1.員工安排坐位不當:其他客人1個人坐6人枱 我地7個人坐4人枱 並且要求我哋分枱坐 2.落單及出餐速度慢:向店員要求落單但被拒 聲稱轉個頭先 但等咗好耐都未有人落單 並且出餐速度極其慢 3.員工態度惡劣:我地7個人坐4人枱 諗住拍埋張二人抬組成六人枱 但員工反白眼並搖頭,幾個人一齊叫囂話唔可以咁做 咁冇人幫我地處理件事 明明隔離三張大檯都只坐一個人😮‍💨我明白打工的不易 但同樣都係打工嘅 你地食飯就大圓檯 我地就要分檯坐至於仲要俾你地冷言冷語??試問這是一個員工應該做的?以後六個以上黎食都自動分檯坐? btw 啲新湯底優化下 鹽唔洗錢? 咁鹹俾邊個食? 定係新型套路逼我地叫杯淡水阿華田野飲解渴?🥹

試問這是一個員工應該做的?
以後六個以上黎食都自動分檯坐?

2023-09-23
團年飯