2021-10-25 114 瀏覽
呢間餐廳早午餐以手沖咖啡為主打☕️投身咖啡行業超過20年嘅咖啡烘焙師作領航😎帶領三位咖啡師輪流駐場👨🏻‍🍳首推虹吸咖啡☕️手沖咖啡同每日款式轉變Signature飲品,晚餐將會搖身一變🍢以串燒和酒類作主打🥂🍖燒鰻魚定食 $188 味噌湯店員話醬汁喺燒烤個陣慢慢融入鰻魚,每到鰻魚每啖都香烤味道,配合紫菜絲和日本蛋絲,豐富成個鰻魚飯!配合日本珍珠米,lunch 食到都好滿足🥰🍳All Day Breakfast $128個人最鐘意當中嘅酸種麵包🥖酸種麵包外皮會比較厚身、酥脆, 食落去酸種味道濃厚好突出🍳放上滑滑炒蛋一齊食好夾!沙律菜淋上沙律黑醋香噴噴🥗煙肉, 薯餅, 芝士腸仔外皮比較脆~ 材料仲有大啡菇🍄沙律菜🥬茄汁豆🥖酸種麵包🍹Signature Beverage by Mizu Recipe $68當日Signature 喺蘋果乳酸梳打🍎每日都唔同要問店員先知!🌈Syphon虹吸咖啡 $120咖啡師幫我哋揀咗巴拿馬翡翠莊園日曬咖啡豆,每種溫度唔同味道💫店員將磨好的咖啡粉放喺我哋前面,比我哋聞一下大約有3款味道!第一口最熱飲到咖啡醇厚味道☕️第二口飲到帶有花香清幽味💐第三口有點榛子淡味🤔以上為
🍖燒鰻魚定食 $188 味噌湯
🍳All Day Breakfast $128
All  day  breakfast
沙律菜淋上沙律黑醋香噴噴🥗
煙肉, 薯餅, 芝士腸仔外皮比較脆~
材料仲有大啡菇🍄沙律菜🥬茄汁豆🥖酸種麵包

Signature
🌈Syphon虹吸咖啡 $120
虹吸咖啡

店員將磨好的咖啡粉放喺我哋前面,比我哋聞一下
虹吸咖啡

大約有3款味道!
以上為我嘅感覺~

All  day  breakfast
Signature