📍尖沙咀 𝚃𝚜𝚒𝚖 𝚂𝚑𝚊 𝚃𝚜𝚞𝚒❝價錢親民又滿意的Omakase Lunch🍣❞之前黎過呢橦大廈食sukiyaki 留意到呢度仲有好幾間日本餐廳例如teppanyaki同omakase!🇯🇵好似去左日本既感覺😳見呢間omakase lunch又唔算貴 中意食壽司想止下癲既大家可以一試!😚🍣(💭開番關yen又大跌之下 大家都直接去日本旅行 宜家香港既omakase都好難做落去 仲做緊既大概都有一定水準!😎)🥢𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐎𝐦𝐚𝐤𝐚𝐬𝐞 壽司9貫 $360 (4/5)呢個價價確實幾抵😍‼️另外仲有15貫 ($580)同12貫 ($460)都完全唔貴🤣不過我覺得男仔食9貫就未必夠啦 女仔應該就岩岩好既~其實話就話9貫 但食完9舊壽司之後仲有個吞拿魚蓉手卷!😋(如果可以再揀我會食15貫滿足d!🤣)當日9款壽司整體都好滿意!食材新鮮🥰其中有3款係炙燒 魚油香出晒黎😛個人最中意鮫鰈魚(右口魚)有魚身同炙燒魚邊兩層疊係飯上 有齊魚身既爽口彈牙同燒過魚邊所出既魚油香😚中拖羅當然都好正 入口即融!炙燒BB銀鱈魚超嫩滑😌Lunch Set包括✨鱈魚乾前菜, 沙律, 茶碗蒸, 麵豉湯 同雪糕甜品(芝麻/柚
📍尖沙咀 𝚃𝚜𝚒𝚖 𝚂𝚑𝚊 𝚃𝚜𝚞𝚒
❝價錢親民又滿意的Omakase Lunch🍣❞

Lunch Set包括✨鱈魚乾前菜, 沙律, 茶碗蒸, 麵豉湯 同雪糕甜品(芝麻/柚子雪葩)🍨

▪️北海道帶子
▪️深海池魚
▪️白蝦
▪️赤貝
▪️炙燒金目鯛
▪️北海道鮫鰈魚(右口魚)
▪️吞拿魚中腹 (中拖羅)
▪️海膽
▪️炙燒BB銀鱈魚
▪️吞拿魚蓉手卷

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍粋
尖沙咀漆咸圍10-12號意4樓

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_尖沙咀

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_日本菜 #joys_omakase