IT 而家唔至賣衫,旗下有好多間食市,同時間食物品質同賣相都好有保證,由其係又一城呢間,好有水準而且坐位好舒服🫶🏻Btw..而家好似興一邊賣衫一邊食野,或者一邊剪頭髮一邊係咖啡店~crossover 係大勢咁阿!· - - · - - · - - · - - ·🔸 蕃茄肉醬意粉 🍝$129🔸 士多啤梨藍莓香蕉疏乎厘🍓🫐 $128· - - · - - · - - · - - ·✨蕃茄肉醬意粉🍝,非常豐富既肉醬加埋蕃茄甜酸度好好,意粉係幼細好掛汁,所以意粉都真心好讚👍🏻👍🏻🥞個疏乎厘班戟非常好食🤤空氣感十足,食得出係用日本麵粉做出嚟,特別香同埋配料既水果好鮮甜,而家係士多啤梨好甜既時候阿🍓🫐🍌好鐘意呢個班戟,覺得會再encore 😋店員仲好好幫忙加水,唔怪之得係又一城既人氣食店阿!

· - - · - - · - - · - - ·
🔸 蕃茄肉醬意粉 🍝$129
🔸 士多啤梨藍莓香蕉疏乎厘🍓🫐 $128
· - - · - - · - - · - - ·

店員仲好好幫忙加水,唔怪之得係又一城既人氣食店阿!
蕃茄肉醬意粉
士多啤梨藍莓香蕉疏乎厘班戟