4天前 0 瀏覽
J.S. Foodies Tokyo是日本時裝品牌Journal Standard旗下的餐飲店 位於希慎廣場店的簡潔設計,為顧客提供舒適自在的用餐環境除咗點J.S. Foodies嘅menu外 還可以同時點隔離店Afuri 嘅食物黑松露薯條 最愛上面嘅sour cream加香噴噴嘅松露 炸到脆卜卜嘅薯條加這個醬 好食到極炸雞做到十分岀色 皮又脆 粉夠薄 不會有太多雞脂肪 油炸時間剛剛好 雞肉嫩多汁不會乾 沾上沙律醬加檸檬汁 好惹味 同時我都好鍾意食旁邊嘅辣椒仔 唔辣 但好香好爽口飲品 珍珠奶茶🧋同檸檬茶正常操作
位於希慎廣場店的簡潔設計,為顧客提供舒適自在的用餐環境

黑松露薯條 最愛上面嘅sour cream
加香噴噴嘅松露 炸到脆卜卜嘅薯條加這個醬 好食到極

飲品 珍珠奶茶🧋同檸檬茶正常操作
  • 酸忌廉黑松露薯條
2024-04-25 0 瀏覽
係希慎廣場買完野,搵餐廳食Dinner就比門口餐牌既梳乎厘pancake吸引左入去😜 呢間鋪頭好特別,Crossover左Flipper's 同阿夫利,直頭可以一次過試晒呢3間餐廳既野食🤣⭐阿夫利: 柚子甘露沾麵 + 唐揚炸雞 (套餐: 包小食同一杯野飲)柚子甘露沾麵個汁好清新有柚子香味,沾麵軟硬度適中,好彈牙同埋好掛麵!叉燒肥瘦岩岩好,食落又唔太油膩🤗 炸雞炸得乾身外層香脆😋⭐J.S.FOODIES: 煙肉蛋漢堡轉秘製焦糖洋蔥用安格斯牛肉,食落口啖啖香濃多汁🤤配秘製焦糖洋蔥好特別,有淡淡既甜味!有驚喜配粗薯條(好耐無食過粗薯條)⭐Flipper's: 原味梳乎厘pancake識食既就梗係揀原味梳乎厘pancake🥰即叫即做,預要等20-25分鐘! 一拎上枱,見到3件厚度十足既熱辣辣脹卜卜,有空氣感既梳乎厘pancake超香蛋香味 🤩個cream仲要唔會太甜同覺得膩。鍾意食甜品既,絕對無可能抗拒到🥳

⭐J.S.FOODIES: 煙肉蛋漢堡轉秘製焦糖洋蔥

⭐Flipper's: 原味梳乎厘pancake

2024-04-24
2024-04-09 225 瀏覽
我也知道疏乎厘pancake在香港也紅了好幾年了,記得以前在一家店吃了過有蛋騷味的沒感再試。前陣子陪朋友在尖沙嘴一間吃過今天又嘴饞想吃,查到希慎廣場裡邊有就上來碰碰運氣,沒想到不用排隊。點的是原味!Kiseki pancake真的奇跡般好吃哈哈,吃下去軟軟的充滿蛋香,一下就在口裡化開了,配上中間像軟cream cheese的醬,三件pancakes一下就沒了😍同場還能點拉麵和其他小吃,就點了個味噌餃子,香濃的味噌湯配上鮮辣紅油,相當惹味。環境很好,座位之間也相隔充足位置。

環境很好,座位之間也相隔充足位置。

2024-04-07
2024-02-26 582 瀏覽
想食甜品!去到銅鑼灣揀了又揀,最後都係揀左疏乎厘pancake~ ✍🏼 原味疏乎厘pancake $108Flipper 嘅疏乎厘pancake 係我食過最好食,但係今次食,好似無我幾年前第一次食咁有蛋香味(同埋無咁甜),唔知會唔會因為「回憶總是美好的」嘅關係😅雖然無咁重蛋香味,但係pancake軟軟輕輕嘅質地,加上綿綿嘅cream,佢始終係我係香港食過嘅至愛🥰同朋友講起以前Flipper 多好多味揀,依家得三種味,職員聽到話如果想食返唔同味要去總店尖沙咀The One 果邊先有。過一排又去食下先😂😂呀!仲有!值得一讚嘅係我地叫左兩份原味pancake, 但佢無一次過上晒,係等我地食完第一份先再上第二份,令到pancake 係最佳嘅狀態比我地品嘗☺️店員好細心喲👍🏻

✍🏼 原味疏乎厘pancake $108

2024-02-13 496 瀏覽
初三赤口冇去拜年就去咗銅鑼灣行吓街,去到希慎廣場嘅IT 入面j.s foodies見到個Menu有「空氣pancake」 同埋啲pasta個樣覺得幾吸引就入去試試。兩個人叫咗一個明太子海膽意粉、一個黑松露薯條、一杯Matcha Latte 同一份原味pancake。餐點價錢雖然唔算平(個pasta $2xx),但係份量都唔少,而且都幾足料,明太子意粉真係成碟都明太子忌廉汁,同埋用上幼意粉食落冇咁滯。黑松露薯條呢就係粗粗地嘅薯條,見到有啲仲連住咗啲薯仔皮,上面淋上一大Pat酸忌廉同埋黑松露醬,$68嚟講,非常抵食。杯Matcha Latte都好濃抹茶味,亦都唔會有死甜嘅感覺,好味道!最後當然係甜品原味pancake ,Flipper’s 嘅疏乎厘pancake喺日本就食過,香港開左咁耐都未試過,果然冇令我哋失望,三大塊脹卜卜嘅pancake,入口就溶化,唔需要另外點蜜糖或者糖漿,只要加少少忌廉食已經非常好味。另外值得一提我哋坐咗去Afuri 果邊,見到啲人食拉麵其實都幾吸引,下次可以再嚟試吓!

銅鑼灣希慎廣場最近多左好多餐廳,J.S.FOODIES亦都進駐左6樓,以日本美式風味pancake 、burger同意粉為主打,佢同人氣pancake店FLIPPER’S 屬同一集團,所以店內亦都會有FLIPPER’S 梳乎厘pancake供應,一眾FLIPPER’S 粉絲唔好因為FLIPPER’S 執左感到傷心💔,因為佢仲係度呀😍士多啤梨藍莓香蕉班戟🍓🫐🍌🥞FLIPPER’S 梳乎厘pancake 即叫即造,以低溫烘焙,製作時間需時25 mins,等到🤤,又香又fluffy 既梳乎厘pancake終於呈現係我眼前☺️,蛋味真係好香,配埋生果食真係無得彈食過好多間唔同品牌既梳乎厘pancake,始終都係覺得FLIPPER’S最出色最好味,百幾蚊食左陣風💨,但我真心願意卑😂

士多啤梨藍莓香蕉班戟🍓🫐🍌🥞
士多啤梨藍莓香蕉班戟

士多啤梨藍莓香蕉班戟
2024-01-07 419 瀏覽
- J.S. foodies 排隊店啱啱開嘅時候,成日排隊。而家開咗下午茶時間去都唔使排,直接入得。叫咗一個black truffle cream sauce pasta。 $139 Truffle味好香,cream sauce 煮得好creamy另外叫咗一個Crossover flippers 嘅fresh strawberry pancake. Flipper 嘅Banking係我喺香港食最好食嘅疏乎厘pancake排名Number one。最後點咗兩杯嘢飲。一杯Cappuccino。一杯frappe杯frappe 實在太甜,唔好飲。下次都係嗌返咖啡類嘅產品穩陣啲。
- J.S. foodies 排隊店

啱啱開嘅時候,成日排隊。
而家開咗下午茶時間去都唔使排,直接入得。

杯frappe 實在太甜,唔好飲。
下次都係嗌返咖啡類嘅產品穩陣啲。
下午茶
2024-01-06 272 瀏覽
星期五晚既銅鑼灣好多食肆都排晒隊,行左幾間都要等位... 然後就叮一趕醒起之前行過希慎I.T.舊FLIPPER'S個位開左間新野好似冇乜人食喎!過到去,好開心真係唔駛等!!不過入面都坐左八成人左右啦!! 我地叫左一個意粉同一個Burger!首先黎到既係意粉!!估唔到日式西餐廳既野可以咁大碟😂😂份量超夠!!上面有蟹腳,蟹肉同蟹膏!每一樣野都好鮮味!味道剛剛好!兩個人Share一d都唔膩!汁都好夠!意粉質地有少少咬口,唔會太淋!超讚呀!!$208呢個價有點貴,但睇返個份量同埋味道,性價比👍👍👍!第二道菜就係漢堡喇!!吉列牛漢堡好似有d新意!黑松露同牛既配搭好都夾!塊吉列牛扒唔會韌好易咬開!不過牛味就唔夠濃!整體幾好食!個包好鬆軟!薯角就一般發揮!到最後,見呢間既野食我地都幾滿意,所以想叫埋個pancake試下!點知,店員告知要等20-25分鐘... 所以最後就冇叫到喇。我覺得餐廳可以喺餐牌度寫清楚少少。因為我見到Souffle Pancake係有寫要25分鐘,但Sweet Pancake嗰度係冇寫到。或者,喺我地點餐嗰陣店員可以提一提我地睇下會唔會叫埋個pancake? 咁就可以好少少!唔

松葉蟹忌廉意粉

黑松露吉列牛扒漢堡

整體幾好食!個包好鬆軟!薯角就一般發揮!

唔緊要啦,下次再黎試埋個pancake!

2024-01-05
松葉蟹忌廉意粉
黑松露吉列牛扒漢堡
2023-10-23 540 瀏覽
相信很多人都是因為它的甜品而來…但我是看中它的主食而渡來!終於到它開發到港島區了!餐廳位置不易找….要不停兜到IT最入的位置即milo 對面…店舖很大!今次點了意粉加漢堡…果然沒令人失望!由於太飽關係未能再點班戟…下次一定會再來光顧,希望到時不用等太耐入座
因為冇提供訂位服務,所以揀咗平日夜晚去,去到唔駛等位,由坐低、點餐到埋單,服務態度都非常nice,環境濶落舒服**早幾日去完同座一間窩夫店食嘢,枱同枱之間親密距離,食物嚟到都唔夠位放,揮手叫佢都當睇唔到😏**食物質素、味道、份量、價錢合理,飲咗其中一款蘆薈西瓜汁,真材實料👍🏻值得回頭幫襯,如果有埋訂枱就更加好
值得回頭幫襯,如果有埋訂枱就更加好
// 𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙔𝙤̄𝙨𝙝𝙤𝙠𝙪 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩 𝙉𝙚𝙬𝙡𝙮 𝙊𝙥𝙚𝙣𝙚𝙙 𝙞𝙣 𝘾𝙖𝙪𝙨𝙚𝙬𝙖𝙮 𝘽𝙖𝙮 - 𝙅.𝙎. 𝙁𝙊𝙊𝘿𝙄𝙀𝙎 ⛩ //-Specializes in West Coast-style American burgers and Japanese-style Kiseki soufflé pancakes, 𝐉.𝐒. 𝐅𝐎𝐎𝐃𝐈𝐄𝐒 is a restaurant chain founded in 2014 by well-known Japanese fashion label JOURNAL STANDARD, with a new branch now opened at Hysan Place i.t blue block in Causeway Bay.-☞ 𝐒𝐞𝐚 𝐔𝐫𝐜𝐡𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐭𝐚𝐢𝐤𝐨 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 - 𝐇𝐊$𝟐𝟑𝟗An authentic Western-influenced Yōshoku dish that consisted of al dente spaghetti mixed with rich
An authentic Western-influenced Yōshoku dish that consisted of al dente spaghetti mixed with rich and creamy mentaiko sauce, topped with fresh uni and salmon roe for a decent umami-salty sweetness.
☞ 𝐖𝐚𝐠𝐲𝐮 𝐂𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐌𝐚𝐬𝐡𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨𝐞𝐬 - 𝐇𝐊$𝟑𝟗𝟖
Succulent and savory wagyu cutlets with crispy exteriors were stacked in between the burger with fresh greens and bacon, served with a portion of smooth and creamy black truffle mashed potatoes to indulge in.
☞ 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐨𝐮𝐫 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 - 𝐇𝐊$𝟔𝟗
One of the must-order side dishes for its large portions and luscious seasonings; crispy fries topped with milky sour cream and rich truffle sauce, making it simply irresistible.
☞ 𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐂𝐫𝐞̀𝐦𝐞 𝐁𝐫𝐮̂𝐥𝐞́𝐞 𝐒𝐨𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞́ 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞 - 𝐇𝐊$𝟏𝟓𝟗
A fluffy and jiggly Kiseki soufflé pancake presented in matcha flavor and with a luxuriously caramelized crème brûlée topping, served with refreshing yuzu matcha frappe made with honey pomelo and lemon sorbet.
// 𝟏𝟎% 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞 🔝 //
ʙs-ᴛᴀᴅ-ǫᴘʟ-ᴡs-sᴄɴ
2023-09-07 533 瀏覽
🇯🇵港版焦糖脆脆McGriddles 😍 唔洗飛日本都食🉐️到 ☁️梳乎厘Pancake滿滿雲朵感💟拉➡️睇menu🐭 米奇老豬Vol. 388 🐷[J.S. Foodie]有無鍾意梳乎厘/班戟嘅朋友❣️(內文⬇️有講老豬喺香港嘅最愛🤫)今次被 @j.s.foodieshk 邀請去佢地喺hysan嘅新張試食店內環境比又一城、海港城分店更寬敞而且仲有好多新店限定款式真係全部都勁吸引 💖.🐖🐖《龍蝦沙律》🐖🐖🛑7.5/10🛑 💰$188💰以個價錢來講 呢個份量少左d 🥹龍蝦肉得5-6小舊彈牙程度一般 無咩鮮味 🦐可以配胡麻醬/明太子蛋黃醬其他配料味道正常~.🐖🐖《印度烤雞班戟》🐖🐖 🛑8.1/10🛑 💰$139💰印度咖喱香料味重 椰香反而唔明顯雞肉幾入味 肉質唔算柴 班戟厚度、濕潤度屬中等 微甜 🥞連埋沾滿希臘乳酪嘅雞肉食甜辣嘅味道、豐富嘅口感都好有衝擊 🤩伴碟嘅沙律係黑醋調味 正常發揮~.🐖🐖《奇蹟之抹茶焦糖燉蛋班戟》🐖🐖 🛑8.5/10🛑 💰$159💰⚠️希慎廣場店限定⚠️鋪面嘅creme brulee抹茶味有回甘 👍🏻好流心 好軟滑 蛋香濃甜而不膩紅豆蓉出奇地唔會過甜 而且有顆粒感日式糰子🍡就正正

拉➡️睇menu

🐭 米奇老豬Vol. 388 🐷
[J.S. Foodie]
有無鍾意梳乎厘/班戟嘅朋友❣️
(內文⬇️有講老豬喺香港嘅最愛🤫)
店內環境比又一城、海港城分店更寬敞
而且仲有好多新店限定款式
真係全部都勁吸引 💖
🐖🐖《龍蝦沙律》🐖🐖
🛑7.5/10🛑 💰$188💰
以個價錢來講 呢個份量少左d 🥹
龍蝦肉得5-6小舊
彈牙程度一般 無咩鮮味 🦐
可以配胡麻醬/明太子蛋黃醬
其他配料味道正常~
🐖🐖《印度烤雞班戟》🐖🐖
🛑8.1/10🛑 💰$139💰
印度咖喱香料味重 椰香反而唔明顯
雞肉幾入味 肉質唔算柴
班戟厚度、濕潤度屬中等 微甜 🥞
連埋沾滿希臘乳酪嘅雞肉食
甜辣嘅味道、豐富嘅口感都好有衝擊 🤩
伴碟嘅沙律係黑醋調味 正常發揮~
🐖🐖《奇蹟之抹茶焦糖燉蛋班戟》🐖🐖
🛑8.5/10🛑 💰$159💰
⚠️希慎廣場店限定⚠️
鋪面嘅creme brulee抹茶味有回甘 👍🏻
好流心 好軟滑 蛋香濃甜而不膩
紅豆蓉出奇地唔會過甜 而且有顆粒感
日式糰子🍡就正正常常~
梳乎厘嘅蛋香更明顯 😍
而且焦糖漿均勻滲透曬軟綿綿嘅班戟 🤤
係日本mcgriddle嘅昇華版
一解思鄉之愁🥳
雖然甜度偏高 但唔係死甜
反而越食越驚喜 完全停唔到口!
呢個係必必必必必試啊❣️
❣️🐭總評分🐷❣️
味道:8.3/10
服務:8.2/10
環境:8/10
CP值:✴️ 中 ✴️
ENCORE:✅ (梳乎厘班戟、焦糖班戟)

📍J.S. Foodie📍
銅鑼灣希慎廣場6樓i.t. blue block

其他分店:九龍塘達之路80號又一城LG2樓LG2-30號舖i.t blue block
尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2608-2609號舖
用餐優惠
試食活動
2023-09-03 2035 瀏覽
有次喺銅鑼灣行街見到有啲新餐廳開咗喺希慎6樓,上次食完一間之後呢😍😍今次呢就心思思想食埋呢間J.S.FOODIES !好彩今日唔多人排隊咋🤤▫️Matcha Cream Brulee奇蹟の抹茶焦糖燉蛋班戟 ▫️宇治抹茶搭配法式焦糖燉蛋為主題(๑˘ ₃˘๑)班戟面層係宇治抹茶醬,加上用火槍燒焦咗個焦糖面有脆脆嘅口感,呢款係抹茶控必食推介ヽ( ★ω★)ノ班戟做得鬆軟,空氣感滿滿,另外仲配上傳統意式奶凍,再有紅豆手蓉及日式小丸子串🍡加上超特別嘅清新柚子醬,係Jami 推介必食系列呢。▫️Kobe Beef Burger 吉列和牛松露薯蓉漢堡▫️Burger麵包夠鬆軟,洋蔥夾層爽口,增添層次感,配搭嘅黑松露薯蓉味道香濃ᏊꈍꈊꈍᏊ另外隨餐仲有香濃洋蔥湯,吉列和牛煎得啱啱好,肉質嫩滑,呢一個漢堡真係有特色又好食呀。▫️ Lobster Risotto 龍蝦燴意大利飯▫️ Risotto用熱碟上碟,keep到溫度夠曬熱,加分٩(✿∂‿∂✿)۶大大隻龍蝦肉質彈牙,另外仲有龍蝦濃湯添,Risotto軟硬度煮得啱啱好入口夠Creamy,最啱同朋友一齊share。食完又可以介紹喺銅鑼灣行街啦❣️❣️

Burger麵包夠鬆軟,洋蔥夾層爽口,增添層次感,
呢一個漢堡真係有特色又好食呀。

▫️ Lobster Risotto 龍蝦燴意大利飯▫️

食完又可以介紹喺銅鑼灣行街啦❣️❣️
2023-09-03 316 瀏覽
行街行到悶 本身想上希慎搵Flippers食,發現原來已經執咗笠,偶然見到間都係食日式pancake,就咁睇好似FLIPPER‘S嘅味道,不過呢間就多咗主食同埋鹹食嘅選擇。今次試咗期間限定推出嘅新口味—焦糖燉蛋口味嘅日本pancake,味道亦不殊FLIPPER’S嘅pancake。pancake本身好有空氣感、重蛋香味而且伴碟嘅nuts, cream同埋雪糕都好夾,加埋pancake一齊食會多咗好多口感同層次感,重點係旁邊嘅士多啤梨偏酸少少,夾埋一齊食都幾解膩,伴碟好加分。整體嚟講都對得住個價錢嘅,值得一試。嘢飲嗌咗一杯西瓜蘆薈沙冰,好似都係其他鹹定新推出的,味道正正常常,消暑嘅好選擇。

焦糖燉蛋pancake
蘆薈西瓜沙冰
焦糖燉蛋pancake
位於又一城及尖沙咀人氣爆棚長期排隊嘅日本過江龍疏乎厘JS.foodie終於8月24號登陸港島啦😍今次仲同日本正宗拉麵Afuri crossover登陸銅鑼灣IT💖等啤啤為大家先食為快🫡究竟新菜式有冇驚喜呢💥留意內文啦🌟烤牛肉紫蘇汁沙律 💰$149來自美國牛肉扒好濃牛味 😋又呈現半生熟既顏色口感比較有韌度但肉質唔乾柴沙律菜🥗新鮮伴碟🌟龍蝦燴意大利飯 💰$288意大利飯本身比龍蝦汁🦞包住、好濃味之後加入龍蝦湯令到意大利飯都好入味同時龍蝦肉鮮甜又彈牙爽口 🤩 🔥啤啤推介大家嚟到喺必食🔥🌟玉米疏菜天婦羅係來自Afuri菜式✨感覺就好似食緊好多粒爆谷🍿️咁酥脆口感、不油膩 👍🏻粟米🌽粒仲有淡淡鮮甜味可配搭紫菜包起一齊食 🌟意式芝士蛋糕黑班戟 💰$139基本上呢個係主打甜品 🏆 極力推薦試下 💡即叫即製作面頭雲呢嗱雪糕同每層間既cream慢慢融開餅底帶些少鬆軟加上獨特煙靭,整體都唔會覺得太甜 👍🏻 之後order左兩杯Afuri 夏日cocktails 🍹🌟SOYOKAZE 風 💰$78薄荷葉整碎迫出香味Rum帶些少菠蘿🍍酸味、淡淡青檸酸到後勁帶甜🌟KAJITSU 真夏の果實 💰$88用左日本🇯🇵既

🌟烤牛肉紫蘇汁沙律 💰$149
來自美國牛肉扒好濃牛味 😋
又呈現半生熟既顏色
口感比較有韌度但肉質唔乾柴
沙律菜🥗新鮮伴碟

🌟龍蝦燴意大利飯 💰$288
意大利飯本身比龍蝦汁🦞包住、好濃味
之後加入龍蝦湯令到意大利飯都好入味
同時龍蝦肉鮮甜又彈牙爽口 🤩
🔥啤啤推介大家嚟到喺必食🔥

🌟玉米疏菜天婦羅
係來自Afuri菜式✨
感覺就好似食緊好多粒爆谷🍿️咁
酥脆口感、不油膩 👍🏻
粟米🌽粒仲有淡淡鮮甜味
可配搭紫菜包起一齊食

🌟意式芝士蛋糕黑班戟 💰$139
基本上呢個係主打甜品 🏆
極力推薦試下 💡即叫即製作
面頭雲呢嗱雪糕同每層間既cream慢慢融開
餅底帶些少鬆軟加上獨特煙靭,整體都唔會覺得太甜 👍🏻

之後order左兩杯Afuri 夏日cocktails 🍹
🌟SOYOKAZE 風 💰$78
薄荷葉整碎迫出香味
Rum帶些少菠蘿🍍酸味、淡淡青檸酸到後勁帶甜

🌟KAJITSU 真夏の果實 💰$88
用左日本🇯🇵既季威士忌 🥃
聞落無太刺激感但飲落第一下會有刺口感 🤣
比較高強度既烈酒🥹
顏色應該係因為藍莓既原因

總括而言·同一個地方就可以滿足食到兩個不同餐廳嘅嘢食願望 排隊都值呀🐻💖🔥

推介指數:🐻🐻🐻🐻/4粒

JS.FOODIES & Afuri

@afuri_hongkong
@j.s.foodieshk
@i.t_too

📍地址:銅鑼灣希慎廣場6樓I.t blue block

#香港美食 #港島美食 #銅鑼灣美食 #啤啤遊食團
#假日好去處 #港人推介美食 #中式西餐 #甜品 #多國菜 #香港美食打卡 #窮遊美食 #平民遊
#hkfoodblogger #foodie #hkfoodie #hkig #dinner #hkstyle #852 #kisekipancake
#afuriramen #jsfoodies
#bearbeareat