2023-07-29 1813 瀏覽
原本只是想找一個靜靜地嘅地方,同朋友食個午餐傾吓無聊嘢,冇期望之下,隨手搵咗一間坐低。入門口迎賓嗰位10分殷勤,地方光猛、寬敞、坐得舒服。果日我哋被安排情侶卡坐,雖然我哋唔係情侶🤭🤭🤭兩個人坐卡位好闊,私隱度高講事非最啱!我自己就麻麻地想坐窗邊,景係靚嘅,但曬到暈。你睇下自己喜歡啦!我哋隨便叫了些點心,因為心急吹水。掛住講,食物到都一直blablabla… -夾入口…大家停咗對望…難得嘅寧靜!諗返真係好好笑,好似拍食神咁誇張!😅😂🤣呢啲酥皮點心,不是炸到乾曬,就係一口油。佢係一口咬落去酥脆但乾身嘅,入面係茄子,應該都超吸油,但真係冇食完一口油。好掂!其它點心都係新鮮蒸出嚟熱辣辣,好正!其實仲叫咗個魚片湯米線..(係聽多咗啲🤭因為見咁好食咪叫多幾樣野)湯鮮魚甜..讚!

入門口迎賓嗰位10分殷勤,地方光猛、寬敞、坐得舒服。

其它點心都係新鮮蒸出嚟熱辣辣,好正!