2024-03-08 23 瀏覽
係尖沙咀有咁多間pizza 鋪頭,見到呢間又平又健康既pizza 鋪頭,就衝左入去食!Crusti-倫敦炭烤雞肉套餐 $64套餐配左新鮮甜醋沙律同番薯條,番薯條咬落淡淡香濃既番薯味,佢既pizza 即叫即焗,仲要係8吋!用橄欖油成份製造嘅超薄Pizza,咬落淡淡雞肉!Crusta-經典周打海鮮套餐 $52套餐配左薯仔餅同涼拌沙律,薯仔餅好鬆脆,個crusta 有拳頭咁大,食完真係會好飽,撻皮淨係落咗欖欖油,食落又健康又無油膩既感覺,淡淡都有海鮮味。另外2個套餐都叫左檸檬茶黎飲,雖然佢唔係港式檸檬茶,但係都會有新鮮檸檬喺入邊,值得一讚爆汁甜辣雞肉飯$36睇到個飯好迷你好得意,不過食完一個飯會好飽,因為佢有雞蛋、雞肉同埋甜辣汁!個飯甜甜辣辣,口感豐富。#香港美食 #香港探店 #香港旅遊攻略 #香港 #香港生活 #我的美食日記 #美食日常 #美食探店 #探店 #人氣打卡餐廳 #香港美食推薦 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #尖沙咀探店 #pizza #尖沙咀pizza #pizza之選

Crusti-倫敦炭烤雞肉套餐 $64

Crusta-經典周打海鮮套餐 $52