餐廳: Porterhouse - Seafood & Steak
資訊:

2023-12-24 184 瀏覽
Book咗2位24號中午1點45分brunch buffet,食足兩個鐘到3點45分。環境舒適、比咗張4人枱,座位有空間,枱同枱之間好寬敞。野食方面選擇唔多,不過我本身就諗住食佢地個海鮮冷盤,有齊龍蝦、生蠔、蟹腳、蟹鉗、螺、蝦,基本上應有盡有。海鮮冷盤全部冇限數量,而且refill得都算快,唔洗驚食到隔夜海鮮。龍蝦新鮮多膏、肉質實淨唔鬆散、一口氣食咗5隻。生蠔唔腥、不過不失。蟹腳同蟹鉗都算多肉、不過有少少雪味、食落都叫可以接受。螺同蝦都普普通通、食一輪可以唔食。另外餐廳會送每人一隻蒸鮑魚、中式煮法,肉質彈牙唔腥。熱食有意粉、豬牛雞都有齊、即溶芝士配薯條,味道都係一般般,牛扒有少少韌唔太建議。

另外餐廳會送每人一隻蒸鮑魚、中式煮法,肉質彈牙唔腥。