餐廳: The Wall Street Bar & Lounge
資訊:

尖沙咀樓上酒吧🍻呢間餐廳已經唔係第一次嚟,之前嚟過一次覺得味道唔錯,質素話水準嗰啲都幾好,所以決定同朋友嚟多次傾吓偈😌《蘋果酒煮紐西蘭藍青口 $178》性價比嚟講都算幾高,藍青口份量幾多,食落好新鮮而且唔算好細隻,味道都幾鮮甜!《火焰香草烤雞 $248》一上枱就有表演睇😂火焰烤雞好吸睛🔥本身以為係烤春雞細細隻嗰種,點知原來上枱咁大隻👍🏻估唔到火候控制得幾好,雞肉肉質嫩滑,係雞胸位先鞋身少少,撘配醬汁食一流🤭《Grassy Flash $98》呢杯Mocktail加左檸檬草,茉莉同埋青檸,用左Ginger Ale做base,飲落好清爽又唔會太甜👍🏻《Hotel California $138》呢杯Cocktail比較適合男仔,較重煙燻感,用左Whisky做base,再混合花雕酒,飲落帶有米香,餘韻既泥煤味都幾岀😂The Wall Street Bar & Lounge尖沙咀金巴利道40號MW Plaza1樓[⭐️5分為滿分]味道⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️推薦⭐️⭐️⭐️⭐️

《蘋果酒煮紐西蘭藍青口 $178》

服務⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢⭐️⭐️⭐️
推薦⭐️⭐️⭐️⭐️
2024-03-29 502 瀏覽
最近去了位於尖沙咀這間bar & lounge,想飲野relax下,佢做緊happy hour 第二杯半價,岩晒一班朋友黎飲野聚下~一入到去見到超大個酒架,有各式各樣嘅酒,另一邊係書櫃,仲有個大落地玻璃窗,設計幾古典,比人一種好chill嘅感覺!🔹 Carbonara ($158)先點了Carbonara, 麵條煮得剛好,彈牙有嚼勁,搭配著濃郁的奶油醬和煙肉,味道豐富。醬汁的口感非常順滑,完美地融合在麵條上,每一口都帶來濃厚的奶油和煙肉的風味,值得推薦👍🏻🔸 Slow-Roast Beef Set ($388)呢個set可以揀食肉眼扒/ 羊架,我揀左慢煮澳洲M4 燒肉眼扒,配龍蝦湯同薯蓉,龍蝦湯好濃郁👍🏻 散發著龍蝦的美味香氣,入口時帶來豐富的海鮮風味。而慢煮澳洲M4燒肉眼扒,肉質鮮嫩多汁,有濃郁的牛肉香,不過比較多筋,搭配薯蓉的綿密口感,和肉眼扒的口感形成了對比。呢個set仲可以揀飲品,我揀左玫瑰花茶,好香🔹Pop-Star ($88)由Anise, pineapple juice同soda組合而成,茴香帶有清新甜味,類似甘草的味道,與甜美的菠蘿汁和清新的蘇打水相結合,帶來獨特的香味

🔹 Carbonara ($158)
Carbonara

🔸 Slow-Roast Beef Set ($388)
的綿密口感,和肉眼扒的口感形成了對比。

呢個set仲可以揀飲品,我揀左玫瑰花茶,好香
龍蝦湯
慢煮澳洲M4 燒肉眼扒

🔹Pop-Star ($88)
由Anise, pineapple juice同soda組合而成,茴香帶有清新甜味,類似甘草的味道,與甜美的菠蘿汁和清新的蘇打水相結合,帶來獨特的香味和口感
Pop  Star

2024-03-11
Carbonara
龍蝦湯
Pop  Star
  • 傳統意式卡邦尼意粉
2024-03-20 382 瀏覽
the wall street bar & lounge位於尖沙咀金巴利道40號WM plaza 1樓返工好忙,不過我都會同朋友定期聯絡,聚下了解大家近況今晚黎到位於尖沙咀 the wall street bar & lunge因為朋友係社交平台見到人做緊happy hour時段第二杯飲品半價餐廳位於1樓可以行樓梯或電梯前往係門口有餐廳,牛頭造型的裝飾入口位置係調酒師工作的地方同一個裝滿各類酒既酒架,頂上仲有燈,非常靚另一面係放滿書籍的裝,仔細看書架中仲有黑膠唱片機,單鏡相機,音響等非常有型格係天花上有好多用烏絲燈泡的吊燈,非常復古燈光較暗,播放著輕快音樂,令人放鬆肉醬薯仔千層麵$138肉醬帶一點辣薯仔千層麵非常工整底層非常脆拌住黎食好夾四式芝士薄餅$138四式芝士令拉絲效果同芝士分量增多薄餅鬆軟非常美味特濃卡邦尼意粉$138卡邦尼意粉中加點鹹蛋黃碎令意粉帶出鮮味扁意粉分量多麵質彈牙掛滿醬汁非常特別鐵板心太軟雪糕$78鐵板上滿舖朱古力碎的朱古力蛋糕非常香脆雪糕上淋上朱古力醬令人心情變靚的甜品職員有禮貌老闆老闆娘熱情可以慢慢飲慢慢食放鬆

返工好忙,不過我都會同朋友定期聯絡,聚下了解大家近況

因為朋友係社交平台見到人做緊happy hour
時段第二杯飲品半價

餐廳位於1樓
可以行樓梯或電梯前往

係門口有餐廳,牛頭造型的裝飾

非常有型格

係天花上有好多用烏絲燈泡的吊燈,非常復古

燈光較暗,播放著輕快音樂,令人放鬆

肉醬薯仔千層麵$138

放鬆

2024-03-18
  • 特濃卡邦尼意粉
  • 四式芝士薄餅
尖沙咀酒吧餐廳林立,想找一家環境舒適、食物美味的餐廳並不容易。The Wall Street Bar & Lounge是一家以美式餐點為主打的餐廳,位於尖沙咀的中心地帶,交通便利。餐廳的裝潢典雅,以深色木質為主調,牆上掛滿了書籍和藝術品,營造出舒適放鬆的氛圍。芝士凱撒沙律沙拉配有大量的麵面、培根和芝士。芝士非常濃郁,而且味道很特別。慢煮澳洲M4燒肉眼扒招牌菜。牛排的肉質非常鮮嫩,而且非常有味道。牛排配有紅酒醬汁、蔬菜和千層薯蓉。紅酒醬汁非常美味,而且與牛排的味道非常搭。蔬菜也很新鮮,而且非常有味道。千層薯蓉口感很特別,而且非常脆口。鮮蝦焗釀芝士菠菜烤蘑菇小蘑菇非常新鮮彈牙,而且非常有味道。蝦肉也很新鮮,而且非常有彈性,芝士味非常濃郁。Grassy Flash (Mocktail)味道薄荷為主,底層開始有姜味。但我有一點點覺得底層的姜味過重。甜味多一點會比較好。The Wall Street Bar & Lounge是一家非常值得推薦的餐廳,無論是情侶約會還是朋友聚餐,都非常合適。餐廳的環境非常舒適,而且食物也非常美味。我強烈推薦這家餐廳。

芝士凱撒沙律

慢煮澳洲M4燒肉眼扒

鮮蝦焗釀芝士菠菜烤蘑菇
Grassy Flash (Mocktail)

2024-03-04
2024-02-24 466 瀏覽
是晚好姐妹相聚,揀左間好有氣氛又好岩傾偈既餐廳食飯飲野CHILL下,位置係尖沙咀核心位置,收工去非常方便。餐廳氣氛果然吾錯,一排特式酒櫃+書櫃梳化,好有格調!⭐Appetizer – 漁夫炸比目魚薯條⭐香氣樸鼻 食指大動! 比目魚炸得好金黃而且炸粉吾會過厚,時間火喉控制得好,外脆內軟! 魚肉嫩滑又多汁吾會乾爭爭,配埋沙律醬沾來食真係好好味!⭐Weekend Roast Beef Set⭐-是日餐湯: 龍蝦湯質感濃稠順滑 味道夠哂濃郁 加左D蝦肉係入面好鮮甜又有口感!-芝士凱撒沙律用料多樣豐富,蔬菜都係好新鮮且爽脆,醬料比例岩岩好,開胃!-慢煮澳洲M4燒肉眼扒( Medium)牛扒 (十安士) 好夠份量 慢煮保持左肉質水份所以好juicy, 五成熟啱啱好,牛味濃郁肉質軟腍。配合洋蔥燒汁令到塊扒更加惹味。⭐Dessert – 冰火朱古力軟餅⭐非常驚喜! 第一次見甜品係用鐵板碟上,店員將D朱古力醬汁「咋」落去火熱鐵板上,蛋糕即時出煙出氣泡好過癮! 就係甘,個蛋糕底即時變成香脆焦香味, 食落口冰火交織,非常滿足!!!!!!!! ⭐Mocktail⭐Grassy Flash : 帶有香矛 +

餐廳氣氛果然吾錯,一排特式酒櫃+書櫃梳化,好有格調!

⭐Appetizer – 漁夫炸比目魚薯條⭐

⭐Weekend Roast Beef Set⭐

-是日餐湯: 龍蝦湯

-芝士凱撒沙律
用料多樣豐富,蔬菜都係好新鮮且爽脆,醬料比例岩岩好,開胃!

-慢煮澳洲M4燒肉眼扒( Medium)

⭐Dessert – 冰火朱古力軟餅⭐

⭐Mocktail⭐
Grassy Flash : 帶有香矛 + Ginger Ale,入口清香好Fresh! 好提神!
Salted Guava : 帶有番石榴+綠茶香味,甜中帶甘!

總結餐廳性價比極高! 地段又好,環境又靚,打卡一流,十分推薦!
2024-02-19
餐廳以英倫風裝潢讓人感到有心思🤎一邊是華爾街書房充滿藝術氣息📖另一邊是裝滿各款酒類的酒吧位🥂食物方面多國菜菜式選擇多不勝數😌法式龍蝦湯🥣一入口喝到濃郁龍蝦味,質感濃稠,吃到蝦肉相當足料,再配搭香脆法包更美味😋鮮蝦焗釀芝士菠菜蘑菇🦐🍄‍🟫平時得少看見這組合,爽口彈牙的大蝦🦐配上大啡菇,內裡釀入芝士及菠菜,吃起來更有層次感特濃卡邦尼扁意粉🍝刺穿蛋黃🍳拌入濃厚忌廉,吃到咸香味有點像鹹蛋黃味道🤩,再拌入大量煙肉口感非常豐富,扁意粉煙韌而每一條也沾滿醬汁,吃起來很惹味又邪惡😈港式奶茶🍸奶茶🍵是香港人喜歡的飲料之一,意想不到港式奶茶能融入酒類之中,這種是超乎想像的創意🤩,顏色是透明的,口感獨特可以喝到伯爵茶的味道,而酒味不算太濃,很適合女生🧏🏻‍♀️冰火朱古力軟餅🍰飯後喚醒了第二個胃,當然少不免甜品環節😋,布朗尼軟餅配上雪糕🍦,將朱古力倒入鐵板發出”滋滋咋咋”聲很療癒🥰,冰火交融的口感,為晚餐劃上完美句號,很滿足🥰這次用餐體驗滿意,食物質素好及店員服務態度友善,店員很有禮貌及主動,還推薦二人套餐,看見餐單上菜式份量豐富,價格又划算,只可惜我跟朋友兩個人怕太多會吃不完😂附加資料:加入VIP後能享有價值
餐廳以英倫風裝潢讓人感到有心思🤎

港式奶茶🍸
港式奶茶

冰火朱古力軟餅🍰
冰火朱古力軟餅

附加資料:加入VIP後能享有價值$500優惠券,另外全單有9折優惠,若在happy hour時段前飲品第2杯有半價,每晚9pm後生啤做買一送一優惠,適合放工後與朋友放鬆心情談天說地🍺🍻
2024-05-23
鮮蝦焗釀芝士菠菜蘑菇
港式奶茶
冰火朱古力軟餅
6天前 12 瀏覽
英倫歐式風格嘅酒吧餐廳,一貫沉系色嘅裝修會有一種高級同神秘感。調酒水吧位置鮮明加上燈光形成強烈嘅對比。Slow Cooked Roasted Beef (10oz) Set $388龍蝦湯, 薯餅千層前湯有得揀龍蝦湯,幾杰身幾香濃。10oz牛扒好大塊,夠兩個人食,7成嘅熟度岩岩好,表面同邊位都煎得勁焦香香脆。另外仲有一舊薯餅千層,一層層疊埋一齊嘅薯餅整到成粒骰仔咁,焗得好脆身而且仲有D芝士嘅香味,幾特別Four Cheese Pizza $138難得有即叫即烤嘅pizza可以係酒吧餐廳入面食到,制作上都需時。Pizza餅皮厚身,邊位烤得好夠脆身。4種芝士鋪上面,可以拉到絲之餘,原來有blue cheese係入面,食落芝士味道勁香濃。相信鍾意芝士嘅朋友仔都會抵抗唔住個種好味道嘅衝擊。Mocktail - Roasted Beef Drink +$38呢杯mocktail用guava, pickle juice, raisins oolong整成,味道酸酸地帶有D清香。而且會有一粒酸瓜仔係杯面,呢個酸香味幾開胃

龍蝦湯, 薯餅千層

前湯有得揀龍蝦湯,幾杰身幾香濃。

Four Cheese Pizza $138

2024-05-20
Happy Friday,相約朋友來到尖沙咀的The Well Street Bar食晚飯,餐廳是英倫風的裝修,樓底比較高,放了一盞盞很有特色的吊燈。餐廳未到8點已經全院滿座,所以強烈建議去前一定要book位。👭🍽️😙餐廳設有Happy Hour時段,晚上8點半前飲品第二杯半價,基本上每人點餐前會先叫飲品。🥃🍷🍸🍹✨ Grassy Flash($88),以新鮮為主的Mocktail,檸檬汁、薄荷葉,再混合微微的茉莉香味。每一啖都有冰爽涼快的感覺。🍋🌱🧊✨ Pop-Star($44),菠蘿味的梳打,色澤很有夕陽的氣息,飲品最特別的是加了八角,飲品味道撞落有種燒焦的味道,很特別的配搭。🍹🍍🌟✨ Avocado Quinoa Salad With Balsamic Dressing($88),牛油果沙律菜配藜麥,很健康的沙律組合,牛油果夠哂軟身滑溜,配上果味的黑醋汁,酸味又開胃。🥑🥗✨ Baked Mushroom With Prawns And Cheese Spinach($128),鮮蝦配大啡菇一口一隻,好味又製作出色。蝦肉大隻很爽口,大啡菇的菇汁超甜,啡菇裡還釀入了菠菜和芝士,入口的味

✨ Baked Mushroom With Prawns And Cheese Spinach($128),鮮蝦配大啡菇一口一隻,好味又製作出色。蝦肉大隻很爽口,大啡菇的菇汁超甜,啡菇裡還釀入了菠菜和芝士,入口的味道豐富,而且很有層次。🦐🍄‍🟫🌿🧀
Baked Salmon Fillet

✨ Baked Salmon Fillet($128),三文魚的外皮焗得很脆,內裡焗至約7成熟,令三文魚鮮嫩甜滑,配上香草忌廉汁,味道夠哂濃味,食完真的有大滿足的感覺。🐟☺️
Baked Salmon Fillet
2024-05-20 0 瀏覽
The Wall Street Bar & Lounge, 餐廳裝修型格, 室內有懷舊復古的皮梳化, 優雅英倫格調裝修, 特別有情調, 我收工泥呢度relex唔止一次㗎喇, 呢度坐得好舒服, 店員仲好有禮貌,性價比高, 重點happy hour第二杯酒, 只係半價, 抵! 個廚師仲好了得, 啲嘢好好味, 重點今次畀我發現原來呢度有一間卡拉ok房㗎, 良朋歡聚, 有k唱又有得食, 又有得飲, 私隱度極高, 值得推介.-香蒜白酒蜆肉扁意粉 $158.0好有誠意製作, 每一隻蜆脹卜卜又大隻, 蜆肉肥美無沙, 鮮味濃郁,, 意粉軟硬適中, 又有咬口, 陣陣白酒清香, 蒜香味濃及辣辣地, 意粉吸收曬所有材料嘅精華, 真係食到停唔到口-四式什錦芝士薄餅 $138.0鐘意食芝士的, 一定要叫呢個pizza, 一次過享用四種不同芝士製成的, 口感香脆的薄餅,風味濃厚-香草莎莎醬焗牛油虎蝦 $148.0虎蝦大隻爽口又彈牙, 配香草蕃茄粒, 夾埋蝦肉一齊食, 十分惹味

-香蒜白酒蜆肉扁意粉 $158.0

-四式什錦芝士薄餅 $138.0

-香草莎莎醬焗牛油虎蝦 $148.0

2024-05-14 0 瀏覽
返工太辛苦 放工想飲杯野吐下苦水 🍹搵到間英倫風酒吧餐廳 有個大圖書櫃同復古梳化可以打卡可惜當日去到已經有人坐咗個靚位 🥲Slow-Roasted Beef Set🍹Pop Star 菠蘿梳打加咗八角 味道清新 🦞法式龍蝦湯龍蝦湯味道濃郁 口感creamy 🥩慢煮澳洲M4燒肉眼扒肉眼扒好厚身 牛味好香濃 炭燒味好香油花分佈均匀 肉質香嫩多汁自家製薯蓉好有口感 加上牛肉汁好好味😋🧀黑毛豬火腿芝士卷Iberico Ham包住軟滑嘅芝士加上火箭菜獨特嘅香味 口感味道豐富希望下次可以坐到打卡位啦📚
返工太辛苦 放工想飲杯野吐下苦水 🍹

Iberico Ham包住軟滑嘅芝士
加上火箭菜獨特嘅香味 口感味道豐富

希望下次可以坐到打卡位啦📚
2024-05-14 0 瀏覽
今日我食嘅餐廳叫The Wall Street Bar & Lounge,位於尖沙咀嘅一間西餐廳。我哋嗌咗三樣食物。法式龍蝦湯龍蝦湯好濃郁,好creamy,飲得出好足料。慢煮澳洲M4燒肉眼扒慢煮完既肉質口感都係昇華左不少 ,肉眼扒煮得啱啱好5成,好嫩滑,帶點血的味道,肉味香濃。四式什錦芝士薄餅薄餅餅底好脆,芝士好香濃🥰每一啖都食到厚厚的芝士配料豐富。呢間餐廳環境好正,好有格調,好啱一班朋友嚟傾計飲吓酒,估唔到食物質素都唔錯!
我哋嗌咗三樣食物。

法式龍蝦湯

龍蝦湯好濃郁,好creamy,飲得出好足料。

慢煮澳洲M4燒肉眼扒

四式什錦芝士薄餅

薄餅餅底好脆,芝士好香濃🥰每一啖都食到厚厚的芝士配料豐富。

2024-04-11
2024-05-11 7 瀏覽
這間位於尖沙咀的【The Wall Street Bar & Lounge】,主打西餐及多款酒類,而且標榜少鹽少糖,比較健康。先點了杯Home Sweet Home,酒味較重,味道清新。黑啤炸比目魚薯條比目魚炸至金黃香脆,外層粉漿不算厚,還配上香脆炸粗薯。特濃卡邦扁意粉每條意粉都沾滿了忌廉汁,加上蛋王後更幼滑濃郁,十分creamy。烤牛肉全日早餐全日早餐十分豐富,有香腸、煙肉、炒雜菌、番茄、烤牛肉、炒蛋、牛油果及多士等,炒蛋十分幼滑且有蛋香,薄燒牛肉有肉香,多士香脆。

黑啤炸比目魚薯條
比目魚炸至金黃香脆,外層粉漿不算厚,還配上香脆炸粗薯。

特濃卡邦扁意粉

烤牛肉全日早餐
2024-05-10 15 瀏覽
在尖沙咀工作的好朋友,放工約埋一齊想happy hour,relax一下,就到附近的 "The Wall Street Bar & Lounge",餐廳是一間樓上酒吧,主打多國菜和提供各種不同的酒類飲品,還有可預訂VIP房及房內有唱卡拉OK消遣活動,很不錯呢 ~這裡與一般酒吧不同,裝潢華麗,帶復古風格,高身大書櫃和綠色的歐陸梳化,帶些書卷氣息,而書櫃後暗藏一道門,裡面是一間房,可以讓一班朋友在裡面暢快而無拘束的傾計,私穩度極高。餐牌內有多國菜式選擇 : 扒類、意大利飯、Pizza、意粉、全日早餐、小食、甜品、特飲及酒類飲品,款式吸引。Home Sweet Home     $118顏色好靚,帶有濃郁的玫瑰花香及清甜的荔枝味,飲得出酒味,少少甜,散發花果香氣!燒牛肉全日早餐     $188All Day Breakfast 擺盤好有心思,十分吸引,食材非常豐富,燒牛肉真的較為少有,牛味香濃,煙肉軟身有肉味,炒蛋嫩滑,香腸軟嫩,菌菇和蕃茄炒得好香,多士質地鬆軟,加上翠綠鮮爽的沙律菜,款款食物好新鮮,多重口感,味道又非常配合,很好吃。跟餐配咖啡/果汁/花茶,橙汁香甜可口,好飲。特濃卡邦尼扁

Home Sweet Home     $118
Home Sweet Home
燒牛肉全日早餐     $188
燒牛肉全日早餐
跟餐配咖啡/果汁/花茶,橙汁香甜可口,好飲。
橙汁
特濃卡邦尼扁意粉      $158
放在枱上已經聞到好香,醬汁非常濃厚,煙肉嫩滑,以及手工製的扁意粉,彈牙有咬口,煙韌度剛剛好,不會煮到淋淋的,蛋黃與意粉一齊拌勻,食起來非常惹味。
Cake of The Day     $68
甜品是Tiramisu。看似平平無奇但入面有驚喜!咖啡味濃郁,cream好出色,口感幼滑,中間除了是忌廉之外,還有冰凍雪糕,又香又滑,另以士多啤梨點綴。
Tiramisu
2024-05-08
Home Sweet Home
燒牛肉全日早餐
橙汁
Tiramisu
The Wall Street Bar & Lounge尖沙咀金巴利道40號MW Plaza1樓味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐環境指數:⭐⭐⭐⭐服務指數:⭐⭐⭐⭐食物推介:燒牛肉肉醬扁意粉 $158,香草忌廉蟹肉意大利飯 $188,Call Me By Your Name $128,Day Dream (第二杯Cocktail半價) $58燒牛肉肉醬扁意粉:燒牛肉嫩滑多汁,牛肉味香濃,肉碎搭配濃郁的香料和番茄醬,增添了豐富的口感和味道,番茄醬口感鮮甜,與彈牙的扁意粉相互融合,非常美味!😄😄😄香草忌廉蟹肉意大利飯:蟹肉的口感鮮嫩,蟹味濃郁,結合香草忌廉醬的香氣,使其更加滋味。忌廉醬的濃醇口感與意大利飯相互融合,增添了食物的層次感,意大利飯口感獨特,能夠充分吸收汁料的滋味,令人垂涎!👍👍👍Call Me By Your Name:內含佛手柑及紫蘇,有輕度酒感。佛手柑的清涼加上紫蘇獨一無二的芳香,永涼透心,適合作為打開味蕾的頭盤!😍😍😍Day Dream:內含蜜瓜,紅桑莓,亦有輕度酒感。以蜜瓜、青瓜、柚子等水果作為配搭元素,感覺清新,加上由紅桑子製成空氣感十足的泡沫,酸甜清爽,令人
The Wall Street Bar & Lounge

尖沙咀金巴利道40號MW Plaza1樓

味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐
抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐

環境指數:⭐⭐⭐⭐

服務指數:⭐⭐⭐⭐

Day Dream:內含蜜瓜,紅桑莓,亦有輕度酒感。以蜜瓜、青瓜、柚子等水果作為配搭元素,感覺清新,加上由紅桑子製成空氣感十足的泡沫,酸甜清爽,令人一口接一口!😋😋😋
2024-05-09 9 瀏覽
今日約左朋友係尖沙咀飲嘢,同時又想食飽飽先返去,朋友就介紹去佢公司附近嘅樓上酒吧。嚟到酒吧當然要叫酒,店員介紹有Happy Hours,亦都包括Signature Drinks,我見到有隻叫港式奶茶嘅,鍾意試新嘢嘅我當然要試一試。先講餐廳推薦度:🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️港式奶茶:$138鍾意驚喜嘅必須一試,邊估到呢杯透明嘅酒,竟然真係有奶茶味😱,而且都仲幾真。酒味唔算濃,女士都啱飲😎。慢煮紐西蘭羊鞍:$258估唔到羊架有4大件,好在有朋友share,否則一個人都真係驚食唔哂。講重點啦,羊羶味合理,唔算勁,煎得啱啱好無全熟,夠淋有肉味👍🏻。四重芝味薄餅:$138要拉絲有拉絲、我仲食到藍芝士味,重度芝士控必食😝。餅底唔係薄身嘅,帶少少煙靭嘅口感😋。冰火朱古力凍餅:$78一開始有wow factor嘅甜品😍,鐵板熱住份布朗尼同埋焦糖脆,配合埋雪糕,真係無理由唔好食🤩。不過要提提大家個鐵板加焦糖真係好熱,小心辣親。但又要小心雪糕熱到熔😂。今次畀整體分,因為真係每樣食物都令人滿意,價錢同份量都合理,幾個朋友飲住酒share食一定都夠哂滿足,一定會再嚟,5星推薦!🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️

先講餐廳推薦度:🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️

港式奶茶:$138