🏮我地真係超鐘意去居酒屋食飯!😙有女女鐘意食既烏冬🍜又有爸爸媽媽鐘意食既壽司🍣同串燒🍢諗唔到食咩去居酒屋食就一定冇錯~ 今次去呢間裝修超日式🪭而且有好多小包箱式坐位 價錢亦非常親民 性價比十分不錯👍🏻呢度壽司選擇非常多 件件都係魚生大過飯❣️仲有好多手卷同卷物 下次要試埋😝超推薦佢地個原味燒日本廣島生蠔🦪大隻飽滿 燒完之後都唔會收乾晒水 而且超鮮甜🤤松葉蟹肉蟹膏小食係其他居酒屋都比較少有 值得一試❤️黑松露蝦片超邪惡🤤蝦片上面滿滿黑松露碎 超香口~ 媽咪同呀女要鬥快食🤣!其他串燒都係水準之上 最欣賞鮮淮山串燒 做到表層收乾水但咬開依然脆口同保留到濕潤感 整體黎講所有食物都好有水準🫶🏻
🏮

壽司