🥩尖沙咀有樣有內涵烤肉🍗-長假期唔少得約埋班friend大魚大肉😌 今次朋友book呢間烤肉話午市抵食 性價比真心高喎 肉質都好好 食到捧住個肚走😎-💮激安。一圈入魂 $1288好震撼嘅擺盤 足足有十款肉圍住個燒烤爐 每款最少四塊😂 第二款三角腩同第四款沙巴當就最啱我口味 油花足香味濃😍 另外一口和牛都好腍 一次過可以試曬咁多靚肉我覺得超值👍🏻-🔥和牛壽喜燒 $98每碟有兩片肉 店員會喺你面前輕輕炙燒 然後擺喺一啖米飯上面 好似壽司咁食🤯 和牛有蘸過特制嘅黑松露蛋黃醬 一啖擺落口味道好香好夾🥹 推薦大家嗌壽喜燒 可以順便用呢個汁點埋其他肉🤭-🍊柚子漬雞肉山 $48 (全份)肉質非常嫩滑 柚子味又入味 唔駛點汁都夠味😳 絕對係hidden gem呀‼️-🍚紫菜月見飯 / 葱香月見飯 $28紫菜飯有大量飯素同埋醬汁 好濃味😋 我自己就更愛葱香月見飯💕 唔駛醬汁 單單係葱同麻油嘅香味都夠撈曬成碗飯😇-🍹驚安水果茶 / 焦糖菠蘿乳酸 $38菠蘿乳酸有靚靚嘅焦糖菠蘿喺面 打卡able📸 水果茶有滿滿嘅百香果同菠蘿肉 超足料🍃-📍驚安燒肉商店尖沙咀金馬倫道48號中國保險大廈3樓C號舖
🥩尖沙咀有樣有內涵烤肉🍗
💮激安。一圈入魂 $1288
激安。一圈入魂

🔥和牛壽喜燒 $98
和牛壽喜燒

🍊柚子漬雞肉山 $48 (全份)
柚子漬雞肉山

和牛壽喜燒
柚子漬雞肉山
葱香月見飯
  • 一圈入魂
  • 柚子漬雞肉山(半份)
  • 紫菜月見飯