2019-01-11 316 瀏覽
呢間新店 ,係主打梳乎厘pancake 同一啲輕食 話係Flippers 同門嘅店鋪, 但可能唔係太多人知,所以少人啲排隊 ,平日唔使排15分鐘就可以食到大熱嘅梳乎厘pancake啦。坐定定,就叫嘢食啦~~首先上菜嘅係熱辣辣嘅薯條,好好食黑松露醬好香,薯條好脆,話咁快就食曬。 跟住上菜嘅係原本話要等二十五分鐘嘅梳乎厘班戟,唔使15分鐘就送上枱面。 應該係先煮熟一半, 有人order再返熱佢少少, 結果好快上菜,但係個溫度唔夠熱, 空氣感一般,蛋味香。 令人有啲失望嘅班戟。士多啤梨pancake 味道正常 反而冇咩特別。反而漢堡就好出色,畀到啲驚喜。 估唔到麵包夠香脆, 牛肉夠jucy, 熱辣辣特別好食。 唯一美中不足是侍應落order時話會幫我哋切開一半, 點知上枱時唔記得, 不過都問題不大嘅~

坐定定,就叫嘢食啦~~
首先上菜嘅係熱辣辣嘅薯條,好好食
黑松露醬好香,薯條好脆,話咁快就食曬。

黑松露薯條

栗子梳乎厘班戟

士多啤梨pancake 味道正常 反而冇咩特別。

士多啤梨吉士雪糕班戟

經典漢堡