾𝗋𝗂𝖼𝖺𝗇𝗈
𝖬𝗈𝖼𝗁𝖺

@brewed.hk #sharemyfoodin中環
2022-03-13 117 瀏覽
今日day off,嚟到上環諗著搵個地方食個晏,飲杯咖啡。俾我搵到呢間高質 cafe,兩個人叫兩兩樣嘢食,加多$20(凍飲+$25) 有杯tonic或者咖啡,確實抵食叫咗香蒜橄欖油意粉、一份細嘅SHAKSHUKA,另外叫一杯Elderflower tonic同Americano。先講個意粉,食落去味道好有驚喜,原本以為係唔辣嘅,但係佢又加咗好香辣椒,加埋橄欖油嘅香味,整體感覺非常新鮮。但係略嫌橄欖油多咗少少,我哋之後再用 sourdough 用舔嚟食都仲得😅而SHAKSHUKA係中東一個菜式,佢個番茄醬好足料,入面有Feta Cheese、辣椒仔、蒜蓉洋蔥、黃椒、鮮蕃茄,面頭再配一隻 poachegg,蛋唔會煮到過熟,上碟後再用鐵碟嘅餘溫keep著溫熱,食嘅時候啱啱好。Elderflower tonic 加咗好多蜜糖,一飲成口都係蜜糖味,elderflower 嘅甘味唔夠出,整體都算不過不失。杯Americano正常水平,平平無奇。
今日day off,嚟到上環諗著搵個地方食個晏,
飲杯咖啡。俾我搵到呢間高質 cafe,兩個人叫

先講個意粉,食落去味道好有驚喜,原本以為
係唔辣嘅,但係佢又加咗好香辣椒,加埋橄欖
油嘅香味,整體感覺非常新鮮。但係略嫌橄欖
油多咗少少,我哋之後再用 sourdough 用舔嚟
食都仲得😅

而SHAKSHUKA係中東一個菜式,佢個番茄醬
好足料,入面有Feta Cheese、辣椒仔、蒜蓉
洋蔥、黃椒、鮮蕃茄,面頭再配一隻 poach

蜜糖味,elderflower 嘅甘味唔夠出,整體都算
不過不失。杯Americano正常水平,平平無奇。

2022-02-15 103 瀏覽
濃到入心matchagato🍵!返工成日經過呢間café都未去過 最近見佢IG推出新菜式新Menu 唔少望落有興趣 特別一見到濃抹item即衝😌🍞Grilled Chicken Toast💰HKD98(Rating: 8/10)比想像中大份!唔係得兩塊仔包然後上面少少toppings嗰種食唔飽嘅open toast🤣👍plain sourdough唔硬唔乾 微脆帶咬口 配Beer-marinated雞肉幾正 一大塊雞扒唔油膩 都多肉juicy😚另配煎蛋🍳底部搽咗層hummus(唔酸)少量開心果碎+feta cheese碎(好彩唔會太多 否則我會覺得臊)同rockets 講真係我一向鍾意嘅配搭😜整體幾多層次感 同埋飽肚嘅🍵Matchagato💰HKD70(Rating: 7.5/10)簡單啲講:🍨 +濃🍵+🍊乾+honeycomb 呢個完全係打卡專用😂稠稠的無糖抹茶爆濃 not for單飲 會甘澀到彈起😆撈埋雪糕就啱啱好 comb碎增加少少口感存在感唔高 雪糕就係好正常嘅雲呢拿雪糕🤣味道同想像一樣 以價錢嚟講性價比就唔高 精巧size 重點係靚整體唔錯 擺盤好睇 推介佢哋嘅各款toast

Grilled Chicken Toast

Matchagatto

整體唔錯 擺盤好睇 推介佢哋嘅各款toast🍞用bowl上 係視覺味道都滿足嘅一碗鹹食 加$15可由sourdough轉bagel 見到隔離枱個🥯成個打直插喺碗邊好fun🤣另外french toast都出名(不過本人唔鍾意食danish toast所以交俾大家去試了✌🏻)
Grilled Chicken Toast
2022-02-14 104 瀏覽
Brewed 位於上環禧利街,距離上環地鐵站都好近,方便又易搵到咖啡店門口有副好大既手繪畫,門前有幾級樓梯,地方唔算好大,但座位比我想像中多,以木系暖色溫為主調,亦有d乾花作點綴,環境不錯Dirty有明顯既分層,不過奶同啡好快就融為一體,整杯比較稠身,感覺咖啡油脂唔夠,奶味較重薯仔蛋沙律貝果Bagel非常大個,佢既煙韌口感係似法包既質感,唔係bagel回彈個隻煙韌,薯仔粒好甜,碎蛋沙律亦好厚,但個bagel隨住時間變凍左後就越食越韌,真係切到手指都痛🙈🙈呢度環境真係好適合攞住部laptop 一邊做野一邊嘆啡,因為今次太餓只點左咸食,唔知甜點會唔會有驚喜d呢🤔

Dirty

薯仔蛋沙律貝果

2022-02-10 91 瀏覽
上環。二訪新menu @brewed.hk 這裏的餐牌和特別的調味與一般的Cafe稍有不同呢,要試試北非焗蛋、貓耳朵、sourdough和鷹嘴豆嘛?(´▽`)香烤雞肉沙律 $98這個烤雞沙律的份量真是佛心,以啤酒及中東香料醃製,非常惹味,也喜歡沙律菜中混合了堅果,口感豐富。(´▽`)意大利辣肉醬貓耳朵 $128辣肉汁不會太辣,每一粒貓耳朵意大利粉也掛汁,帶着微微酸辣醬汁,加上芝士,口感非常彈牙啊,喜歡濃口味的朋友不會失望呢。(´▽`)香烤蘑菇多士 $88蘑菇炒得非常香濃,一定要配上sourdough + hummus 同吃,否則便會太鹹了。有沒有喜歡吃鷹嘴豆的朋友啊?(´▽`)香橙咖啡湯力 $45橙味啡味平衡得宜,個人很喜歡這杯飲品。碎碎唸:這裏絕對適合喜歡較為喜歡濃郁口味的朋友們,下次還想試試他們的北非焗蛋呢。
上環。二訪新menu @brewed.hk

(´▽`)香烤雞肉沙律 $98

(´▽`)意大利辣肉醬貓耳朵 $128

(´▽`)香烤蘑菇多士 $88

(´▽`)香橙咖啡湯力 $45
橙味啡味平衡得宜,個人很喜歡這杯飲品。

碎碎唸:
趁著新年假期回訪這家別緻Cafe☕️小店地方不算很大,但食物款式多,無論甜鹹的餐點都很出色😋這裡還是open kitchen,等待時聽著煮東西的聲音,令人特別期待!(和肚餓🤣)▪️意大利辣肉醬貓耳朵 $128𝘖𝘳𝘳𝘦𝘤𝘤𝘩𝘪𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘚𝘱𝘪𝘤𝘺 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘚𝘢𝘶𝘴𝘢𝘨𝘦 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦這個醬汁不得了!極濃芝士香😋貓耳朵口感特別,每一粒都很掛汁,上面的火箭菜難得不會苦,惹味微辣,讓人忍不住一啖接一啖。⋆▪️田園多士 $98𝘝𝘦𝘨𝘨𝘪𝘦 𝘛𝘰𝘢𝘴𝘵 第一次食broccolini西蘭花苗,長條型的口感有點像芥蘭,炒香了特別美味🥦配搭羽衣甘藍、feta cheese和紅菜頭鷹嘴豆醬,和香脆的sourdough一起吃很滿足!⋆▪️𝘎𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘌𝘴𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘰 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦 $42冬天最適合喝一杯暖暖的薑味咖啡☕️薑味頗突出,不過偏甜,不用怕太辣⋆▪️𝘌𝘭𝘥𝘦𝘳𝘧𝘭𝘰𝘸𝘦𝘳 𝘛𝘰𝘯𝘪𝘤 $50如果想喝一杯清爽的飲品,這杯接骨木花tonic入口舒服香甜,相當不錯☺️️▪️Matchagato $70濃郁的抹茶淋在冰凍的雪糕上,光看到賣相也很療癒吧?💚入口既有茶香的回甘,又有雪糕的奶香,還有果仁碎增加

意大利辣肉醬貓耳朵

Ginger  Latte

▪️𝘎𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘌𝘴𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘰 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦 $42

▪️𝘌𝘭𝘥𝘦𝘳𝘧𝘭𝘰𝘸𝘦𝘳 𝘛𝘰𝘯𝘪𝘤 $50

▪️Matchagato $70
濃郁的抹茶淋在冰凍的雪糕上,光看到賣相也很療癒吧?💚
Matchagato
入口既有茶香的回甘,又有雪糕的奶香,還有果仁碎增加口感,配搭味道清新的檸檬乾。

無論視覺還是味覺上都很滿足!🍵

▪️棉花糖焗法式西多士 $88
𝘍𝘳𝘦𝘯𝘤𝘩 𝘛𝘰𝘢𝘴𝘵 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘔𝘢𝘳𝘴𝘩𝘮𝘢𝘭𝘭𝘰𝘸
擺盤很漂亮!想不到丹麥多士的蛋香那麼濃👍多士十分脆身,配軟綿綿的半溶棉花糖口感很棒,加上maple syrup、新鮮士多啤梨和藍莓,層次十分豐富😋
意大利辣肉醬貓耳朵
Veggie  Toast