2023-12-12 14 瀏覽
又到咗搵好嘢食嘅時間,經過見到呢間台式嘢食好多人,就同屋企人揀咗呢間入去食,依到除左環境舒適之外,落單都係用QR code,非常方便⭐️台式明爐鍋 - 豆乳豬仔骨湯 豬仔骨嘅味道完全滲入咗喺個湯底度,加埋 豆乳,令到個湯底非常之清爽,而我哋加咗$60,配上升級套餐,有花甲、肥牛、花枝、竹枝、豆腐、生菜、金針菇同甜品,最值得讚嘅係花甲同埋肥牛,牛肉新鮮,花甲香甜,除此之外,佢仲可以「自由配」,有額外40樣嘅嘢食俾你在點,例如牛肩胛、黑毛豬同虎蝦等,而嚟到打邊爐,泡麵當然唔少得,所以我都點左佢,泡麵完全吸收咗湯底嘅精華,正⭐️鐵路便當 配 滷水雞髀佢個飯加咗滷肉,而且滷肉數量多,可以完整撈晒成個飯,而且個滷水雞髀個size都好大,滷水味香,加埋滷肉係一個唔錯嘅配搭⭐️芝士肉鬆卷餅呢個係一款台南嘅卷餅,濃濃嘅蛋香包住成個蛋餅嘅外層,入面仲充滿咗肉鬆同芝士,口感彈牙,充滿層次

⭐️台式明爐鍋 - 豆乳豬仔骨湯

⭐️鐵路便當 配 滷水雞髀