🖤 去到門口已經覺得裝修得幾靚☺️ 入到去仲見到牆上面掛着唔同嘅藝術油畫😍🖤 原來餐廳會同唔同機構/藝術家合作,展出唔同嘅作品,或者搞一啲特別嘅活動/音樂表演。近排做緊嘅主題係 “The shape of futuressss”畫展。🖤 餐廳仲有寄賣慈善機構嘅食品,所得嘅錢會捐贈返去該慈善機構 🥰🖤 另外店員仲同我哋講左餐廳名 “度”嘅由來。話係代表左咖啡嘅溫度,人嘅溫度,態度 等☺️🖤 Classic All Day Breakfast $138佢哋有三款All Day Breakfast,一款叫Big Mac 份量就多啲,一款普通size,一款就係素食☺️ 我哋就試咗普通size嗰款~有煙三文魚, 腸仔, 煙肉, 菇, 多士, 蛋, 沙律🥗🖤 忌廉明太子帶子扁意粉🍝 $128另外都有幾款意粉可以揀。不嬲都鍾意食明太子所以揀咗呢款😁 帶子彈牙,扁意粉幾掛汁。🖤 Hot Matcha Latte 🍵 $50朋友唔係好飲得咖啡所以嗌咗冇咖啡既matcha latte ~ 我偷飲咗一啖,抹茶味好濃👍🏼🖤 Orange Coffee 🍊 $58另外我叫咗一杯比較特別嘅咖啡!係鮮橙汁加espress

有煙三文魚, 腸仔, 煙肉, 菇, 多士, 蛋, 沙律🥗

🖤 忌廉明太子帶子扁意粉🍝 $128

🖤 Hot Matcha Latte 🍵 $50

🖤 Orange Coffee 🍊 $58
另外我叫咗一杯比較特別嘅咖啡!係鮮橙汁加espresso 😳 冇加糖冇加奶。第一次試呢個配搭,兩者結果比想像中夾😁

呢度都有好多特別嘅咖啡,例如仲有一杯叫Plum Sparkling Coffee,好似係用上特製話梅,希望下次可以試吓😉
  • Orange Coffee