2016-11-26 5245 瀏覽
早上才用tablemap book,,時間剛好夠12小時前,以為會好多人食,成村人係樓下排隊等lift, 成10多分鐘先上到來,一入門口見到個場好虛空下,o哂咀,其他食肆爆多人,呢度半場都無....牛、羊、豬、魚、雞、墨魚仔、魷魚、蝦、生蠔、帶子、茄子、芝士腸、鰻魚、串燒等差唔多都叫哂,無乜特別好食,爐邊蛋都食左2次,所有野食都一般質素,帶子和生蠔都唔新鮮,個爐板好易燒焦,成晚換左不下5次,飲品任飲,款式不多,尖沙咀果間多啲係點菜紙度剔。剔左炸雞無來到囉,其實好想食返件炸雞,開始我和堂弟以為得一頁,全肉,食到好膩,後來想再睇下有咩再點,哥就翻開點,見佢問先知後面有野點,再點左泡菜薄餅、辣年糕、石頭飯和茄子,但茄子燒焦了無得食,薄餅都ok,,年糕得2條無得試,但有魚腐,好辣,都麻麻。啲抽氣唔多夠,一有點燶就好難頂,雖然任飲任食,$178加一唔係貴,但食物質素無乜令我想再食多次,我應該唔會再幫襯
2016-11-24
生日