2023-03-14 1603 瀏覽
太子呢間蘇山雞飯,長期都見到有人排隊,坐無虛席🤩今日終於排到入去試下👍🏻果然係正嘢! 主打海南雞飯,當然要試吓,我哋仲叫左2款小食同特飲👍🏻款款都咁正招牌海南雞飯:雞肉好滑口🤤雞皮同雞肉一樣咁滑嫩👍🏻果然係招牌,跟餐嘅油飯,粒粒分明,連附送嘅冬瓜雞雜湯,都一樣係勁足料👍🏻娘惹咖喱炸雞配椰漿飯:上枱已經好吸引🤤炸雞脾大過我隻手板,個皮超香脆,一切開!不得了,炸過嘅雞肉都可以一刀切開到,就知有幾咁嫩滑!而且有咖喱汁同香辣汁拌個椰漿飯🤩真係味覺享受,香甜辣一次過擁有。鮮油咖吔多士:呢個口味到我要再叫多份🤤牛油🧈厚過手指!加上咖吔嘅香甜味!多士既脆口!係好邪惡,但真係欲罷不能😂😂炸鳳尾蝦春卷:同樣咁正,咬開大大隻鮮蝦👍🏻乳酸碟豆花梳打,恐龍美綠:杯美綠太正,面層放滿美綠粉👍🏻足料到癲😂 乳酸碟豆花,酸酸甜甜好開胃❤️總結:呢間D雞好正😂又嫩又滑👍🏻好高質!食物又大份,食到我地搓曬肚,好滿足❤️大推!

招牌海南雞飯

冬瓜雞雜湯

脆炸鳳尾蝦春卷

炸鳳尾蝦春卷:同樣咁正,咬開大大隻鮮蝦👍🏻
脆炸鳳尾蝦春卷

乳酸碟豆花梳打,恐龍美綠:

招牌海南雞飯
冬瓜雞雜湯