2024-05-17 17 瀏覽
今次同阿女同學仔佢地一齊去食段純貞食牛肉麵樓上仲有donki行tim 好方便睇到佢地有手工麵即刻勁感興趣😋嗌左個燉蕃茄半筋半肉手工麵🍅燉濃湯雞麵兩碗嘅份量真係好足🤭🤭裝修好柔和,令人覺得好舒適😌🍅燉蕃茄半筋半肉手工麵評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻牛肉好軟腍連阿女都鍾意食,好濃味嘅燉蕃茄,啱曬我地咁鍾意食蕃茄嘅😋手工麵比我想像中大塊同長🤭但好煙韌彈牙,阿女食到舔舔脷😋🐥燉濃湯雞麵評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻超級嫩滑嘅雞🤤燉嘅方法可以保持原汁原味,同樣係揀左手工麵,連Hudson都係食到舔舔脷😋🍗鹽酥雞評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻炸得好酥脆,而且雞肉都係好嫩滑,外脆內軟😳🥟新鮮豚肉鍋貼評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻即煎嘅鍋貼幾時都係咁好食,餡都真係好新鮮嘅豚肉,每啖都有肉汁😋😋飲品份量都好足料👍🏻.#段純貞 #DuanChunZhen #CafeDecoGroup #taiwanesefood #台灣牛肉麵 #以香傳鄉#日出茶太 #Chatime #ChatimeHK #ChatimeMoments #CupsOfJoy #kol #將軍澳 #Foodie
今次同阿女同學仔佢地一齊去食段純貞食牛肉麵
樓上仲有donki行tim 好方便
睇到佢地有手工麵即刻勁感興趣😋
嗌左個燉蕃茄半筋半肉手工麵🍅燉濃湯雞麵
兩碗嘅份量真係好足🤭🤭

裝修好柔和,令人覺得好舒適😌

🍅燉蕃茄半筋半肉手工麵

🐥燉濃湯雞麵

🍗鹽酥雞
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
炸得好酥脆,而且雞肉都係好嫩滑,外脆內軟😳

🥟新鮮豚肉鍋貼

飲品份量都好足料👍🏻