Y Pasta

餐廳原來空間都頗大,裝修都清新。法式芝士浮台洋蔥湯 湯質地濃稠,帶有淡淡嘅酒味。佢仲附上一支小小嘅威士忌瓶子,話可以滴一至兩滴入個湯度,幾特別。整體嚟講味道令人滿意。麵包上芝士嘅味道較重。酥皮忌廉黑松露野菌湯呢個野菌湯非常杰,但我地額外加左酥皮就唔係幾夾啦。因為個湯好杰,再加埋啲酥皮,撈埋之後,個賣相好似一pat 麥皮咁樣,唔多開胃嘅賣相。味道就正常嘅。酥炸廣島蠔牛油檸檬乳酪意粉 意粉質地都幾彈牙爽口。但最唔掂係個炸蠔,炸到勁燶!炸到個皮苦苦地,覺得食完會擔心自己健康果種燶嘅程度。冇美味可言。至於個汁就係檸檬忌廉汁嘅味道,冇咩牛油嘅味道。普通。羅勒香草醬開心果仁烤菜手製寬帶麵 $153手製寬帶麵質地都OK,但係冇咩蛋香味,可能因為唔多夾個羅勒香草醬。好似食唔到咩開心果嘅味道。羅勒香草醬就正常水平。菠蘿小龍蝦薄餅薄餅質地薄薄脆脆,好似餅乾嗰種質地。菠蘿係直接將罐頭菠蘿放上去,冇烤過嘅效果。整體味道正常。環境: ★★★☆☆ 食物: ★★★☆☆ 推介指數: ★★★☆☆
餐廳原來空間都頗大,裝修都清新。

酥皮忌廉黑松露野菌湯

酥皮忌廉黑松露野菌湯