餐廳: TWIST & BUCKLE, Churros Specialists
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-01-02 48 瀏覽
甜品當正餐之夜因為買hkd 100 有7折OpenRice 卷,所以就約埋好朋友一起去食churros . Churros 係西班牙甜品,平時表面會有肉桂糖點朱古力醬食。呢間會有品同既醬(smore 棉花糖醬,開心果醬,朱古力榛子醬,彩虹脆脆醬等等)仲可以配milkshake 或新地既set 選擇。我地點左:1)開心果脆脆+士多啤梨醬新地-開心果既味都幾濃同幾多,牛奶新地品算好特別,但配埋新鮮炸起既churros 就好正了2)朱古力榛子醬配朱古力醬牛奶雪糕,朱古力配churros 是無敵的!一凍一熱咁食覺得好好味😋同埋間店擺或好多配料既樽樽同埋有打卡位,下次都會想買一盒六條,同好朋友一起分享同試哂唔同既味💓見到好多人一盒💓
甜品當正餐之夜

我地點左:

2022-12-29
2023-01-02 34 瀏覽
甜品當正餐之夜因為買hkd 100 有7折OpenRice 卷,所以就約埋好朋友一起去食churros . Churros 係西班牙甜品,平時表面會有肉桂糖點朱卉口力醬食。呢間會有品同既醬(smore 棉花糖醬,開心果醬,朱古力榛子醬,彩虹脆脆醬等等)仲可以配milkshake 或新地既set 選擇。我地點左:1)開心果脆脆+士多啤梨醬新地-開心果既味都幾濃同幾多,牛奶新地品算好特別,但配埋新鮮炸起既churros 就好正了2)朱古力榛子醬配朱古力醬牛奶雪糕,朱古力配churros 是無敵的!一凍一熱咁食覺得好好味😋同埋間店擺或好多配料既樽樽同埋有打卡位,下次都會想買一盒六條,同好朋友一起分享同試哂唔同既味💓見到好多人一盒買好靚呀
甜品當正餐之夜
我地點左:

2022-12-29
  • Pistachio  churros
2022-12-23 42 瀏覽
<讚👍🏻>記得上一次已經係幾年前係英國Xmas Wonderland 食Churros🥹今次係香港見到有咁多款式!一定要試喇‼️.🥣西班牙Churro綜合禮盒🥣:💰$188盒裝有6件不同口味,配三款醬:朱古力/Nutella/鹽味焦糖醬👍🏽Churro係即叫即炸!仲要超脆口!原味:淨係砂糖,但失望係冇肉桂呀…🍫焦糖牛奶朱古力:唔洗額外沾醬已經夠甜🍓士多啤梨彩糖:似食緊士多啤梨味百力枝🖤Oreo : 白朱古力配Oreo🧡杏仁粒榛子:係金莎既味道!🌈彩色麥片綠茶:好似食緊早餐咁,彩色味cereal味蓋過左綠茶味🤣.好味程度:⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐環境指數:⭐⭐⭐⭐💸人均消費:$38另收加1️⃣服務費:❌再食 ENCORE:✅
<讚👍🏻>

🥣西班牙Churro綜合禮盒🥣:💰$188

Churro係即叫即炸!仲要超脆口!
原味:淨係砂糖,但失望係冇肉桂呀…
🍫焦糖牛奶朱古力:唔洗額外沾醬已經夠甜
🍓士多啤梨彩糖:似食緊士多啤梨味百力枝
🖤Oreo : 白朱古力配Oreo
🧡杏仁粒榛子:係金莎既味道!
好味程度:⭐⭐⭐⭐
抵食指數:⭐⭐⭐
環境指數:⭐⭐⭐⭐

💸人均消費:$38
另收加1️⃣服務費:❌
再食 ENCORE:✅
▪️🍨 𝑺'𝑴𝒐𝒓𝒆𝒔 $60ᴍɪʟᴋ ɪᴄᴇᴄʀᴇᴀᴍ . ᴛᴏᴀsᴛᴇᴅ ᴍᴀsʜᴍᴀʟʟᴏᴡ . ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ sᴀᴜᴄᴇ . ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ ʙɪsᴄᴜɪᴛ.Guess most of you know this place already but I still wanna shared how good this was! Melted Mashmallow covered the freshly fried hot crunchy churro and its inside was neither too dry or soggy. Paired well with all the ingredients. Would love to come back to try all the other flavors!
▪️🍨 𝑺'𝑴𝒐𝒓𝒆𝒔 $60
𝑺'𝑴𝒐𝒓𝒆𝒔
𝑺'𝑴𝒐𝒓𝒆𝒔
🥢 Churro係一種西班牙和葡萄牙嘅傳統油炸麵食,但已普遍發展成為一種國際甜點,但香港其實好難搵到,唯一專門做churros嘅就只有 TWIST & BUCKLE呢間由外國人主理嘅小店! 👍🏻 不得不讚嘆佢地每款churro不論單買或者配雪糕外型都好靚,而且size都好大條,性價比頗高啊! ✨ Rainbow Churro有七彩糖粒做裝飾形成彩虹咁,外脆內軟,另外有乳酪雪糕配士多啤梨醬,比較清新散發果香揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ S’MoresChurro上面有薄薄一層烤棉花糖,每食一啖都可以拉棉花糖絲,甜甜地同churro好夾,另外有牛奶雪糕配朱古力脆皮,lotus朱古力餅同棉花糖!揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ Gift box with 6 and 3 sauce 禮盒裝可以自選六種口味,每種都各有特色,例如綠茶,榛子,士多啤梨等等,可同時滿足多人口味揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄

✨ Rainbow

✨ S’Mores

✨ Gift box with 6 and 3 sauce
2022-12-11 43 瀏覽
生活太苦需要一點甜🥨有次在西班牙餐廳食過呢款甜品 就係所謂的 西班牙油炸鬼 一試難忘 外層脆脆 有D沙糖 中間軟燸 再沾朱古力醬食不過一碟得幾舊仔都已經賣百幾蚊... .經過見到呢間排長龍店主打 🥨 色彩繽紛 勁多口味選擇 價錢也比較親民🤤Churros 新鮮現場即炸 沾上不同的配料和糖衣打卡📸就是一定的 驚喜的是 好好食!!.🔸Churro 新地杯 - S'MORES $60半熟香烤綿花糖及朱古力醬口味雲呢拿雪糕加朱古力脆皮 OMG驚喜的是 呢個配搭竟然唔會好甜!!!.🔸Churro 新地杯 - ALOHA $50芒果粒配熱情果醬口味雲呢拿雪糕真係配咩都咁夾架這杯會有清新的感覺💫.🔸Churro 禮盒 - Gift Box $168買了一盒6款口味Churros+自選3種醬料返屋企就揀左朱古力 榛子醬 和 海鹽焦糖醬室溫可以擺2日, 雪雪櫃可以擺7日(拎出黎再焗熱沾不同的醬食都仍然好味)可以煲劇慢慢嘆😙.📍TWIST & BUCKLE, Churros Specialists📌尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地舖
生活太苦需要一點甜🥨
有次在西班牙餐廳食過呢款甜品 [Churros]
不過一碟得幾舊仔都已經賣百幾蚊...
經過見到呢間排長龍店主打 [Churros] 🥨
色彩繽紛 勁多口味選擇 價錢也比較親民🤤
Churros 新鮮現場即炸 沾上不同的配料和糖衣
打卡📸就是一定的 驚喜的是 好好食!!
🔸Churro 新地杯 - S'MORES $60
半熟香烤綿花糖及朱古力醬口味
雲呢拿雪糕加朱古力脆皮 OMG
驚喜的是 呢個配搭竟然唔會好甜!!!
🔸Churro 新地杯 - ALOHA $50
就揀左朱古力 榛子醬 和 海鹽焦糖醬
可以煲劇慢慢嘆😙
📌尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地舖
外賣自取
呢間churros專門店已經開業多年,一直都好受歡迎,自己都拜訪過唔少次,今日同朋友嚟開尖沙咀,突然有啲掛住佢哋嘅味道就行咗入去😚Movie Night 2.0 ($60) Churros熱辣辣炸出嚟好香脆🥰 上面舖滿士多啤梨粉紅朱古力醬配彩虹糖針,色彩繽紛啱晒打卡🌈 加埋M&M同爆谷🍿增加口感,不過因為面頭淋滿朱古力醬,所以雪糕比較快溶,記得要食快啲🤣朋友就嗌咗份Crunchy Matcha ($38) 追加雪糕(+$20)🍵 雪糕可以揀朱古力醬或者焦糖醬,自己幾鍾意呢隻口味,因為churros夾埋麥片令個脆口感更加有層次😛焦糖醬同牛奶味嘅雪糕都幾夾🍦整體來講都係女仔會鍾意嘅甜品,啱晒螞蟻人打卡🥳 不過小店位置較少,次次去都勁多人,所以長期都好逼,加埋所有churros都係新鮮即製,如果去嘅話可能要等一等位~

• Movie Night 2.0
  • Crunchy  Matcha
最近睇到網上有人推介一間Churro雪糕店超級IGable,前排終於有機會試到🤩餐廳主打多種口味嘅Churro,另外可以配搭奶昔或者雪糕,無論系賣相定係味道都係勁高質!‣ Pistachio Crunch Churro 開心果脆脆加雪糕 ($38+$20)賣相好吸引,聞到好香嘅開心果味,熱辣辣既Churro外脆內軟,開心果醬味道好濃郁,配埋雪糕一齊食好正,呢款口味超級值得推介,開心果控更加唔可以錯過👍!‣ Rainbow/sundaes ($60)呢款賣相簡直超級靚!顏色非常豐富,絕對系相機先食😍Churro用左彩色糖碎及士多啤梨醬,雪糕上面仲有七彩果味麥片,味道都唔錯,甜度岩岩好!《Gift Box》($168)佢地仲有埋一盒6款口味+自選3種醬料gift box,買完拎去野餐/party就真係一流😍‣ Pistachio Crunch 開心果脆脆‣ Marshmallow 半熟香烤棉花糖‣ Cookies and cream 白朱古力醬配奧利奧碎‣ Rainbow 七彩果味麥片配彩色糖碎及士多啤梨醬‣ Wonderland 士多啤梨粉紅朱古力醬配彩虹糖粹‣ Hazel Lah 榛子

Pistachio Crunch

‣ Rainbow/sundaes ($60)

《Gift Box》($168)
‣ Pistachio Crunch 開心果脆脆
‣ Marshmallow 半熟香烤棉花糖
‣ Rainbow 七彩果味麥片配彩色糖碎及士多啤梨醬
‣ Wonderland 士多啤梨粉紅朱古力醬配彩虹糖粹
‣ Hazel Lah 榛子醬配香烤榛子

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟
餐廳門面企理,店員態度友善,地理位置都算方便~唯一不足係店入面座位比較少;不過佢既Churro質素好高,賣相又靚,我自己就絕對會回訪🥳🥳🥳

💰Total: $286
📍TWIST & BUCKLE [Churros Specialists]|@twistandbuckle
尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地舖

🚩更多同類餐廳 #foodstep_甜品
🚩更多同區餐廳 #foodstep_尖沙咀

📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_
🙏🏻多謝你既支持,成為我努力分享既動力💪🏻
Pistachio Crunch
  • Rainbow
打卡able +勁好食西班牙油炸鬼chorros😋😋Twist & Buckle Churros Specialists向未開始寫食評之前其實已經食過一次,非常好食,橫掂去開尖沙咀,男朋友仔又未收工,就再去食過啦🤣🤣🤣上次同朋友一齊去,勁多人;今次自己去可能落雨關係,佢係地鋪,所以無乜人,比咗錢大約幾分鐘就有得食大家要留意,店員都係外國人仕,講英文,唔識講都唔洗驚,佢個餐牌大大個向收銀隔離,指住this this this. 就得啦🤣🤣同埋佢地只收現金同八達通~~~講返野食~🍌因為我好鐘意香蕉嘅關係所以2次都係食banoffee焦糖香蕉片配香蕉拖肥醬,個chorros係原味,即係熱辣辣嘅油炸鬼沾上肉桂砂糖,鐘意肉桂味嘅朋友一定大愛,所以我超鐘意😍😍😍雪糕就普通嘅牛奶味,無乜特別;拖肥醬入面有香蕉粒,食到係新鮮香蕉黎嘅,唔算太多,但好夾,店員落醬一D都唔手軟,個雪糕食到尾都仲有醬,正😋👍👍特別有個加分位,就就佢提供自助飲用水,食完之後仲可以飲水清一清個口,good good good 👍👍👍今餐總結~環境⭐⭐⭐⭐⭐食物⭐⭐⭐⭐⭐性價比⭐⭐⭐⭐⭐Total $50,可以自選組合,,chor

講返野食~

今餐總結~
環境⭐⭐⭐⭐⭐
食物⭐⭐⭐⭐⭐
性價比⭐⭐⭐⭐⭐
Total $50,可以自選組合,,chorros即炸,價錢合理,又可以青卡,又好食,正👍👍👍

#foodie #food #foodstagram #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #hk #hkfood #tsimshatsui #Twist&Buckle
#chorro #banana #toffee #icecream #尖沙咀美食 #尖沙咀 #西班牙 #油炸鬼 #西班牙油條 #香蕉 #拖肥 #雪糕 #誠實 #誠實食評 #全自費非廣告
2022-11-24
2022-11-27 34 瀏覽
人氣Churros店裝修好有特色,重有多個打卡位。店內的西班牙油炸鬼全部都係即叫即整,重有多款配料可選,真係七彩繽紛。另外,仲可以配埋雪糕一齊食,透心涼之餘,真係又靚又好味,簡直係打卡必點。.🍦Churros 新地杯 -COOKIE MONSTER $60甜品賣相真的超美,打卡一流,好colourful。Churros口感外脆內軟,配上香濃軟滑的🍦牛奶雪糕,重有oreo曲奇、碎曲奇、可可球,加上朱古力醬,真的超吸引,有冰火交融的感覺😋.食完之後都忍唔住買咗盒Churros gift box返屋企,同屋企人開心share。🎁Churros gift box $168 一盒有6️⃣件Churros,加3️⃣款不同口味的醬。賣相好靚之外,款款都好好味,真係難分高下。連平時唔係好鍾意食甜品嘅老豆都話好味👍🏻.🥨Churros:▫️原味▫️白朱古力醬 Oreo▫️榛子醬配榛子碎▫️朱古力醬果仁碎▫️開心果脆脆▫️士多啤梨粉紅色朱古力醬配朱古力碎.✨醬汁:▫️朱古力醬▫️榛子醬▫️焦糖牛奶醬

🎁Churros gift box $168
✨醬汁:
▫️朱古力醬
▫️榛子醬
▫️焦糖牛奶醬
今次一口氣試咗4種口味~twist&buckle嘅churros永遠冇失手☻升級糖衣系列/焦糖布甸$38//半熟香烤棉花糖$38/兩個之中我比較鍾意棉花糖味味道好夾之餘令churros口感更特別脆脆外面有一層軟棉棉嘅感覺~新地杯系列/焦糖香蕉片配香蕉拖肥醬 $48//威化餅配oreo碎及朱古力醬 $58/oreo嘅糖衣外層真係太好食了(;´༎ຶД༎ຶ`)但個人就唔太鍾意churros配雪糕食~甜品嚟講性價比真係好高(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)店舖入面都有幾個位可以坐!無上限再訪!
今次一口氣試咗4種口味~
twist&buckle嘅churros永遠冇失手☻

升級糖衣系列

/焦糖布甸$38/
/半熟香烤棉花糖$38/

兩個之中我比較鍾意棉花糖味
味道好夾之餘令churros口感更特別
脆脆外面有一層軟棉棉嘅感覺~

新地杯系列

/焦糖香蕉片配香蕉拖肥醬 $48/
/威化餅配oreo碎及朱古力醬 $58/

oreo嘅糖衣外層真係太好食了(;´༎ຶД༎ຶ`)
但個人就唔太鍾意churros配雪糕食~

甜品嚟講性價比真係好高(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
店舖入面都有幾個位可以坐!無上限再訪!

TWIST & BUCKLE, Churros Specialists 📍尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地舖好鐘意食😍Churros 西班牙油炸鬼見到好多人介紹~我又來打下卡♥️來到見到有好多款Churros全部即叫即炸~睇住佢整感覺好療癒有成十幾款配料🫶🏻♥️我叫左$168 /Box 一盒有六件 🎉Churro Gift Box 😋 自選口味🫶🏻👏🏻。開心果脆脆。白朱古力醬Oreo餅碎。榛子醬配香烤榛子粹。焦糖牛奶配朱古力碎。士多啤梨🍓粉紅朱吉力醬配朱古力碎。傳統原味~肉桂砂糖Churros食落質感香脆🤩口感層次豐富賣相超靚,色彩繽紛🌈睇見開心♥️仲配埋三種唔同口味醬汁(4簡3)。朱古力🍫醬。榛子🌰醬。海鹽焦糖🍯醬。焦糖牛奶醬岩哂送禮🥳開Party ~黎緊聖誕🎄買來開心Share睇見都開心😃食完更加Happy
📍尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地舖

有成十幾款配料🫶🏻♥️

我叫左$168 /Box 一盒有六件
🎉Churro Gift Box 😋 自選口味🫶🏻👏🏻

。開心果脆脆
。白朱古力醬Oreo餅碎
。榛子醬配香烤榛子粹
。焦糖牛奶配朱古力碎
。士多啤梨🍓粉紅朱吉力醬配朱古力碎
。傳統原味~肉桂砂糖

Churros食落質感香脆🤩口感層次豐富
賣相超靚,色彩繽紛🌈睇見開心♥️

仲配埋三種唔同口味醬汁(4簡3)
。朱古力🍫醬
。榛子🌰醬
。海鹽焦糖🍯醬
。焦糖牛奶醬

岩哂送禮🥳開Party ~
黎緊聖誕🎄買來開心Share
睇見都開心😃食完更加Happy

外賣自取
  • original  churros
  • Cookie Monster
𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗖𝗛𝗨𝗥𝗥𝗢𝗦𝗢𝗢𝗢𝗢𝗦🤩 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝗮𝗿𝗲 𝗾𝘂𝗶𝘁𝗲 𝗵𝗮𝗿𝗱 𝘁𝗼 𝗴𝗲𝘁 𝗯𝘆 𝗮𝘀 𝗮 𝘀𝗻𝗮𝗰𝗸 𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝗵𝗼𝗻𝗴 𝗸𝗼𝗻𝗴. 𝗯𝘂𝘁 𝗶'𝗱 𝗴𝗼 𝘁𝗼 @twistandbuckle 𝗮𝗻𝘆 𝗰𝗵𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗶 𝗴𝗲𝘁 𝘁𝗼 𝗵𝗮𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝗰𝗵𝘂𝗿𝗿𝗼𝘀! 𝘁𝗵𝗲𝗿𝗲'𝗿𝗲 𝗹𝗼𝗮𝗱𝘀 𝗼𝗳 𝘁𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴𝘀 𝘁𝗼 𝗰𝗵𝗼𝗼𝘀𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺, 𝘄𝗲 𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗯𝗿𝗼𝘂𝗴𝗵𝘁 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗮 𝟱-𝗽𝗮𝗰𝗸 𝗯𝗼𝘅 𝗵𝗼𝗺𝗲. 𝗮𝗶𝗿 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗱 𝘁𝗵𝗲𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗻𝗲𝘅𝘁 𝗱𝗮𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲𝘆'𝗿𝗲 𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁𝗹𝘆 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆🤤 𝗺𝘆 𝗳𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿𝗶𝘁𝗲 𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗼𝘂𝘁 𝗼𝗳 𝗮𝗹𝗹 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗮𝗿𝗲 𝘀'𝗺𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝘄𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱. 𝘁𝗵𝗲𝘆'𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝘀𝗮𝘁𝗶𝘀𝗳𝘆𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗺𝘆 𝘀𝘄𝗲𝗲𝘁 𝘁𝗼𝗼𝘁𝗵😋.真係超鍾意食churros,但香港好食嘅churros真係少之有少,每次經過 @twistandbuckle 都忍唔住買返條食~ 除咗有最經典沾滿糖粉嘅churro,可
真係超鍾意食churros,但香港好食嘅churros真係少之有少,每次經過 @twistandbuckle 都忍唔住買返條食~ 除咗有最經典沾滿糖粉嘅churro,可以自選唔同朱古力糖衣同toppings,仲可以加配醬同雪糕,最鐘意士多啤梨味嗰隻因為同pocky一樣味夠哂甜,加埋新鮮即炸churro無得輸😈 另外帶咗盒gift set返去比屋企人食都仲好酥脆,air fry後都無變質~
Crunchy Matcha
Crunchy Matcha
  • Crunchy  Matcha
2022-11-16 34 瀏覽
٩(ˊᗜˋ*)و┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈二訪尖沙咀churros 小吃店🥰 有日經過尖沙咀口痕又想食下churros 明明食到好飽都抵不住誘惑🥹┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈佢係一種西班牙甜品,外國版油炸鬼🤪比起中式少左份油膩感,口感更豐富┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜crème brûlée $38 (3.5/5)店內所有味道都係統一價錢之前試過Earl grey同棉花糖口味都相當不錯今次決下試下其他口味🤩有啲仲可以加雪糕超吸引!Churros 條條依舊炸得鬆脆,內裡非常煙靭。咬一口真的很滿足!配上crème brûlée 醬汁外凍內熱,口感豐富不過個人覺得食到尾有啲甜🙈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
٩(ˊᗜˋ*)و
二訪尖沙咀churros 小吃店🥰
有日經過尖沙咀口痕又想食下churros
明明食到好飽都抵不住誘惑🥹
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
佢係一種西班牙甜品,外國版油炸鬼🤪
比起中式少左份油膩感,口感更豐富
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜crème brûlée $38 (3.5/5)
店內所有味道都係統一價錢
之前試過Earl grey同棉花糖口味都相當不錯
今次決下試下其他口味🤩有啲仲可以加雪糕超吸引!
Churros 條條依舊炸得鬆脆,內裡非常煙靭。
咬一口真的很滿足!
配上crème brûlée 醬汁外凍內熱,口感豐富
不過個人覺得食到尾有啲甜🙈

2022-11-16 38 瀏覽
食飽行過點可以漏左甜品架?!尼間churros有好多唔同口味見咁多人正評就試下點的是movie night 2.0 $60好靚,影相一流不過進食有d困難大家如果想條churros點雪糕再食要思考下😏雪糕好滑,好重牛奶味👍🏻M&M 係大粒版😍如果多d就好雪糕淋上了滿滿的朱古力🤤🤤不過好快朱古力就硬左🤔令進食更加困難😅如果好似新地咁既朱古力醬就更易食🤪Churros就不過不失,始終唔似韓國係新鮮炸🥹🥹用燈照左咁耐再翻熱係有d硬😅Overall 覺得ok不過唔係d人講到咁誇張…
食飽行過
點可以漏左甜品架?!

尼間churros有好多唔同口味
見咁多人正評就試下

點的是movie night 2.0 $60
好靚,影相一流
不過進食有d困難
大家如果想條churros點雪糕再食要思考下😏

雪糕好滑,好重牛奶味👍🏻
M&M 係大粒版😍如果多d就好
雪糕淋上了滿滿的朱古力🤤🤤
不過好快朱古力就硬左🤔
令進食更加困難😅
如果好似新地咁既朱古力醬就更易食🤪
Churros就不過不失,
始終唔似韓國係新鮮炸🥹🥹
用燈照左咁耐再翻熱係有d硬😅

Overall 覺得ok
不過唔係d人講到咁誇張…