2022-04-14 943 瀏覽
附近有唔少漢堡包🍔 有快餐有貴亦有唔同口味!呢間主打和牛漢堡,仲係日式咁話最初都無留意係日式定咩,只見人唔多價錢亦算合理,就入去一試叫咗個芝士漢堡餐,佢寫有齊沙律薯條同飲品,一個價錢$103 好合理!抵過好多「過江龍」 小插曲:明明我係叫cheese burger,佢嚟咗fish burger 😳 同佢講落錯單,又重新做過份出嚟,好彩侍應無黑我面都有講sorry 就算小插曲到真係屬於我果個嚟咗!嘩開心大滿足🤩 大份到呢!呢個價錢呢個份量!唔止唔貴!直頭抵啦!份薯粉好大份,估唔到沙律都唔係幾條梅梅爛爛咁比我,都幾多菜幾新鮮!食咁邪惡食返啲菜,自我感覺良好啲😅 好彩!真係好彩無貪心叫double !真係唔好貪心😅 加咗$15 加mushrooms 又係諗住有啲蔬菜感覺良好啲咁我叫咗全熟well done 但牛肉仍然好多汁,好香肉味!即使全熟都唔會咬落好乾柴。雖然唔至於話好食得出係咪香牛,但仍然好香牛肉味,唔係快餐味加工漢堡扒。就算有肉汁同沙律醬,都唔會令個包淋晒。(之前食5人嗰間,個包淋到痴線好難食) 呢度每一啖包,漢堡,芝士,同菜都好好食😍 好快就ko 晒啲薯條實在係萬惡!細細條但條條都

最初都無留意係日式定咩,只見人唔多價錢亦算合理,就入去一試

就算有肉汁同沙律醬,都唔會令個包淋晒。
(之前食5人嗰間,個包淋到痴線好難食)

呢度每一啖包,漢堡,芝士,同菜都好好食😍 好快就ko 晒
啲薯條實在係萬惡!細細條但條條都鬼死咁脆!又係食下食下就🤭

食到咁上下(已經食完個包)見有日本人同另一個老闆定廚師打招呼,先知真係日本嘢?
最好笑係見到日本人食漢堡包…原來都係得咁鬼有禮儀!

呢桶紙巾我以為係比你放口罩用,但見日本人拎一張出嚟打開 (以為係shake shake 薯條)
點知係張紙比你包住個漢堡包食,唔洗啲肉汁滴到成手都係,又唔洗用手食泔污糟

我就緊係好似隔離個鬼佬咁滴到成手肉汁啦😂 下次一家去記得唔好大鄉里!