Mr.O

2023-12-19 272 瀏覽
長沙灣廣場3樓重新裝修過,進駐咗好多新嘅餐廳呀,呢間Mr.O嘅裝修非常之靚,有唔同嘅區域唔同嘅座位設計~今次好好彩可以坐到全場只有3個嘅花花鳥籠座位,除咗坐得舒服,更加感覺到有少少私隱度,傾偈都傾得開心啲😆我哋叫咗兩個dinner set,每個套餐都跟一杯嘢飲同埋餐湯/沙律🥗。我就選擇咗蘑菇湯,朋友就揀咗健康啲嘅沙律。天婦羅軟殼蝦牛油果竹漢堡配天多利蛋黄醬及薯條 $118軟殼蝦炸得非常酥脆,與牛油果的鮮嫩口感非常搭配。漢堡本身也很好吃,軟鬆和稍微有點酥脆。天多利蛋黄醬是絕妙搭配,為整個漢堡增添了豐富的口感和香氣。薯條則是炸得金黃酥脆,口感非常好。紐西蘭三文魚扒配薯容時菜及刁草芥未醬 $166三文魚扒煎得啱啱好,外皮酥脆,內部鮮嫩多汁。三文魚味道非常鮮美,配上薯容時菜嘅蓬鬆口感和爽脆口感,非常搭配。刁草芥末醬都非常特別。呢個價錢係包含埋加錢飲凍朱古力嘅~總結而言,餐廳嘅位置非常舒適,員工嘅態度係非常之好,態度好誠懇令人感覺賓至如歸,再加上食物嘅價錢唔算貴,質素亦都唔錯,所以性價比都幾高,仲要唔收+1添~最後店員仲送咗一個芒果慕絲蛋糕甜品俾我😳🥭多謝靚女💕

天婦羅軟殼蝦牛油果竹漢堡配天多利蛋黄醬及薯條 $118

紐西蘭三文魚扒配薯容時菜及刁草芥未醬 $166

呢個價錢係包含埋加錢飲凍朱古力嘅~

最後店員仲送咗一個芒果慕絲蛋糕甜品俾我😳🥭多謝靚女💕