韓屋

Hanook Korean Restaurant
📍 韓屋 (尖沙咀)小編繼續周圍搵韓國菜😛自從上次食完韓國嘢之後 心血來潮又想食🤣今次就試咗尖沙咀一間韓國餐廳 佢哋嘅芝士石鍋飯最出名🥰 於是就決定試試!我哋叫咗:原味石鍋芝士拌飯 $108個飯上枱熱辣辣🤤 我加咗$10有拉絲芝士🤩撈勻左之後食落去有淡淡嘅芝士味😆 唔係重口味嘅人可以試吓❤️石鍋飯嘅配料都有好多😚 包括有芽菜、蘿蔔、紫菜、菠菜等等🥰口感食落去豐富 又多層次😋係咁依撈一撈已經見到啲芝士😍醬炒牛肉拌飯 $98呢個飯嘅牛肉嘅份量都有唔少🥰 佢個醬汁係另外上 等你可以決定自己俾幾多🥰牛肉係偏肥少瘦 所以咬落去口感唔錯🤤 撈勻左啲汁成個飯都好夠味🤤特大餃子煎餅 $78一碟有三大隻餃子😚 餃子食落去外脆內軟🤤佢哋煎到嗰邊脆脆地😍 入邊仲有粉絲!增加餃子嘅口感😋 餃子王 $16大大隻餃子🥟用竹籠裝住 好可愛🤭呢隻係原味 食落去餡都幾多🥰泡菜餃子王 $16呢款就係泡菜味 食落去辣辣地❤️ 仲意食辣嘅可以試試🤓再嚟多張兩隻餃子嘅合集😎食完我哋表示好滿足🤤🤤🥰-大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻地址:尖沙咀金巴利道69-71A號美園大廈地舖- #韓國菜 #石鍋飯 #食評
📍 韓屋 (尖沙咀)
小編繼續周圍搵韓國菜😛
自從上次食完韓國嘢之後 心血來潮又想食🤣

我哋叫咗:
原味石鍋芝士拌飯 $108
個飯上枱熱辣辣🤤 我加咗$10有拉絲芝士🤩
石鍋飯嘅配料都有好多😚 包括有芽菜、蘿蔔、紫菜、菠菜等等🥰
口感食落去豐富 又多層次😋
原味芝士石鍋拌飯