2024-03-22 954 瀏覽
一向知道喺旺角豉油街既呢間阿木台灣面好出名,今日特登去食最出名最地道既牛腩牛筋面,一場黎到,梗系要試埋啲小食啦,我仲叫咗個芝士肉鬆蛋餅,佢蛋餅有四款啦味選擇😍我揀咗我最愛既芝士和肉鬆😆😆我地仲叫咗碟菜,有醬油和肉燥揀,今次就試咗肉燥蕃薯苗先😋😋天氣咁熱,梗系要飲杯野啦😄😄 好開心仲有半價既加配價😄😄我㨂咗黑糖珍珠鮮奶,朋友揀咗黑糖珍珠奶茶🥰🥰一路食仲見到原來有好多台灣特產賣呀😍😍仲大軍台灣水果團購😍😍可惜我剛剛喺人地三月份截單日先知道,唯有等下個月😆😆😆紅燒牛腩牛筋面😍😍😍好滿足!份量好多! 牛腩牛筋都炆得好淋好入味! 湯底正宗!蕃茄牛肉牛筋面正!蕃茄湯底好濃郁!牛肉牛筋好諗好好味🤓🤓份量仲好多🤓🤓🤓芝士肉鬆蛋餅好多肉鬆呀,配上芝士和蛋餅,超級正😆😆岩哂鐘意食肉鬆既我😍😍肉燥蕃薯苗🥰好大碟🥰 亦都碌得好淋😃加埋肉燥好好味😃😃黑糖珍珠鮮奶😍😍😍😍黑糖珍珠奶茶 😍😍😍我見到隔離枱食炸排骨便當🍱,好似好正咁😄😄下次要試下😍😍😍阿木台灣面 (豉油街) (旺角)旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號鋪

紅燒牛腩牛筋面😍😍😍
好滿足!份量好多! 牛腩牛筋都炆得好淋好入味! 湯底正宗!

蕃茄牛肉牛筋面
正!蕃茄湯底好濃郁!牛肉牛筋好諗好好味🤓🤓份量仲好多🤓🤓🤓

芝士肉鬆蛋餅

肉燥蕃薯苗🥰
好大碟🥰 亦都碌得好淋😃加埋肉燥好好味😃😃

黑糖珍珠鮮奶😍😍😍😍

黑糖珍珠奶茶 😍😍😍

我見到隔離枱食炸排骨便當🍱,好似好正咁😄😄下次要試下😍😍😍

阿木台灣面 (豉油街) (旺角)
旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號鋪
2024-03-22