2年前黎過 一直對佢既手工意粉同南瓜湯念念不忘 2年後心血來潮諗住食個Happy Friday dinner又俾我book到位🥶 咁就滿心期待再訪一入去坐底 已經好感受到係冇服務 menu要自己行去門口scan code 再行去counter落單水都唔會主動俾 而要開聲問最重點係 2年前係冇加一 依家收加一但係所有野都係自己黎😥Order左龍蝦汁意粉 都足料既 冇以前食咁驚艷 但都係好食的有口感手工意粉然後 大伏出現!!!藍芝士意粉 望落都正正常常係咪? 其實個芝士汁係好濃 好香blue cheese味 但兜意粉⋯我嚴重懷疑係冇倒走意粉水😂 係有一埋好似油既東西浸住啲意粉食到一半 佢係變成咁 完全唔開胃🤢而個層我完全唔知佢咩黎 又唔完全係油 𢳂出黎佢既流動性都係好高食完2碟意粉 好快就俾人收曬啲碟☺️都明既 小店座位有限 想做多幾檯 但真係冇服務唔值得收加一囉最後賣單 當然又係自己服務自己 行去counter俾錢啦😚呢間野唔會有第3次😂

水都唔會主動俾 而要開聲問
最重點係 2年前係冇加一 依家收加一但係所有野都係自己黎😥

然後 大伏出現!!!

藍芝士意粉

最後賣單 當然又係自己服務自己 行去counter俾錢啦😚