2024-02-26 440 瀏覽
今日又去覓食望見呢間魚你相聚嘅店舖🤔、係位於深水埗整間人流都好多😲勁多人爆哂、整嗰店舖係主打食酸菜魚、同時都有套餐食😚、仲有其它煲仔飯都有9款選擇亦都有、同埋魚片都有4款選擇、湯底有8款揀有辣同唔辣可揀!.鱸魚片酸菜魚 $76今次我冇選擇大大窩酸菜魚🤔、因為我食唔到好多野、又想試吓其它所以叫咗套餐、整個套餐都抵食可以自己選擇配菜選二:萵荀、豆卜、同埋主食選一:手工薯粉、魚片鮮嫰入口都味腥味😙、窩筍爽口豆卜索滿湯汁入哂味、薯粉口感煙韌彈牙沾滿湯汁帶點酸菜湯味道😋!.鹹蛋肉餅煲仔飯 $58呢一款煲仔飯賣相睇得吓🤔、係以藤蘿伴煲仔望著覺得都幾特別、整嗰煲仔飯散發香噴噴炭香味😚、整塊肉餅啖啖肉香味入口鮮滑腍美味😋、配埋焦香粒粒米飯軟硬適中、加添埋自家製豉油味道十足、食到煲底啖啖脆卜卜焦香超正!.鹽焗手撕雞 $42呢一款小食手撕雞望著都幾好🤔、我覺得味道都好香、入口味道適中又有咬口、一絲絲口感鹽香味道、配埋一粒粒花生香而脆口!.紅糖糍粑$28呢一款紅糖糍粑金黃脆口😙、一條條長條型賣相🤔、外香脆鬆薄內煙糯口感、沾吓黑糖漿同黃荳粉味道香甜又好食😋!.鹹檸七 $15 熱奶茶 $12呢兩杯飲品熱奶茶色澤
今日又去覓食望見呢間魚你相聚
鱸魚片酸菜魚 $76

鹹蛋肉餅煲仔飯 $58

加添埋自家製豉油味道十足、食到煲底啖啖脆卜卜焦香超正!
鹽焗手撕雞 $42

紅糖糍粑$28

鹹檸七 $15
熱奶茶 $12

呢兩杯飲品熱奶茶色澤淺奶色澤、飲入口濃郁茶味、香口😚又夠滑口😋、鹹檸七通透飲入口冰涼口感😚、啖啖咸咸甜甜味道口感都幾好!
2024-02-23