餐廳: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
資訊:

2021-06-27 114 瀏覽
出面條街熱到死,真係留多一分鐘都唔想,一於同朋友搵間西餐廳,嘆返個精美午餐,慢慢坐下傾下計先,其實有得坐係出面,雖然有冷風機,但天氣實在太熱,我驚我頂唔順,都係留返係室內涼冷氣先今日我哋揀左3道菜既set lunch $168,starter就揀左橙色既南瓜湯難得放假,一於加錢要個炒雜菌先,d菇好多,其實都幾飽新鮮綠色既牛油果係橙色意大飯上面,灰色置頂既就係蟹膏啦意大利飯粒粒分明,好有咬口,我仲將蟹膏同牛油果撈暈哂成個飯先食添,正!朋友就再加$28揀左魚食魚柳一共有兩塊,非常抵食,兩塊都煎至金黃色面,魚皮香脆,但魚肉依然滑溜,最底部仲有薯蓉,伴碟仲有蘆荀黎到最尾既甜品拿破崙餅底夠哂脆,配上黑朱古力醬同白朱古力醬,一次過可以試齊兩款味道 白色冰凍既柚子味雪芭有兩球,同朋友share食就岩哂啦
南瓜湯
難得放假,一於加錢要個炒雜菌先,d菇好多,其實都幾飽
炒雜菇
新鮮綠色既牛油果係橙色意大飯上面,灰色置頂既就係蟹膏啦
蟹膏意大利飯配新鮮牛油果
朋友就再加$28揀左魚食
橄欖油煎新鮮海立魚柳配牛油蘆筍
黎到最尾既甜品
黑白朱古力拿破崙
白色冰凍既柚子味雪芭有兩球,同朋友share食就岩哂啦
柚子雪芭
2021-06-19