2024-02-26 582 瀏覽
想食甜品!去到銅鑼灣揀了又揀,最後都係揀左疏乎厘pancake~ ✍🏼 原味疏乎厘pancake $108Flipper 嘅疏乎厘pancake 係我食過最好食,但係今次食,好似無我幾年前第一次食咁有蛋香味(同埋無咁甜),唔知會唔會因為「回憶總是美好的」嘅關係😅雖然無咁重蛋香味,但係pancake軟軟輕輕嘅質地,加上綿綿嘅cream,佢始終係我係香港食過嘅至愛🥰同朋友講起以前Flipper 多好多味揀,依家得三種味,職員聽到話如果想食返唔同味要去總店尖沙咀The One 果邊先有。過一排又去食下先😂😂呀!仲有!值得一讚嘅係我地叫左兩份原味pancake, 但佢無一次過上晒,係等我地食完第一份先再上第二份,令到pancake 係最佳嘅狀態比我地品嘗☺️店員好細心喲👍🏻

✍🏼 原味疏乎厘pancake $108