2017-10-10 223 瀏覽
東大街入面有好多食店, 由頭行到尾覺得有幾間都幾吸引,  平時好少過港島, 今次就揀左哩間黎食! 主要因為裝修吸引, 黃色大門好易認!可能因為未到7點晚飯高峰期, 唔洗點等就入得去兩個人的晚餐! 我地叫左一個小食拼盤同一個burger set, 另外每人叫左一杯飲品先來小食拼盤: 入面有沙律菜, 雞翼, 芝士條, 薯條同薯格最中意食香口野! 芝士條一定要趁熱食, 一咬開~可以拉出長長既芝士絲!!!而雞翼外皮甜甜地!好惹味!終於都主角出場! lobster & burger我想講! 哩個set真係要叫!!超級抵食!!!一個足料burger + 半隻龍蝦!! 仲有沙律+薯條先講沙律, 同小食拼盤果個有少少唔同, 哩個沙律有冰菜!! 估唔到冰菜係咁岩做沙律!!!個burger好足料, 啖啖肉! 又juicy!大大隻龍蝦有好多蒜蓉鋪面, 好香!咁多野食都只係$148咋!!!!!!!太抵食!!!出面淨係一個burger都差唔多二百蚊啦!補上burger近鏡一張!!!塊肉真係好厚嫁!因為有龍蝦食, 餐廳仲好貼心咁比埋手套你方便拆殼!至於飲品就叫左杯Chocolate Monkey佢係由朱古力, 香
可能因為未到7點晚飯高峰期, 唔洗點等就入得去

而雞翼外皮甜甜地!好惹味!

終於都主角出場! lobster & burger
個burger好足料, 啖啖肉! 又juicy!
大大隻龍蝦有好多蒜蓉鋪面, 好香!

補上burger近鏡一張!!!塊肉真係好厚嫁!

因為有龍蝦食, 餐廳仲好貼心咁比埋手套你方便拆殼!

至於飲品就叫左杯Chocolate Monkey
佢係由朱古力, 香蕉, 藍莓, 士多啤梨, 紅莓, 菠蘿, 低脫乳酪同OREO 打製而成
明明係朱古力顏色但又飲到水果味, 好新奇
見佢有咁多莓類,  但一啲藥水味都無!
推薦
2017-10-09