Mr.O

2024-05-05 21 瀏覽
食物質數高,豬手正,還吃了薄餅,很脆。還吃了很多小食,餃子,雞翼,大啡菇,果度不錯。飲品多選擇,叫了沙冰,很難吸啜。可以配搭套餐,價錢化算。只是隔離枱有很多小孩,放聲大叫,很嘈吵。
食物質數高,豬手正,還吃了薄餅,很脆。
還吃了很多小食,餃子,雞翼,大啡菇,果度不錯。
飲品多選擇,叫了沙冰,很難吸啜。
可以配搭套餐,價錢化算。
只是隔離枱有很多小孩,放聲大叫,很嘈吵。
2024-04-26
用餐優惠
優惠券
  • 豬手
  • 餃子
  • 薄餅
一大班人聚,想揀間唔設用餐時限又可以坐得舒服嘅餐廳,就book 咗呢間了。離遠見到餐廳已經好樣眼,事關佢周圍都掛滿綠油油嘅樹藤,入去仲有幾個卡位鳥籠,氣氛好舒服。最驚喜嘅係,食物都好食。浦燒鰻魚玉子手工PIZZA $138:薄批,個邊好脆,饅魚好食,甜甜嘅饅魚汁同芝士好夾。美國西冷牛扒配泰式柚子沙律 $168:西冷牛扒揀咗5成熟,煎得剛剛好,外脆內軟,塊扒有牛味,好食!加埋清新爽口嘅泰式柚子沙律,柚子嘅酸甜同牛肉嘅鮮味好搭配。蜜糖燒春雞配薯條 $98:燒春雞燒得香脆多汁,表皮掃上一層蜜糖,增添甜度同香氣。炸薯條配黑松露蛋黃醬 $48:熱辣辣脆卜卜,真係要趁熱食。同埋配埋黑松露蛋黃醬,味道更濃郁。呢間餐廳冇時間限制,真係好方便!侍應仲好貼心咁話可以自行加熱水飲。如果有一大班人聚會,預訂呢度係一個明智嘅選擇。

炸薯條配黑松露蛋黃醬
蜜糖燒春雞配薯條
美國西冷牛扒配泰式柚子沙律
浦燒鰻魚玉子手工PIZZA
2024-04-16 273 瀏覽
約了朋友食飯,就腳之選,超近荔枝角地鐵,一出就是長沙灣廣場, 3樓Mr.O, 佈置好靚好多打卡靚位,地方寬敞好坐,重點介紹下呢個煙三文魚pizza,睇落簡簡單單,但有驚喜size 好大份量,味道好香口好夾,煙三文魚份量都多,超薄脆皮邊好正,另一提磨菇湯好濃郁好香,仲送甜品又有驚喜-伯爵茶mousse 堅好味
2024-03-09 528 瀏覽
餐廳佈置得好有歐陸田園嘅感覺,行入啲仲見到有3個好大嘅主題鳥籠(分別係薰衣草、楓葉、富士山主題)俾人坐喺度食野兼打卡添😍我去到嘅時候咁啱可以坐到楓葉個個主題鳥籠,真係超開心🥳😜原本只係為左影相打卡而過嚟,對食物質素冇乜太大嘅要求,但係真心估唔到啲食物咁有質素同咁抵食😍😍而且打卡位仲咁有特色,未嚟過嘅朋友仔真心推介過嚟試吓😍

2024-01-16 1271 瀏覽
已經好耐前黎,影低左相到而家先upload同寫食評,經過沉澱,評語反而覺得會更中肯今次算係下午茶式咁食呢餐,點左2個餐,1個pizza+飲品+湯,1個甜品+飲品環境❤️❤️❤️味道❤️❤️❤️服務❤️❤️價錢❤️❤️現在睇環境冇係apps,見既咁乾淨企理,d牆可能有d時日,或有污漬,或有少許剝落,或有點黑。梳化好多水漬食物碎屑,枱面痴立立,地下都好似好耐冇清潔咁黑黑既味道overall中中挺挺,有d好食有d又差咁,感覺平民化少少,同佢打造既外型,理想同現實有出入服務都冇乜,有d似茶記隨便,員工唔係衰但講野比較豪氣,水又自助,冇咩野需要服務價錢,對比咁層次既食物質素,環境同服務,我稍為覺得偏高了

環境❤️❤️❤️
味道❤️❤️❤️
服務❤️❤️
價錢❤️❤️

價錢,對比咁層次既食物質素,環境同服務,我稍為覺得偏高了
跟餐龍蝦湯
跟餐特飲
桃pizza
心太軟/朱古力流心蛋糕
跟餐龍蝦湯
桃pizza
2024-01-13 1050 瀏覽
👱🏻‍♀️啱曬同閨蜜聚會嘅餐廳🍴我地早幾日已經訂咗位📌所以可以安排坐到呢個好靚𧡘嘅打卡位📸好喜歡佢地呢牆壁上嘅湖景畫❤️坐喺側邊一邊食一邊傾計💬超爽㖿🥳餐廳食物水準高👍扺食指數爆燈呀🥳🐷醬燒豬肋骨配煙肉焗薯 $148🌈呢個醬汁就係好惹味👍無論份量同味道都唔會馬虎💯醃得仲好入味👅賣相靚靚❤️啱曬喜歡打卡嘅我哋呢📸🍵甘荀湯🌈真材實料嘅甘荀湯好濃郁好好味🤤好甜好creamy🥳🍹話梅荔枝梳打 +$19🌈用懷舊嘅「口立濕」話梅味道做梳打好特別喎✅加埋荔枝甜甜嘅味道👅增加層次口味❤️同鹹鹹酸酸嘅話梅就變成清新解膩😋仲好解渴添💯🍛北海道帶子海膽南瓜意大利飯 $158🌈呢個北海道帶子海膽南瓜意大利飯係我最鍾意嘅菜式之一❤️輕輕煎一下嘅帶子好鮮甜😋意大利飯上面仲有好新鮮嘅海膽😋啖啖都有驚喜呀💯呢個好推介🥳🥗精選沙律🌈新鮮又多款嘅蔬菜沙律🥬食入口索索聲✅正呀喂🥳☕️熱蜂蜜青檸柚子綠茶 +$12🌈味道夠濃✅有誠意嘅熱蜂蜜青檸柚子綠茶🍵啱曬喜歡熱飲嘅朋友仔🥳

🐷醬燒豬肋骨配煙肉焗薯 $148

🥗精選沙律

🌈新鮮又多款嘅蔬菜沙律🥬食入口索索聲✅正呀喂🥳

☕️熱蜂蜜青檸柚子綠茶 +$12

2024-01-13 823 瀏覽
同幾個朋友嚟食一次過試到唔同菜式估唔到大部分都高水準,正😋水牛雞翼好惹味每人一隻唔夠喉最後決定加多碟😂餃子原本都無乜特別期望點知脆而不膩👍🏻薄批條邊脆到好似食餅咁中間啲料嘅配搭好fresh 好match伯爵茶心太軟配雪糕!😍😍埋單個時多口問吓店員話呢度嘅甜品都係師傅自己整唔係入貨雪住賣的!會唔會太有heart!😳呢個商場 呢個價錢估唔到食到呢個水準👍🏻👍🏻建議約多幾個朋友一齊嚟食咁先可以試到多啲款😋😋😋
同幾個朋友嚟食
一次過試到唔同菜式
估唔到大部分都高水準,正😋

水牛雞翼好惹味

中間啲料嘅配搭好fresh 好match

伯爵茶心太軟配雪糕!😍😍
埋單個時多口問吓
店員話呢度嘅甜品都係師傅自己整
唔係入貨雪住賣的!
會唔會太有heart!😳

呢個商場 呢個價錢
估唔到食到呢個水準👍🏻👍🏻

建議約多幾個朋友一齊嚟食
咁先可以試到多啲款😋😋😋
用餐優惠
試食活動
聖誕節同班朋友搵個地方食飯👭🏻👭🏻👭🏻無意中發現咗呢間西餐廳 裝修同佈置都幾靚抱着試下同埋可以打卡嘅心態去試結果出乎意料之外 好食❣️呢個價錢嚟講係CP值好高 仲要味道唔錯1️⃣最推介係個🤤🤤水牛雞翼🤤🤤個味道好濃 應該係即叫即整 所以外皮一食仲係好脆 入面好Juicy唔乾 仲要大大隻 唔係雞翼仔🐥2️⃣個Pizza揀左唐揚炸雞 佢係薄切 所以整出嚟個Pizza皮都好似餅乾咁脆 好食👍🏻👍🏻3️⃣黑松路薯條都係薯條夠熱 夠脆 個黑松露醬最好食!!4️⃣最後加左個 ✨✨薑汁焦糖燉蛋🤭😍✨口快快冇影到相估唔到加咗薑汁都咁好食 平時好驚啲好重薑味嘅食物😹但係好彩個燉蛋係有好香嘅薑味👍🏻食落唔會好辣喉嚨😛總結: Cp值高 重點係好平 人均都係百幾蚊 一定會再黎!!!
聖誕節同班朋友搵個地方食飯👭🏻👭🏻👭🏻
無意中發現咗呢間西餐廳 裝修同佈置都幾靚
抱着試下同埋可以打卡嘅心態去試
結果出乎意料之外 好食❣️
呢個價錢嚟講係CP值好高 仲要味道唔錯

1️⃣最推介係個🤤🤤水牛雞翼🤤🤤

3️⃣黑松路薯條都係薯條夠熱 夠脆 個黑松露醬最好食!!

4️⃣最後加左個 ✨✨薑汁焦糖燉蛋🤭😍✨口快快冇影到相
估唔到加咗薑汁都咁好食 平時好驚啲好重薑味嘅食物😹
但係好彩個燉蛋係有好香嘅薑味👍🏻食落唔會好辣喉嚨😛

• 黑松露薯條
  • 唐揚炸雞手工薄餅
  • 薑汁焦糖燉蛋
2023-12-21 369 瀏覽
放工搵咗間勁靚又好旺場的餐廳食晚飯😍餐廳的裝修好精緻,有幾個主題的鳥籠卡位,lucky地坐薰衣草卡位,未開飯就要喪影相🤣主菜和牛芝士煙肉白菌漢堡配薯條 $108Burger 都幾大個,而且好多料,漢堡扒都幾厚身,睇落大滿足😌個蛋黃醬好好食,配埋煙肉的油香味,同埋淡淡的黑松露味,成個burger 勁好食。紐西蘭三文魚扒配薯容時菜及刁草芥未醬 $138三文魚扒的烤得好脆,肉好鮮嫩,味道濃郁,塊魚的質素唔錯👍🏻薯蓉份量好多,個瓜都好juicy。小食 水牛城雞翼 $48雞翼表面好香脆,唔太辣,仲淋咗茄汁,都幾好食。泡菜芝士醬烤大啡菇 $45大啡菇表面鋪咗好厚的芝士,好吸引🤩菇菇好juicy,配埋煙肉同辣辣哋的泡菜,非常惹味。跟餐沙律個sauce都幾甜,沙律菜都幾新鮮,紅腰豆意外地都幾好食。餐飲 話梅荔枝梳打 (+$19)荔枝味好出,飲落都幾甜,但都飲到淡淡的話梅同薄荷味。Mr.O (荔枝角)荔枝角長沙灣道833號長沙灣廣場3樓301號舖*上述文章只供參考及以當時價格為準

主菜
和牛芝士煙肉白菌漢堡配薯條 $108

紐西蘭三文魚扒配薯容時菜及刁草芥未醬 $138

小食
水牛城雞翼 $48
雞翼表面好香脆,唔太辣,仲淋咗茄汁,都幾好食。

泡菜芝士醬烤大啡菇 $45

跟餐沙律
個sauce都幾甜,沙律菜都幾新鮮,紅腰豆意外地都幾好食。

餐飲 話梅荔枝梳打 (+$19)
荔枝味好出,飲落都幾甜,但都飲到淡淡的話梅同薄荷味。

Mr.O (荔枝角)
荔枝角長沙灣道833號長沙灣廣場3樓301號舖

*上述文章只供參考及以當時價格為準
2023-12-19 259 瀏覽
長沙灣廣場3樓重新裝修過,進駐咗好多新嘅餐廳呀,呢間Mr.O嘅裝修非常之靚,有唔同嘅區域唔同嘅座位設計~今次好好彩可以坐到全場只有3個嘅花花鳥籠座位,除咗坐得舒服,更加感覺到有少少私隱度,傾偈都傾得開心啲😆我哋叫咗兩個dinner set,每個套餐都跟一杯嘢飲同埋餐湯/沙律🥗。我就選擇咗蘑菇湯,朋友就揀咗健康啲嘅沙律。天婦羅軟殼蝦牛油果竹漢堡配天多利蛋黄醬及薯條 $118軟殼蝦炸得非常酥脆,與牛油果的鮮嫩口感非常搭配。漢堡本身也很好吃,軟鬆和稍微有點酥脆。天多利蛋黄醬是絕妙搭配,為整個漢堡增添了豐富的口感和香氣。薯條則是炸得金黃酥脆,口感非常好。紐西蘭三文魚扒配薯容時菜及刁草芥未醬 $166三文魚扒煎得啱啱好,外皮酥脆,內部鮮嫩多汁。三文魚味道非常鮮美,配上薯容時菜嘅蓬鬆口感和爽脆口感,非常搭配。刁草芥末醬都非常特別。呢個價錢係包含埋加錢飲凍朱古力嘅~總結而言,餐廳嘅位置非常舒適,員工嘅態度係非常之好,態度好誠懇令人感覺賓至如歸,再加上食物嘅價錢唔算貴,質素亦都唔錯,所以性價比都幾高,仲要唔收+1添~最後店員仲送咗一個芒果慕絲蛋糕甜品俾我😳🥭多謝靚女💕

天婦羅軟殼蝦牛油果竹漢堡配天多利蛋黄醬及薯條 $118

紐西蘭三文魚扒配薯容時菜及刁草芥未醬 $166

呢個價錢係包含埋加錢飲凍朱古力嘅~

最後店員仲送咗一個芒果慕絲蛋糕甜品俾我😳🥭多謝靚女💕
帶爽爽去完playhouse 玩😊行入少少發現隱蔽打卡餐廳❤️‍🔥而且是平民高級餐廳😍有三個鳥籠坐位,有三個鳥籠唔同景🤭爽爽選左粉紅花花的😍打卡一流👍🏻我地比較早食所以人不太多,我哋去餐廳另一個打卡位😍綠油油嘅草地同懸掛好多葡萄植物裝飾💗好似身處葡萄園🍇爽爽玩得幾開心😝D野食好吸引🤤仲有兒童餐🤩岩哂我地一家大細🤭今日的Dailysoup是忌廉甘筍濃湯忌廉和甘筍的味道相溶,味道香濃,淡淡甘甜🤩咁啱我哋叫三個餐都有薯條🍟厚切炸薯條,有口感❤️‍🔥外脆內軟,配埋茄汁食👍🏻正兒童餐有得自選款式,有小朋友可以自己組合😎迷你漢堡配薯條🍟馬卡龍。 士多啤梨🍓 水果盒🍊蘋果汁🍎天婦羅軟殼蟹、牛油果、竹炭漢堡 配 天多利蛋黄醬及薯條 🍟竹炭包好軟熟👍🏻原隻炸軟殼蟹,配上少少芥末調味,再加上牛油果🥑中和❤️‍🔥配生菜🥬食落味道有牛油果🥑的香有山菜的爽口,軟殼蟹的興趣,有層次感的,味道好夾🤤 份量好大超滿足😌和牛芝士煙肉白菌漢堡個漢堡很大🤩和牛肉質細嫩滑、保留豐富肉汁,再配搭芝士、煙肉和白菌等多種配料😌口感豐富。煙肉鹹香和濃郁芝士的香好夾,白菌雖清淡,食落總體不會有油膩感🤭好有滿足感。🤩
帶爽爽去完playhouse 玩😊

D野食好吸引🤤仲有兒童餐🤩岩哂我地一家大細🤭

今日的Dailysoup是忌廉甘筍濃湯
忌廉和甘筍的味道相溶,味道香濃,淡淡甘甜🤩

咁啱我哋叫三個餐都有薯條🍟
厚切炸薯條,有口感❤️‍🔥外脆內軟,配埋茄汁食👍🏻正

兒童餐有得自選款式,有小朋友可以自己組合😎
迷你漢堡配薯條🍟馬卡龍。 士多啤梨🍓 水果盒🍊蘋果汁🍎

天婦羅軟殼蟹、牛油果、竹炭漢堡 配 天多利蛋黄醬及薯條 🍟

和牛芝士煙肉白菌漢堡
2023-12-04
2023-12-11 302 瀏覽
帶小朋友係附近嘅play House玩先知原來開咗間咁靚嘅餐廳。三個唔同花嘅鳥籠,我最鍾意就係楓葉。另外仲有另一邊都好正嫁,鬧市中嘅後花園。嗌咗和牛漢堡一上枱已經好香,麵包係竹炭漢堡。牛肉好juicy,配上沙律菜同埋蕃茄。水牛城雞翼每一隻雞翼都非常之肥美,醬汁惹味,酸酸辣辣咁樣好開胃,大推!我另一個大區嘅食物就係煙三文魚千島醬pizza每一塊Pizza都佈滿住三文魚同埋芝士。鹹香嘅煙三文魚配上芝士同埋千島醬非常之好味。最特別嘅就係佢個餅底焗得非常之脆,食到停唔到口。值得一提嘅係店舖兩位經理都非常之細心,同埋有禮貌。食物有水準,環境更加係一流。性價比高嘅餐廳。📍 Mr.O (荔枝角)荔枝角長沙灣道833號長沙灣廣場3樓301號舖

三個唔同花嘅鳥籠,我最鍾意就係楓葉。

另外仲有另一邊都好正嫁,鬧市中嘅後花園。
嗌咗和牛漢堡

我另一個大區嘅食物就係
煙三文魚千島醬pizza

值得一提嘅係店舖兩位經理都非常之細心,同埋有禮貌。

食物有水準,環境更加係一流。
性價比高嘅餐廳。

📍 Mr.O (荔枝角)
荔枝角長沙灣道833號長沙灣廣場3樓301號舖
2023-12-10 259 瀏覽
上星期經開長沙灣,見到間餐廳好多打卡位,鳥籠同花做主題而且價錢唔算貴🔸兒童餐有馬卡龍,水果,意粉🍝重有杯果汁🔸天婦羅軟殼蟹牛油果竹炭漢堡配薯條真係好大份!而且軟殼蟹原隻上,炸到岩岩好,外層鬆脆⋯真係好滿意👍🔸紐西蘭三文魚扒配薯蓉配刁草芥末醬三文魚皮脆肉嫩,好好味,配埋個刁草芥末醬口感層次豐富我地仲點左🔸生蠔夠Creamy多汁餐廳做得幾好唔單止食物做得好味而且有心思⋯同清潔都做得好好⋯設有充電器比人充電🔋唔怕邊打卡邊吹水邊upload 無電啦😉Mr.O📍長沙灣廣場3樓301號舖
上星期經開長沙灣,見到間餐廳
好多打卡位,鳥籠同花做主題而且價錢唔算貴

🔸兒童餐
有馬卡龍,水果,意粉🍝重有杯果汁

🔸天婦羅軟殼蟹牛油果竹炭漢堡配薯條
真係好大份!而且軟殼蟹原隻上,炸到岩岩好,外層鬆脆⋯
真係好滿意👍

🔸紐西蘭三文魚扒配薯蓉配刁草芥末醬
三文魚皮脆肉嫩,好好味,配埋個刁草芥末醬口感層次豐富

我地仲點左
🔸生蠔
夠Creamy多汁

餐廳做得幾好
唔單止食物做得好味而且有心思⋯同清潔都做得好好⋯

Mr.O
📍長沙灣廣場3樓301號舖
2023-12-10 174 瀏覽
餐廳主打賣生蠔,但八點左右就話無2隻70蚊的set,理由係賣曬。然後話要食就選55蚊一隻的,或者310蚊12隻的。如果人少食唔曬一打,都無得買半打,理由係餐廳位處工業區平日客少,所以promotion係只能一打起叫。人少的話,真係唔好去哩度。
人少的話,真係唔好去哩度。
2023-12-09 190 瀏覽
The pizza crust was as dry as biscuits, super salty pasta (came with sliced duck breast). The worst was the mango waffle which looked really nice in its appearance but tasted worst than a frozen one. Environment was not really nice as there were no windows and the service was poor especially for the tall waitress in blonde hair. Wonder how come it has so many good comments🤔
2023-12-09