餐廳: AMMO
資訊:

本來想book 12月,但full 哂要1月1日AMMO x 本地護膚品牌「Botanic Pretti5」合作推出的全新#下午茶套餐獨特嘅下午茶餐,加上 #護膚品 #化妝袋 禮物包讓您從內到外都感到滋養和滿足。Tea set兩位,包括鹹點:🔹#蕃茄芝士法國麵包 ▶️ 麵包送花、芝士濃郁🔹#煙三文魚摩絲撻 ▶️ Mousse極幼滑、鹹香同撻極夾🔹#蝦冷麵 ▶️ 面嘅軟硬度啱啱好、鮮蝦爽口🔹#煙燻鴨胸包梨子 ▶️ 酸酸甜甜嘅的梨子中和左鴨胸嘅鹹味同埋漏甜點🍮🔸#雪蘑菇蘆薈羌 ▶️ 清甜又爽口,很滋味🔸#搽茶花結酥▶️ 非常精緻,一啖一個,濃郁嘅抹茶香味充滿口腔🔸#西柚奶凍 ▶️ 香滑,奶味濃郁🔸#覆盆子芝士蛋糕 ▶️ 賣相非常之靚🔸#英式鬆餅 飲品☕️🔹我選了 #洋甘菊花茶 #我哋叫三set#每set 剩一半#甜點 #芝士蛋糕 無人食

本來想book 12月,但full 哂
要1月1日

#下午茶套餐

獨特嘅下午茶餐,加上 #護膚品 #化妝袋 禮物包
讓您從內到外都感到滋養和滿足。

Tea set兩位,包括

鹹點:
🔹#蕃茄芝士法國麵包 ▶️ 麵包送花、芝士濃郁
🔹#煙三文魚摩絲撻 ▶️ Mousse極幼滑、鹹香同撻極夾
🔹#蝦冷麵 ▶️ 面嘅軟硬度啱啱好、鮮蝦爽口

甜點🍮
🔸#雪蘑菇蘆薈羌 ▶️ 清甜又爽口,很滋味
🔸#西柚奶凍 ▶️ 香滑,奶味濃郁
🔸#覆盆子芝士蛋糕 ▶️ 賣相非常之靚
🔸#英式鬆餅