Brewed ☕️係一間受上班族歡迎高質素咖啡店🏢。店舖提供吾同異國菜式🪆對我而言喺新嘗試。今次避開午飯時間去到,都最少要排十五分鐘🫣🍑北非香辣番茄焗蛋配酸種包🍞裡面材料有荷包蛋🥚番茄🍅甜椒,洋蔥🧅大蒜,羊奶乳酪🧀辣椒🌶。食落去會有一陣辛香料味,同印度咖哩味道好似,而番茄味亦都好重🍅,佢辣味係香但吾會辣,所以吾食辣都可以接受到。而酸種包烘得好脆🍞,加埋半熟蛋仲有羊奶芝士一齊食超夾💖🍑英式鬆餅🫓每一份都會配一個忌廉同果醬🍯而佢鬆餅好有驚喜✨️外層有啲難切落去,本來以為會好硬同乾,點知咬落去係外脆內軟,中間好鬆軟,牛油味好香🧈,而果醬同忌廉都好好食,士多啤梨微微酸🍓忌廉好滑👍🍑橙茶🫖依款係一款無糖茶🚫🍬,飲落去喺偏重香料味,本來以為會有橙嘅柑橘果香氣🍊,點知佢係印度東南地區既辛香料味,所以我麻麻地
Brewed ☕️

🍑北非香辣番茄焗蛋配酸種包🍞