如果一杯咖啡可以拯救一條生命咁,我星期一至星期五每日一杯咖啡,足以拯救我五日既生命,尤其是一諗起黎緊個聖誕節,假又放完,錢又洗哂,年初四咁既樣,真係好想對住老闆講聲,我唔撈啦!👇🏻📌TRY · ME - ▪️ Chicken Poached · Egg Croffle - $108▫️ 第一樣野必試佢地新出Menu「慢煮雞胸·牛角包窩夫」,croffle外層鬆脆得黎個煙韌係返到,底部沾滿蜜糖芥末糖,甜而不膩;面頭就鋪滿牛油果醬,再夾住個蕃茄,夠哂refreshing,再用Homemade既慢煮雞胸鋪係面,食落係好爽滑,絕對唔乾,再面頭就係poached egg,一切開蛋汁瞬間流出,入口蛋香十足,整體成個配搭係一絕!📌Melt Your Heart - ▪️ Chai · Latte - $50▫️ 野飲方面出到左新產品「印度·西施茶」用上肉桂,黃薑粉整成,入口肉桂味非常突出,而且好暖胃,女仕們一定會愛上。📌C O F F E E - ▪️ Iced · Mocha - $53▫️ 最後咖啡控既我一定嗌返杯「莫卡」埋尾啦,整體比我第一次黎保持到新鮮感,而且outdoor位置好chill好舒服,絕對適
如果一杯咖啡可以拯救一條生命咁,我星期一至星期五

假又放完,錢又洗哂,年初四咁既樣,

真係好想對住老闆講聲,我唔撈啦!👇🏻

📌TRY · ME -
Chicken Poached · Egg Croffle

▫️ 第一樣野必試佢地新出Menu慢煮雞胸·牛角包窩夫」,

再用Homemade慢煮雞胸鋪係面,食落係好爽滑,
Chicken Poached · Egg Croffle

入口蛋香十足,整體成個配搭係一絕!

📌Melt Your Heart -
▪️ Chai · Latte - $50
Chai · Latte

入口肉桂味非常突出,而且好暖胃,女仕們一定會愛上。

📌C O F F E E -
▪️ Iced · Mocha - $53
▫️ 最後咖啡控既我一定嗌返杯「莫卡」埋尾啦,整體比我
絕對適合打工仔放飯熱點!
Iced Mocha
2023-12-15