2022-08-26 27 瀏覽
明明叫做喪屍咖啡專門店, 但門面型格, 裝修已深藍色同黑色為主, 有啲英倫風; 店員斯文有禮貌!完全冇喪屍嘅感覺😜咖啡店都係講返咖啡緊要啲!我叫咗杯 Latte, latte art 精緻但比較淺色, 豐厚果仁味帶泥土氣息, 微微煙燻餘韻, 後勁苦味不太搶, 平衡度頗高。不過呢種味道有啲似曾相識!🤔去嘅時候啱啱下午茶時間, 叫咗個 Custard Danish, 店員會焗返熱畀你食, 上面加少少糖霜, 感覺良好, 不過因為加熱, 啲 custard 就有少少乾。室內啲枱好大, 適合攞個電腦去辦公! 試業期間有好多嘢都未有得買, 遲啲可能會有進步, 我諗會再去試試!

latte

Custard Danish